Chromecast. Ασύρματη συσκευή για μεταφορά εικόνας 4Κ.....

P

PMC

Guest

Reaction score
5.998
Πρέπει να δώσεις βάση στο εως .
Εάν δουλευε σωστά όλοι θα είχαν αυτό κ δεν θα πλήρωναν ένα σκασμός λεφτά σε καλώδια κλπ

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.466
Είναι άριστη συσκευή για χρήση μέσω κινητού, έχω ένα στο υπνοδωμάτιο.
Δε μ' αρέσει η χρήση συσκευών μέσω κινητού. :p

Για να δούμε τι θα λέει το επόμενο, αν βγει. Με remote υποτίθεται.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.748
Πρέπει να δώσεις βάση στο εως .
Εάν δουλευε σωστά όλοι θα είχαν αυτό κ δεν θα πλήρωναν ένα σκασμός λεφτά σε καλώδια κλπ
Τι δεν κάνει σωστά δηλαδή; Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.

Και επίσης, τα καλώδια τι σχέση έχουν; Καλώδιο HDMI έχει κι αυτό μέσω του οποίου συνδέεται πάνω στην TV ή στον AVR. Δεν συνδέεται ασύρματα. Ασύρματος είναι μόνο ο έλεγχος του, δηλαδή του λες παίξε το τάδε αρχείο από το Netflix ή το YouTube και το παίζει (κατεβάζοντας το απευθείας), στέλνοντας το ενσύρματα στην οθόνη.

Είναι άριστη συσκευή για χρήση μέσω κινητού, έχω ένα στο υπνοδωμάτιο.
Δε μ' αρέσει η χρήση συσκευών μέσω κινητού. :p
Εγώ είμαι της ακριβώς αντίθετης άποψης. Γιατί να χρειάζομαι 15 διαφορετικές συσκευές και remotes αν μπορώ να τα κάνω όλα από το κινητό;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.466
Τι δεν κάνει σωστά δηλαδή; Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.

Και επίσης, τα καλώδια τι σχέση έχουν; Καλώδιο HDMI έχει κι αυτό μέσω του οποίου συνδέεται πάνω στην TV ή στον AVR. Δεν συνδέεται ασύρματα. Ασύρματος είναι μόνο ο έλεγχος του, δηλαδή του λες παίξε το τάδε αρχείο από το Netflix ή το YouTube και το παίζει (κατεβάζοντας το απευθείας), στέλνοντας το ενσύρματα στην οθόνη.
Σωστά. :)

Εγώ είμαι της ακριβώς αντίθετης άποψης. Γιατί να χρειάζομαι 15 διαφορετικές συσκευές και remotes αν μπορώ να τα κάνω όλα από το κινητό;
Με τα κινητά πρέπει να είσαι ακριβής και να τα κοιτάζεις. Τα remotes λειτουργούν και τυφλά. :p

C

chrispo

Guest
Κάνει μετάδοση streaming A/V, από tablet σε smart tv , σε real time , όπως το airplay? ( μάλλον ε?)

Reaction score
248
Κάνει μετάδοση streaming A/V, από tablet σε smart tv , σε real time , όπως το airplay? ( μάλλον ε?)
Ακριβως αυτό κάνει και με επιτυχία. Δινει σήμα 4Κ/60fps. Το χρησιμοποιώ κι εγώ χωρις προβλημα. Μερικες φορες μόνο αργεί να συνδεθεί, ( την πρώτη φορά μόνο), από το youtube, αλλά βρήκα τη λύση: το συνδέω πρώτα με το Netflix και μετά μπαίνει στο youtube κανονικά... Υπόψιν, ότι για για σημα εως 1080p, δεν χρειάζεται τροφσδοσία ρεύματος, (αρκεί μια θύρα USB)..

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.608
Θέλω να στέλνω νετφλιξ από το κινητό μου (android) ή το ipad μου σε παλιό projector, που δεν είναι smart. Κάνει; Θα πρέπει να κάνω login στο netflx από την εφαρμογή του chromecast ή αρκεί να είμαι logged in στο κινητό; Θέλω το δεύτερο γιατί το πρώτο δεν μου το επιτρέπει η συνδρομή που έχω.

Όταν προσπαθώ να στείλω νετφλιξ στη smart TV μου (samsung), με πηγαίνει στην εφαρμογή νετφλιξ της TV. Δηλαδή, η νετφλιξ δεν επιτρέπει streaming από το νετφλιχ απ του κινητό στην TV.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.608
Από ότι διαβάζω:

"We want to make sure our members have a great Netflix experience on any device they use. With ‌AirPlay‌ support rolling out to third-party devices, there isn't a way for us to distinguish between devices (what is an ‌Apple TV‌ vs. what isn't) or certify these experiences. Therefore, we have decided to discontinue Netflix ‌AirPlay‌ support to ensure our standard of quality for viewing is being met. Members can continue to access Netflix on the built-in app across ‌Apple TV‌ and other devices."

Άρα, πάπαλα το airplay.

Επίσης διαβάζω ότι: "Αν έχετε περισσότερες από μία συσκευές συμβατές με το Netflix, μπορείτε να αλλάξετε συσκευή κατά οποιαδήποτε στιγμή. Το πρόγραμμα της συνδρομής σας καθορίζει τον αριθμό οθονών ταυτόχρονης παρακολούθησης, αλλά δεν περιορίζει τον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να συσχετίσετε με τον λογαριασμό σας. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε σε μια νέα ή διαφορετική συσκευή, συνδεθείτε στο Netflix σε εκείνη τη συσκευή. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix ή να συμβουλευτείτε το άρθρο για τη λήψη της εφαρμογής του Netflix για να λάβετε βοήθεια για τη ρύθμιση μιας νέας συσκευής."

Εγώ πάντως αν αρχίζω να κάνω login σε διαφορετικές συσευές με τον ίδιο λογαριασμο και παρόλο που δε βλέπω την ίδια χρονική στιγμή, λαμβάνω μηνύματα τύπου this device is not part of your household.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.748
Θέλω να στέλνω νετφλιξ από το κινητό μου (android) ή το ipad μου σε παλιό projector, που δεν είναι smart. Κάνει; Θα πρέπει να κάνω login στο netflx από την εφαρμογή του chromecast ή αρκεί να είμαι logged in στο κινητό; Θέλω το δεύτερο γιατί το πρώτο δεν μου το επιτρέπει η συνδρομή που έχω.
Αν πάρεις Chromecast πιο παλιάς γενιάς (π.χ. 3rd gen ή Chromecast Ultra) χωρίς Google TV, κάνει αυτό που θες. Το θέμα είναι που θα το βρεις, γιατί δεν το βλέπω διαθέσιμο πια.

Στα καινούργια Chromecast δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω, αλλά εδώ λένε ότι θέλει login:

...και όπως θα δεις είναι όλοι αρκετά νευριασμένοι.

Επίσης, όπως θα διαβάσεις λένε πως άλλες εφαρμογές (π.χ. Disney+) δουλεύουν χωρίς login, οπότε το πρόβλημα δεν είναι αυστηρά του Chromecast αλλά της υλοποίησης που έχει κάνει το Netflix.

Πάντως το πρόβλημα που έχεις δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Δεν περιορίζει το Netflix τα logins, μόνο την ταυτόχρονη θέαση. Εσένα σου λέει ότι η συσκευή δεν είναι "part of your household", σαν να έχει άλλη ΙΡ αυτή η συσκευή. Μήπως έχεις κάνει login στο κινητό εκτός wifi (με data) και έχει θεωρήσει ότι εκείνη η ΙΡ ήταν του σπιτιού σου; Δεν έχει νόημα να αγοράσεις άλλη συσκευή, το σωστό είναι να λύσεις αυτό το πρόβλημα.

Υ.Γ. Αυτά που λέω για το Chromecast αφορούν Android, από το ipad δεν έχω ιδέα.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.608
Πολύ σωστά όλα symos, όπως τα λες.

Μάλλον μόνο η Νετφλιξ έχει αρχίσει να κόβει το screen mirroring (airplay) αλλά πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλοι.

Και παρόλο που θεωρητικα επιτρέπονται πολλές συσκευές στο ίδιο απλό account, συχνά χτυπάει, ακόμη και χωρίς ταυτόχρονη θέαση. Ίσως επειδή π.χ .η μία συσκευή μου είναι ipad και την χρησιμοποιώ συχνά σε ταξίδια; δεν ξέρω.

Θα ψάξω να βρω ένα παλιό airplay dongle χωρίς android TV ή παρόμοιο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.141
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS