Chevaliers du Ciel και 2.0 Dolby Digital ηχος!!!

Reaction score
0
Μολις νοικιασα την παραπανω ταινια,ετοιμος να απολαυσω εφφε και ηχους αεροπλανων να στριφογυρνουν γυρω απο το κεφαλι μου, και με το που το βαζω στο DVD player..ιδου η τεραστια εκπληξη: Το ελληνικο αυτο DVD απο την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ εχει 2.0 Dolby Digital ηχο!!! :shock:

Ντροπη στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ που εν ετει 2006 φερνει τετοια DVD..(για ποιο λογο αραγε??) :(

Reaction score
0
Γιώργος Κατινιός said:
Μολις νοικιασα την παραπανω ταινια,ετοιμος να απολαυσω εφφε και ηχους αεροπλανων να στριφογυρνουν γυρω απο το κεφαλι μου
Ο δίσκος είναι interactive:
H Προοπτική δεν θέλει τους θεατές παθητικούς στον καναπέ να ακούν ήχους γύρω τους...

Έτσι με ειδικά videos που έχουν γυρίσει αλλά δυστυχώς δεν είναι στο dvd σου αφού έχεις την έκδοση για ενοικίαση - άρα χωρίς extras - σε μαθαίνει πως μπορείς να γυρίζεις γύρω γύρω από τα δύο κεντρικά ηχεία με ανοιχτά τα χέρια κάνοντας το αεροπλανάκι και όχι μόνο να έχει 5.1 ήχο αλλά 6.1, αφού το extra κανάλι θα το κάνεις εσύ!

Αν δε, δεις την ταινία με την γυναίκα σου, θα φτάσεις το 7.1 που μόνο special editions έχουν...

Τέλος, σε ομαδική θέαση με άλλους 7-8 φτάνεις σε επίπεδα Dolby Digital Plus και DTS-HD δηλ. 13.2 τουλάχιστον!

Είναι μπροστά η Προοπτική, αλλά που να δεις και η Σπέντζος!

Reaction score
3
Κάτι πήρε το μάτι μου στο βίντεοκλάμπ και για 4χ3 σε κάποιες ταινίες καινούργιες, αλλά έκανα πως δεν έβλεπα για να μην στεναχωρηθώ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Πριν νοικιάσετε ταινία, να ελέγχετε στο οπισθόφυλλο το φορμά (4:3 ή 16:9) και τον ήχο (Dolby 2.0 ή 5.1). Ελπίζω να μην δούμε και PCM :shock: :shock:

Reaction score
62
Ναι αλλά γιατί ρε γμτ έχεις τους διανομείς που με τα εκτρώματα που βγάζουν στα DVD σε αναγκάζουν να μην δείς την ταινία??? Τόσο δύσκολο είναι να βγεί μία ταινία σωστά. Ευτυχώς το καλό είναι ότι τέτοια αίσχη ανήκουν στη μειοψηφία των ταινιών, αλλά είναι λυπηρό να βλέπεις τον Α ή τον Χ διανομέα και να κάνεις το σταυρό σου για το πώς μπορεί να έχει μεταφέρει την ταινία στο DVD. Έπρεπε να υπάρχουν standards στις νέες ειδικά ταινίες.

Reaction score
49
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Κάτι πήρε το μάτι μου στο βίντεοκλάμπ και για 4χ3 σε κάποιες ταινίες καινούργιες, αλλά έκανα πως δεν έβλεπα για να μην στεναχωρηθώ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Πριν νοικιάσετε ταινία, να ελέγχετε στο οπισθόφυλλο το φορμά (4:3 ή 16:9) και τον ήχο (Dolby 2.0 ή 5.1). Ελπίζω να μην δούμε και PCM :shock: :shock:
Κωνσταντίνε, πάντα το κάνω αυτό........
Δεν φαντάζεσαι πόσες ταινίες έχω βάλει πάλι στο ράφι όταν βλέπω 4:3 ή (ακόμα χειρότερα) 2.0 :shock:

Ντροπή και αίσχος τους!!!

Υ.Γ. Κάθε (μα ΚΑΘΕ) φορά γελάω με το σήμα της Σπέντζος!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Πόσο καραγκιόζης είναι αυτός που έδωσε (και εξακολουθεί να δίνει) το ΟΚ για αυτό το γελοίο σήμα??? :shock:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
To εργακι το ειδα δανικο απο γειτονα και μπορει να εχει ανυπαρκτο σεναριο
αλλα εχει και καταπληκτικες εναεριες ληψεις με καθαρη εικονα και οι
λατρεις των αεροπλανων θα το χαρουν .......... :wink:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ξερει κανεις σας να μας πει αν το 5.1 η το 2.1 ειναι κατι που το αποφασιζει και το πληρωνει η κινηματογραφικη εταιρια που οι ταινιες της μεταφερονται σε dvd η το πληρωνει και το κανει η εταιρια που το φτιαχνει το dvd?
Υπαρχουν αρκετουτσικες καλες ταινιες που χανουν αδικα την μαχη λογο ελειψης 5.1 η 16/9 forma.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut