Cellular

Reaction score
0
To Cellular το εχετε δει? Εγω το βρηκα πολυ ωραιο, δραση, ψιλοθριλερ κλπ. Ενταξει, οχι και για πολυ δυσκολους αλλα για οικιακη προβολη ειναι περισσοτερο απο αποδεκτο.
Δοκιμασε κανεις να κανει αντιγραφο ασφαλειας? Με το dvdshrink λεει data cyclic error και με το dvddecrypter βρισκει συνεχεια λαθη στο 53% - το αφησα 4ωρες και ακομα δεν τα προσπερασε. Παντως εχω ξαναβρει τετοιο προβλημα και με αλλους δισκους. Πχ ενα της Odeon και ενα κινουμενο σχεδιο τα οποια δεν ειχαν καμια προστασια αντιγραφης. Ακομα και δυο απο τους τρεις δισκους dvd 8εκ. που εγραψα εγω με dvd βιντεοκαμερα. Ολα τα παραπανω που σας λεω στο επιτραπεζιο μου dvd player δεν εχουν κανενα εμφανες προβλημα, ουτε το παραμικρο κολλημα , αλλα στο κομπιουτερ ειναι γεματα λαθη . Καμια διαγνωση?????????

Reaction score
6
Και γω χτες το ειδα.
Συμφωνω . Καλη ταινια με γρηγορους ρυθμους απο το πρωτο λεπτο της.
Αν και διαρκειας μονο 90΄' λεπτων παρολα αυτα αρκετα χορταστικη.
Ειχε βεβαια και τις αφελειες στις χαρην του "να μας βγει η πλοκη", αλλα ενταξει.
Μην τα θελουμε και ολα δικα μας

Reaction score
13
Μου φάνηκε πολύ "στημένο" (η Kim πήρε τηλέφωνο από ένα σχεδόν κατεστραμένο τηλέφωνο - καλά αυτή πέρασε και τον Μαγκάιβερ!).Προσωπικά τίποτε το ενδιαφέρον.Απλώς περνάς 1,5 ώρα καλά με μια φουσκομένη περιπέτεια και άντε γεια μετά :)

Reaction score
49
Cellular (2004)

A random wrong number to his cell phone sends a young man into a high-stakes race against time to save a woman's life in the action thriller Cellular. With no knowledge of Jessica Martin (Kim Basinger) other than her hushed, panicked voice on the other end of the tenuous cell phone connection, Ryan (Chris Evans) is quickly thrown into a world of deception and murder on his frantic search to find and save her. Jessica's life is in his hands, but what is waiting for him on the other side of the line, and what will it cost him to find out?

Genres: Thriller
Running Time: 1 hr. 32 min.
Release Date: September 10th, 2004 (wide).
MPAA Rating: PG-13 for violence, terror situations, language and sexual references.
Distributor: New Line Cinema

Cast and Credits

Starring: Chris Evans, Kim Basinger, Jason Statham, Jessica Biel, Noah Emmerich
Directed by: David R. Ellis
Produced by: Lauren Lloyd, Dean Devlin

Reaction score
49
Ευτυχώς που η Kim δεν ήταν ακριβώς Μαγκάιβερ Γιάννη γιατί θα τους είχε πάρει ο διάολος τους κακούς.......Από χαλασμένο τηλέφωνο θα είχε φτιάξει πυρηνική βόμβα!!! :mrgreen: :mrgreen:

Αρκετές τρύπες το σενάριο!
Και πολύ αμερικάνικο τέλος...........
Την είδα πριν από 2-3 μέρες. Εεε και?
Είναι κλασικά μια ταινία για να καταναλώσεις 90 λεπτά της ζωής σου, σχετικά ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί!

Από ήχο και εικόνα ήταν καλή.
Οι ηθοποιοί έπαιξαν τυπικά καλά τους ρόλους τους και το happy end θα κλείσει μια ακόμα ταινία που σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα απλά θα την έχουμε ξεχάσει.
Τίποτα το μεμπτό σε αυτό βέβαια, αλλά θα περίμενα (όπως και σε κάθε ταινία άλλωστε) αυτό το κάτι τις παραπάνω........... :wink: :(

Λυπάμαι όταν στο τέλος της ταινίας απλά πατάω το stop-eject για να πάω για ύπνο!
Και δυστυχώς το cellular ήταν μία από αυτές. :?

Εντάξει, η Kim μαζεύει τα τελευταία της ένσημα.
Εμείς σε τι της φταίμε? :?

Το σενάριο γενικά μου θύμησε όλες εκείνες τις νεανικές αμερικάνικες ταινίες, που ξέρεις το τέλος πριν καν ξεκινήσουν, που πάντα υπάρχει το ζευγάρι που δεν τα πάει καλά, και όλο και κάτι θα συμβεί για να τα βρούνε, αφού πρώτα ο τυπάκος έχει γίνει ήρωας γιατί σκότωσε τον κακό/ έκαψε το τέρας/ έσωσε την αδύναμη απ' τους κακούς/ βοήθησε την αστυνομία να εξαλείψουν το κακό από την γειτονιά!!!

Άντε...πάμε στην επόμενη!!! :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
6
Εγώ ακόμα δεν το έχω δει, πρόλαβα .ομως και το πέρασα ένα χέρι με το dvddecrypter χωρίς πρόβλημα...
Απ’οτι είδα πάντως το video bitrate είναι πολύ χαμηλό..... Ολόκληρη η ταινία με δύο μπάντες (dolby 5.1 και dts 5.0) χωράει άνετα σε 1 dvdr !!!!!

Reaction score
3
Το ειδα με δυο φιλους και στο τελος της ταινιας ειχαμε ξενερωσει και οι τρεις...
Κλασικο σεναριο,δεν ειχε τιποτα πρωτοτυπο,προχειροφτιαγμενη σε καποια σημεια...με λιγα λογια :(

Reaction score
49
Το κακό είναι ότι το τρέιλερ σε προδιαθέτει για κάτι πολύ καλύτερο!!
Ίσως από εκεί να ξεκινά και γενικά η μέτρια διάθεσή μας απέναντι στο τελικό αποτέλεσμα!!!
Ένταξει, θα την δεις (ίσως και ευχάριστα αν η διάθεση είναι καλή) όσο παίζει αλλά μέχρι εκεί! :roll: :wink:

Reaction score
0
Καλη ηταν. Γρηγορη και ειχε και το ψιλοσασπεν της αλλα απο την αλλη πολυ αμερικανια ρε παιδακι μου.
Ο Jason Statham ηταν ολα τα λεφτα δεν ξερω αν συμφωνητε?

Reaction score
49

Ο Jason Statham ηταν ολα τα λεφτα δεν ξερω αν συμφωνητε?
Ο Jason Statham γενικά μου αρέσει σαν ηθοποιός!!
Και στην "Lock, Stock, and Two Smoking Barrels" (στις "καπνισμένες κάνες") του 1999 ήταν καλός & στο  "The Italian Job" (2003)
Αλλά μου άρεσε πολύ και στην ταινία που οδηγεί την 7άρα BMW (το "Τhe Τransporter" του 2002.....)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.869
Members
38.508