CHIRO KINERGETICS RESEARCH TUNER PREAMP C-800

Reaction score
0
On sale a/v tuner της Κinergetics Research (Made in USA) σε αριστη κατάσταση. (οπτικά και λειτουργικά)
Μοντελο C-800, την δεκαετία του 90 (1998 για την ακρίβεια) ηταν αγορασμένο 2000 USD (στην περιοχή entry HI-END) με εξαιρετικές τότε κριτικές.
Εχω original box, manual, remote και calibration microphone.
Οποιος ενδιαφέρεται η έχει κάποιες ερωτήσεις ας επικοινωνήσει μεσω email στο [email protected] Ζητώ 450 OBO.

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: CHIRO KINERGETICS RESEARCH TUNER PREAMP C-800

Νεα τιμή στα 400 ευρώ για περιοχή Αθηνών και με δοκιμή αν το παραλάβετε απο το σπιτι μου περιοχή Π Φαλήρου.

Reaction score
0

Νεα τιμή στα 370 ευρώ για περιοχή Αθηνών και με δοκιμή αν το παραλάβετε απο το σπιτι μου περιοχή Π Φαλήρου........και ενα κινητό 6977232987.

Reaction score
0

Επειδή θέλω να φύγει το κατεβάζω στα 350 ευρώ, για όποιους γνωρίζουν την εταιρία, αυτή η μονάδα πραγματικά αξίζει τα χρήματα που ζητάω, ισχύουν και όλα τα παραπάνω...(έλεγχος, κλπ)
Ειναι δύσκολο να βρεθεί στην Ελλάδα (κυριολεκτώ) τέτοιο μηχάνημα και σε τέτοια κατάσταση!

Reaction score
2.557
Είναι πεντακάναλος; Έχει ραδιόφωνο FM;
Υπάρχει κάποιο link όπου μπορούμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του και μερικές καλύτερες φωτογραφίες;
Έψαξα αλλά δεν βρήκα. Νομίζω ότι η εταιρεία έχει κλείσει...

Reaction score
0

Ναι είναι για home theater και έχει δέκτη (tuner pre-amp).
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορώ να δώσω απο τηλ εαν υπάρχει ενδιαφέρον. Η εταιρία πράγματι έκλεισε το 2002 μην μπορώντας να ανταποκριθεί στην αγορά λόγω μεγέθους και ελλειψης χρηματοδότησης αφού ηταν μικρή εταιρία με χειροποίητες κατασκευές και μεγάλο κόστος λόγω "made in USA".
Φίλος Η/Ν se hi end που το άνοιξε εντυπωσιάσθηκε απο την ποιότητα κατασκευής και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.
Απο φωτογραφίες μπορώ να στείλω σε email ....

Reaction score
0

Ακόμη να προσθέσω οτι στην Ελλάδα υπήρξε αντ/πος με τον οποίον είχα επικοινωνήσει το 99-2000 αλλα οι τιμές ήταν εξωπραγματικές....Δεν θυμάμαι ποιός ήταν....

Reaction score
2.557
Απλά βάλε μιά φάτσα φωτογραφία του πίσω panel εδώ. Δεν βλέπω να έχει ψηφιακές εισόδους (Οπτικές ή ομοαξονικές). Πώς περνάει το πεντακάναλο σήμα από την πηγή;

Reaction score
0

Σωστό!
Ψηφιακό σήμα περνάει απο το DB - 25 που φαίνεται στην 2η φωτό.
Ο C-800 απο μόνος του ειναι surround (με ΤΗΧ certificate...) αλλά με ένα απλό DB-25 περνάει το ψηφιακό σήμα σε outboard processor....Η ιδια εταιρία εχει ενα DD/DTS processor εξωτερικό τον οποίο τον εχω και αυτόν, αλλα το τελευταίο 15ήμερο σταμάτησε να λειτουργεί, έτσι δεν το δίνω γιατι δεν γνωρίζω τι πρόβλημα εχει....
Το συγκεκριμενο (Chiro 5.1 λέγεται), το χρησιμοποιούσα με έναν DENON AVP-5000 preamp τον οποίο είχα στείλει στην MSB tech οταν ήμουν ΗΠΑ και έκανε upgrade με DB-25 connector επιπλέον για χρήση outboard processor....ήταν απο τα λίγα μηχανήματα που δεχόντουσαν την αναβάθμιση και η DENON USA έδινε το πράσινο φώς στην συγκεκριμένη εταιρία χωρίς να χάνεται το warranty της...(τότε υπήρχαν της Maranz, Technics κλπ) Αυτά το 2000....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm