Clearaudio Champion/Εντυπώσεις

Μηνύματα
221
Reaction score
14
Μετά από αρκετό ψάξιμο, τρέξιμο, άγχος, στεναχώριες και κακοτοπιές το champion ματσαρίστηκε με το phono της Densen fixed για MC κεφαλές και η clearaudio Symphony αλλάχτηκε με την Jubilee της Ortofon.

Για κάποιον λόγο που αδυνατώ να εξηγήσω με το Densen ο ήχος έγινε πιο δυναμικός, πιο ρυθμικός, με πολύ gain και με καλύτερη εικόνα. Απλά καμία σχέση το αποτέλεσμα....
Τώρα όσον αφορά την Jubilee αυτή μοιάζει πιο μουσική, δυναμική και ευχάριστη και ασφαλώς με πιο σαφές εικόνα. Η symphony μάλλον είχε και κάποιο πρόβλημα δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η έλλειψη σε τόσους τομείς. Το phono και η κεφαλή επιστράφηκαν πίσω στον Ορφέα (Γιάννη Μιχαηλό) και αλλάχτηκαν αφού ακούσαμε και δοκιμάσαμε αρκετά μηχανήματα στο μαγαζί του και στο σπίτι μου. Ο Γιάννης με εξυπηρέτησε σε ότι και αν του ζήτησα και βοήθησε πολύ.

και συνεχίζουμε....
 

Μηνύματα
1.338
Reaction score
661
Αντίθετα σε μένα με phono the groove, naim, asr και του αείμνηστου Σπέρτου, έπεξε εκπληκτικά, επέλεξα βέβαια το the groove γιατί αυτό μου άρεσε καλλίτερα. Δεν άκουσα τον συνδύασμό μου βέβαια με jubilee.
 

Μηνύματα
436
Reaction score
0
Απάντηση: Clearaudio Champion/Εντυπώσεις

Η Jubilee είναι νομίζω από τις ελάχιστες κεφαλές που μπορείς να ρυθμίσεις το αζιμούθιο από την ίδια, χωρίς να χρειάζεται να πειράξεις το βραχίονα. Πολύ καλό χαρακτηριστικό...
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.345
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top