Cd Recording with what???

Reaction score
0
Παίδες θα ήθελα μια πρότασή σας για αγορά cd-recorder...

Consumer συσκευές βγαίνουν ακόμα ή πρέπει να κοιτάξω προς την αγορά επαγγελματικών?

Μεταχειρισμένο δεν θα ήθελα καθώς το τελευταίο Philips που απέκτησα, παρέδωσε το πνεύμα μετά από μόλις 3 εγγραφές...

Reaction score
1.379
Δεν αναφερεις τιμη.

Εχω το Sony CDR-W33 (περιπου 750Ε). Εχει το Super Bit Mapping που κανει θαυματα σε αναλογικες ηχογραφησεις, εχει EQ, Compressor & Limiter. Σε ψηφιακες ηχογραφησεις τα CD που παιρνεις ειναι κλωνοι, γραφει σε audio & data CD. Εχει RCA in & out, coaxial / optical in & out. Σαν player ειναι αρκετα καλο, monitor χαρακτηρα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο μηχανημα, οτι κανει το κανει αψογα, το συνιστω.

Reaction score
0
Κώστα θα προτιμούσα χαμηλότερη τιμή αλλά όχι ότι αυτή που αναφέρεις είναι απαγορευτική. Δεν κατάλαβα όμως, το πουλάς? ή σε αυτή την τιμή το βρίσκει κάποιος στην αγορά?

Υπάρχει καινούριο???

Reaction score
0
Καλησπέρα,

ένα recorder που χρησιμοποιεί γνωστός μου, χωρίς πρόβλημα απ'ότι ξέρω, είναι το TASCAM CDRW750 με τιμή -καινούριο- γύρω στα 700. Ξέρω ότι γράφει και σε data CD (Τα consumer συνήθως γράφουν μόνο σε audio, εκτός εάν χρησιμοποιήσεις άσεμνους τρόπους για να τα ξεγελάσεις όπως για παράδειγμα στα CDR της Marantz).
Έχει όμως "αυτάκια".

Reaction score
0
Δε βλέπω το 750 πουθενά, αλλά βλέπω το 9600 της Alesis σε εξαιρετική τιμή. Το θυμόμουνα στο χιλιάρικο...

Αν έχεις άλλα link μπορείς να μου τα στείλεις, αν είναι ευρώπη...

Reaction score
0
Μάλλον όχι, δεν είναι θέμα τιμής αλλά το βρίσκω υπερβολικά πολύπλοκο και αυτό που χρειάζομαι εγώ είναι απλά η μεταφορά βινυλίου σε 16 bit cd, τίποτα παραπάνω...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag