Certified for Windows Vista software

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Certified for Windows Vista software and hardware

Η επίσημη λίστα με τα προγράμματα που έχουν πάρει το "Certified for Windows Vista" logo.

http://support.microsoft.com/kb/933305

Ένας οδηγός που βοήθα να βρείτε αν το hardware που έχετε ή θα αγοράσετε είναι συμβατό με τα Vista.
http://winqual.microsoft.com/HCL/

Reaction score
5
Απάντηση: Certified for Windows Vista software

Είχα στείλει PM στον GTX να κάναμε και μια δικιά μας λίστα με ότι έχει δοκιμάσει ο καθένας και δούλεψε. Να τα λέμε εδώ; Γιατί μερικά δεν τα έχει ενώ εμενα μου δουλεύουν μια χαρα.

Δεν δουλεύουν
Alcohol 120%
Sygate Personal Firewall Pro
Logitech G5 Mouse Software

Δουλεύουν
NOD32 AntiVirus
Power DVD 6.5
Logitech G15 Keyboard Software

Επίσης για το ZyXel G-260 USB WiFi Adapter το προγραμματάκι που είχε για να "στήνεις" το δίκτυο ΔΕΝ δούλεψε αλλα τον driver των ΧΡ τον είδε κανονικά οπότε απλά χρησιμοποιώ το λογισμικό των Vista για το Wireless

GTX

Reaction score
39
Δε μου λές κατέβασες updates για τα logitech από το site τους? Γιατί εμένα για το dinovo είχαν βγάλει κανονικά drivers για Vista και παίζουν μια χαρά.

Reaction score
5

Ναι. οτι εχω ειναι latest. το G15 δούλεψε. το G5 οχι... τουλάχιστον τα εξτρα κουμπια.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Re: Απάντηση: Certified for Windows Vista software

Είχα στείλει PM στον GTX να κάναμε και μια δικιά μας λίστα με ότι έχει δοκιμάσει ο καθένας και δούλεψε. Να τα λέμε εδώ; Γιατί μερικά δεν τα έχει ενώ εμενα μου δουλεύουν μια χαρα.

Δεν δουλεύουν
Alcohol 120%
Sygate Personal Firewall Pro
Logitech G5 Mouse Software

Δουλεύουν
NOD32 AntiVirus
Power DVD 6.5
Logitech G15 Keyboard Software

Επίσης για το ZyXel G-260 USB WiFi Adapter το προγραμματάκι που είχε για να "στήνεις" το δίκτυο ΔΕΝ δούλεψε αλλα τον driver των ΧΡ τον είδε κανονικά οπότε απλά χρησιμοποιώ το λογισμικό των Vista για το Wireless
Ναι μπορούμε να γράφουμε και τις δικές μας εμπειρίες.
Θα παρακαλούσα όμως να γράφουμε τα πλήρη στοιχειά του προγράμματος και όχι μόνο το όνομά του.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
310

ρε παιδιά καμιά εφαρμογή επεξεργασίας video συμβατή με vista έχει βρει κανένας;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.684
Members
38.731
Νεότερο μέλος