Chord Mojo απόψεις

Reaction score
7
Χαιρετώ το forum.

Αναζητώ φορητό dac για αναβάθμιση του Ifi nano idsd, και προσανατολίζομαι στο Mojo.
Τα reviews στο internet είναι πολύ ενθαρυντικά, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι σημαντικό upgrade σε σχέση με το ifi. Επίσης με προβληματίζει ο εκκεντρικός σχεδιασμός του και το αν είναι εύχρηστο και ανθεκτικό όπως το ifi.

Οπότε αν έχετε εμπειρία με το mojo, αν το έχετε συγκρίνει με το ifi ή αν έχετε να προτείνετε εναλλακτικές παρακαλώ βοηθείστε..

http://www.chordelectronics.co.uk/product/mojo/

Ευχαριστώ.

Reaction score
782
Σύγκριση με πιο ifi απο ολα γιατι ειναι πολλα τα ατιμα.
Παντος το mojo το εχω ακουσει και μπορώ να πω οτι παιζει παρα πολυ καλα και πιστεψε με εχει αρκετη δυναμη να οδηγήσει απευθείας και τελικο ενισχυτη.
Εχει επανω οσα και το ifi dsd κτλ.
Γενικα για μενα αξιζει η αγορα του.
Το πιο ειναι καλυτερο με το Χ ifi δεν μπορώ να σου πω μιας και δεν υπηρχε δυνατότητα Α-Β .
Παντος ειναι γλυκοηχο στα αυτια μου και παράλληλα αρκετα ισορροπημένο σε ολα του.Πραγμα που μου αρεσει.

Reaction score
1.551
Έχουν τελείως διαφορετικό ηχητικό χαρακτήρα.
Είναι θέμα γούστου και όχι "καλύτερου" - "χειρότερου".
Το ifi θα το έλεγα πιο γήινα κουρδισμενο (όχι οτι διεκδικεί τιτλο αναλογικού ήχου, μην παρεξηγηθω) ενω το mojo είναι μαλακό μεν, όχι τόσο ζεστό δε. Μονιτοριζει τρόπον τινα. Επίσης το mojo έχει περισσότερη πληροφορία ας πούμε και μάλλον καλυτερα σωματα.
Το ifi δεν το συμπαθησα. Το mojo όσο μένει τόσο με κερδιζει.
Σε θέμα φορητοτητας απλα δε συγκρίνονται.

Reaction score
7
Ευχαριστώ πόλυ για τις απαντήσεις σας.
Έχω διαπιστώσει κι εγώ ότι το Ifi nano idsd έχει ιδιαίτερα ζεστο, γεμάτο και ρευστό ήχο και κολακεύει τα περισσότερα tracks (ειδικά τα tracks που δεν είναι bass heavy). Όμως θα προτιμούσα κάτι πιο ουδέτερο, αλλά όχι βαρετό και αδιάφορο.
Αν το micro idsd είναι πιο ουδέτερο από το nano θα ήταν μία καλή επιλογή για upgrade. Αλλά υποθέτω ότι έχει παρόμοιο ηχητικό χαρακτήρα με το nano.
Το mojo, όπως το περιγράφετε, μοιάζει να είναι καλός συνδιασμός ουδέτερου χαρακτήρα και ενδιαφέροντος ήχου..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani