6 Ιανουαρίου 2011 #1 N ntina642b Μηνύματα 2 Reaction score 0 γεια σας και καλη χρονια. αγορασα ενα κινεζικο mp4 κai γραφει οτι παιζει mpeg4(avi) φορματ. ομως οταν το περναω μου βγαζει λαθος φορματ. μπορει καποιος να μου πει τι κανω λαθος?? υπαρχει καποιο προγραμμα που να με βοηθησει? ευχαριστω
γεια σας και καλη χρονια. αγορασα ενα κινεζικο mp4 κai γραφει οτι παιζει mpeg4(avi) φορματ. ομως οταν το περναω μου βγαζει λαθος φορματ. μπορει καποιος να μου πει τι κανω λαθος?? υπαρχει καποιο προγραμμα που να με βοηθησει? ευχαριστω
6 Ιανουαρίου 2011 #2 nectons Μηνύματα 152 Reaction score 9 Απάντηση: chinese mp4 Μάλλον σε λάθος ενότητα έχεις θέσει την ερώτησή σου φίλε μου.
6 Ιανουαρίου 2011 #3 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.001 Reaction score 30.426 Απάντηση: chinese mp4 Το θέμα μεταφέρθηκε.
6 Ιανουαρίου 2011 #4 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.458 Απάντηση: chinese mp4 Πρόκειται για player που συνδέεται σε τηλεόραση ή για αυτόνομο με δική του οθόνη?Ποιό μοντέλο είναι?Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες αν θες.
Απάντηση: chinese mp4 Πρόκειται για player που συνδέεται σε τηλεόραση ή για αυτόνομο με δική του οθόνη?Ποιό μοντέλο είναι?Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες αν θες.