Chesky Records

Reaction score
10
Τωρα τελευταια εχουν πεσει στα χερια μου καποια cd της συγκεκριμενης εταιριας....Ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει.Τις συστηνω ανεπιφυλακτα.Μαλιστα υπαρχουν και καποια cd για ελεγχο stage, transparency, μπασου κτλ.Τα εχει ακουσει καποιος αλλος?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τα εχω συν καποια αλλα ,ολα κατι δινουν

Reaction score
5
Καλά, υπάρχει χαϊεντάς που δεν έχει Chesky;; Να πέσω να πεθάνω τώρα δηλαδής...:-D

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μην εισαι ανορθογραφος κινδυνευεις να ....χαρακτητιστεις

Reaction score
81
Πολύ καλή εταιρεία με ιδιαίτερα αξιόλογες ηχογραφήσεις.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν οι επανεκδόσεις σε CD, δίσκων βινυλίου Κλασσικής μουσικής της DECCA και της σειράς Living Stereo της RCA.

'Οσοι πιστοί της Κλασσικής σπεύσατε.

Το μεγαλύτερο "μυστικό" της Chesky Records είναι οι - προ ετών - εξαίρετες επανεκδόσεις σε βινύλιο του κλασσικού ρεπερτορίου των DECCA και Living Stereo - πολλές από τις οποίες είναι καλύτερες - κατά την άποψη μου - από αυτές της Classic Records. Αν πετύχετε κανένα ξέμπαρκο βινύλιο της Chesky, απλά αγοράστε το χωρίς δεύτερη σκέψη...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Chesky Records

βρεθηκε τακος οποιος τον εχασε ας εποικοινονειση μαζη μου για να του των δοδο πησο

Reaction score
10
Οπως παντα επικοδομητικες παρητηρησεις απο τον μεσιε Rotel....
Ρε argi πραγματικα περνα απο το word τα μηνυματα σου ρε φιλε.......Απλα πατας spell check.Επισης μπορεις να εχεις το firefox για web browser που το κανει αυτοματα.
Φιλικα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε argi πραγματικα περνα απο το word τα μηνυματα σου ρε φιλε.......Απλα πατας spell check.
Ένα spell check ρε Μιχάλη δεν δίνει και νόημα στο κείμενο, απλά θα διορθώσει τα ορθογραφικά. Αν η σύνταξη είναι με κινέζικη γραμματική τι να κάνει ο bill gates? :pc: :happy_9:

Το σπάσιμο είναι ότι δεν το κάνει επειδή κατέβηκε από βουνό, το κάνει επειδή βαριέται. :crazy_1:

Reaction score
1
Μια από τις καλύτερες ηχογραφήσεις της Chesky Records είναι και το Ink του Livingston Taylor:

Εξίσου καλά είναι και τα παρακάτω:
Ana Caram - Amazonia,
Ana Caram - Rio After Dark

Luiz Bonfa - Non Stop to Brazil,
Earl Wild - Chopin - 4 Ballades

Herbie Mann - Caminho de Casa

Φοβερές ηχογραφήσεις και πολύ καλό μουσικό περιεχόμενο. Οπωσδήποτε του Livingston Taylor.

Εμένα έκαναν περίπου 7 εργάσιμες ημέρες.

http://www.chesky.com/

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Chesky Records

φωθια στον προδοτη που δανειζει καλωδια πιστευοντας οτι ολο και κατι θα πουλησει φωθια σε αυτον που πουλα φτηνοτερα απο την αμερικη πως το κανει ,τωρα ο αλλος που κανει power buy σε λαθος κατηγοριες δεν πειραζει .............. τα δικα μας δικα μας και τα δικα τους δικα μας
η ορθοφραφια φταιει για την ανυπαρξια - ξεγυμνομα μας
μωρε αυτη η ζεστη μου κουρκουτιασε το μυαλο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Chesky Records

Οπως παντα επικοδομητικες παρητηρησεις απο τον μεσιε Rotel....
Ρε argi πραγματικα περνα απο το word τα μηνυματα σου ρε φιλε.......Απλα πατας spell check.Επισης μπορεις να εχεις το firefox για web browser που το κανει αυτοματα.
Φιλικα
εχεις δικιο αλλα οτι ξερω απο PC ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ στο ποδι και κανεις δεν μου δειχνει συγνωμη απλα

Reaction score
0
.Επισης μπορεις να εχεις το firefox για web browser που το κανει αυτοματα.
Φιλικα
Πως το κανεις αυτο βρε φιλε?????
Αυτον εχω, αλλα αυτοματα δεν το κανει!!!
Τι πρεπει να κανω???

Reaction score
10
Συνονόματε νομίζω υπάρχει κάποιο plug-in που κατεβάζεις από τη σελίδα του firefox.....Στα plug-ins....

Reaction score
10
Να ρωτησω κατι. Απο οτι καταλαβα η Chesky κανει remaster δισκων αλλων εταιριων. Χρειαζεσαι το master tape για αυτο? Και με ποιο κριτηρια διαλεγει τι θα κανει remaster?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos