Cleer Audio Crescent

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.455
Reaction score
50.601
1579257413122.png



Ο σχεδιασμός δείχνει ότι υπάρχει τεχνολογία μέσα. Ο ήχος παράγεται από μια συστοιχία οκτώ μεγαφώνων πλήρους φάσματος των 40 χιλιοστών στο μπροστινό μέρος και από δύο υπογούφερ των 3,3 ιντσών στο πίσω μέρος αλλά και από δύο οπές εκτόνωσης μπάσων, καθώς και την ειδικά σχεδιασμένη καμπίνα.


1579257458572.png



Η εταιρία αναφέρει ότι χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που ονομάζεται beamforming που δημιουργεί μια “ακουστική σφαίρα” γύρω από το κεφάλι του ακροατή.

Το ηχείο χρησιμοποιεί το λογισμικό SoundShaping DSP της Dysonics. Αναφέρουν ότι η τεχνολογία spatial audio της Dysonics πραγματοποιεί την εικονική τοποθέτηση πηγών ήχου οπουδήποτε σ’ έναν τρισδιάστατο χώρο, πίσω, πάνω ή ακόμη και κάτω από τον ακροατή. Οι ήχοι μπορούν να προέρχονται από κάθε κατεύθυνση

Υπάρχουν τρεις επιλογές ήχου: Wide Stereo Mode για εμπειρία ακρόασης παρόμοια με live. Επιλογή 3D Immersive για να εστιάσει τον ήχο σε μία μόνο θέση και επιλογή Room Filling Mode για μουσική σε ολόκληρο το δωμάτιο.

Το Crescent λειτουργεί με την εφαρμογή Clee +, υποστηρίζει φωνητικούς βοηθούς και παίζει Hi-Res και streaming από το Spotify Connect και το Apple AirPlay 2 αλλά και από Chromecast.

Παρέχει Wi-Fi, αναλογική είσοδο, Ethernet και ψηφιακή οπτική είσοδο







  • Timeless design appropriate for on-display location
  • 8 linear array full-range drivers plus 2 back firing woofers for dynamic listening experience
  • Cleer Soundscape Technology
  • Unique DSP technology providing stereo, 3D widening and immersive audio settings
  • Smart controls from your mobile devices
  • Smart assistant built-in
  • Supports popular streaming services and Hi-Res audio playback




 


Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.337
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top