cd player???

Reaction score
1
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΑ PLAYER ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500-2000 ΕΥΡΩ Ο ΗΧΟΣ ΠΧ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ AH JOOEB ΚΟΡΥΦΑΙΟ 4,5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 1000ΕΥΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δημήτρη καλώς ήρθες κατ' αρχάς.

- Αυτό που λες για το πόσα χρήματα αξίζει το κόπο να δώσει κανείς είναι πολύ σχετικό και σηκώνει πάρα πολύ κουβέντα. Συνήθως τα ψηφιακά είναι υπερεκτιμημένα αλλά ο κανόνας έχει και πολλές εξαιρέσεις.

Σε αυτά τα χρήματα που λες υπάρχουν πολλές επιλογές.
Εδώ θα δείς τα αποτελέσματα του συγκριτικού του Νοεμβρίου που αφορούσε στις πηγές.
Ρίξε μια ματιά.
Quad, MF και Unico ήταν αυτά που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σε κάθε περίπτωση φυσικά πρέπει να ακούσεις συσκευές και μάλιστα στο δικό σου set up.
- Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή νέων format?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Το AH JOOEB δεν το έχω ακούσει, όλες οι κριτικές είναι όμως καλές. Καλό θα κάνεις να το ακούσεις πριν προβείς σε αγορά. Εκτός αυτού άκου το Mus. Fidelity A3.5 που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, το Quad 99 και το Unico.

Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω από που θα βρεις το AH JOOEB σε καλύτερη τιμή.

Reaction score
1
Εγώ θα σου σύστηνα και το Obsession II της Pierre Lurne, αλλά και το Audio Aero Prima. Επίσης, αν σε ενδιαφέρει η υπόθεση transport-DAC, τότε θα σε συμβούλευα να άκουγες το Benchmark Media DAC-1 (1000 ευρώ) και να έψαχνες κάποιο transport μέχρι τα χίλια ευρώ.

Reaction score
3
Δημήτρη.

Καλώς ήρθες και απο εμένα.
Κατευθείαν στα δύσκολα έτσι? :wink:
Με τά ψηφιακά,τα πράγματα είναι όντως αρκετά μπερδεμένα.
Εχεις όντως ένα πολύ σοβαρό και αποκαλυπτικό σύστημα,οπότε η επιλογές σου σε player,είναι δυσκολώτερες.
Χωρίς να αποκλείω κάποια "φτηνά" player,πρέπει να κινηθείς απο 2000 ευρώ και επάνω.
Το Obsession II είναι γλυκόηχο,και όπως σου γράφει και ο Νικόλας,είναι ένα που πρέπει οπωσδήποτε να το ακούσεις πρίν καταλήξεις.
Τα UNICO,εχουν σαν δυνατό τους σημείο,την μεσαία περιοχή.
Το AH JO,αν και το είδα και το άκουσα,δεν μπορώ να εκφέρω σωστή άποψη,γιατί ήταν σύντομη ακρόαση σε χώρο και συνοδά άγνωστα για εμένα,όμως αυτό που δεν μου άρεσε,ήταν η ποιότητα κατασκευής του.
Στήν πορεία,σε σύντομο χρονικό διάστημα,θα κάνουμε μία ακρόαση σε κάποια αντιπροσωπεία,οπότε εκεί θα έχουμε περισσότερα ακούσματα και επιλογές.
Συνέχισε όμως εσύ,όπως όλοι μας φυσικά το ψάξιμο,ενημέρωνέ μας,όμως μην βιάζεσαι για την τελικά απόφαση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88