Clouding και Backlight bleeding σε Samsung 40A756...

Reaction score
0
Σημερα παρελαβα την Samsung 40A756, μετα απο μηνες ψαξιμο.Αυτο που φοβομουν δυστυχως επιβεβαιωθηκε, καθως το πανελ εμφανιζει συννεφακια και φωτεινες γωνιες...:110:
Το προβλημα μειωνεται με backlight στο 3, αλλα και παλι οι γωνιες φωτιζουν αισθητα.(ολα αυτα με μαυρη οθονη και σχετικο σκοταδι)
Ξερει καποιος τι μπορω να κανω, αν υπαρχει τυχον firmware που να βελτιωνει το φαινομενο, ή καποιες καταλληλες ρυθμισεις?:118:

Reaction score
1
Πως να σε βοηθήσουμε αγαπητέ :203: Αυτά είναι, δυστυχώς, τα χάλια με τις σύγχρονες τηλεοράσεις. Έχουν καταντήσει λαχειοφόρος αγορά.

Αν πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου κομματιού, οπλίσου με υπομονή (και λίγος τσαμπουκάς δεν βλάπτει) και απαίτησε την αντικατάστασή της.

Reaction score
0
Σημερα παρελαβα την Samsung 40A756, μετα απο μηνες ψαξιμο.Αυτο που φοβομουν δυστυχως επιβεβαιωθηκε, καθως το πανελ εμφανιζει συννεφακια και φωτεινες γωνιες...:110:
Το προβλημα μειωνεται με backlight στο 3, αλλα και παλι οι γωνιες φωτιζουν αισθητα.(ολα αυτα με μαυρη οθονη και σχετικο σκοταδι)
Ξερει καποιος τι μπορω να κανω, αν υπαρχει τυχον firmware που να βελτιωνει το φαινομενο, ή καποιες καταλληλες ρυθμισεις?:118:
Συμπερασμα? Ποιοτικη πλασμα και βρισκεις την υγεια σου, στο παρον πιο πολα προβληματα εχουν οι lcd απο τις plasma.

Reaction score
0
"το πανελ εμφανιζει συννεφακια και φωτεινες γωνιες...
Το προβλημα μειωνεται με backlight στο 3, αλλα και παλι οι γωνιες φωτιζουν αισθητα.(ολα αυτα με μαυρη οθονη και σχετικο σκοταδι)"
1.μπορεις να ανεβασεις καποια φωτογραφια?
2.οταν βλεπεις TV ή BD παλι βλεπεις να φωτιζουν οι γωνιες ή μονο στο
σκοταδι φαινονται?

Reaction score
0
Οι γωνιες φωτιζουν μονο στο σκοταδι, δυσκολα παρατηρειται κατι οταν βλεπω TV ενω δεν εχω συνδεσει ακομα BD.
Θα προσπαθησω να ανεβασω σχετικη φωτογραφια.

Reaction score
164
Απάντηση: Clouding και Backlight bleeding σε Samsung 40A756...

Μήπως το backlight στο 3 είναι υψηλή τιμή; Δεν το κατεβάζεις;

Στο σκοτάδι, με υψηλό backlight σε μαύρη εικόνα, ΟΛΕΣ έχουν bleeding, μην το ψάχνεις. Από τη στιγμή που δεν το βλέπεις σε κανονική παρακολούθηση, ξέχασέ το.

Reaction score
89
ρε παιδια μια ερωτηση... αυτο το φαινομενο του backlight ειναι κατι το οποιο το καλυπτει η εγγυηση ή οχι?? επειδη μου παρουστηκε κ μενα σε μια samsung 22αρα ομως κ θελω να δω καλυπτεται ή ειναι οπως τα καμμενα πιξελ που πρεπει να ειναι απο ενα αριθμο κ πανω για να γινει η αντικατασταση.... ???

Reaction score
164

Συνήθως δεν καλύπτεται, εκτός από εξωφρενικές περιπτώσεις.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Clouding και Backlight bleeding σε Samsung 40A756...

Μήπως το backlight στο 3 είναι υψηλή τιμή; Δεν το κατεβάζεις;

Στο σκοτάδι, με υψηλό backlight σε μαύρη εικόνα, ΟΛΕΣ έχουν bleeding, μην το ψάχνεις. Από τη στιγμή που δεν το βλέπεις σε κανονική παρακολούθηση, ξέχασέ το.
Αν κατεβασω το backlight κατω απο το 3 η εικονα σκοτεινιαζει οποτε φανταζομαι θα πρεπει να τη ρυθμισω και αναλογα.

Το bleeding μου κανει εντυπωση πως δειχνει σαν να μεταβαλεται σε εκταση (ο φωτισμος στις γωνιες) οταν αλλαζω λιγο γωνια θεασης.(μονο σε σκοτεινη οθονη εννοειται)

Παντως εχω διαβασει για αντιστοιχη περιπτωση οπου απο τεχνικο εγινε επιβεβαιωση του ελαττωμματος και αμεση αντικατασταση της τηλεορασης, αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο θα εχει αποτελεσμα και αν μετα θα πεσω σε πιο "καθαρο" κομματι.

Reaction score
0
"Το bleeding μου κανει εντυπωση πως δειχνει σαν να μεταβαλεται σε εκταση (ο φωτισμος στις γωνιες) οταν αλλαζω λιγο γωνια θεασης.(μονο σε σκοτεινη οθονη εννοειται)"
την ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ εχει και η SONY 40W4000.
οταν βλεπω τηλεοραση ή BD δεν φαινεται τιποτα οποτε δεν το ψαχνω περισσοτερο.
(το backlight το εχω στο 2)

Reaction score
0
την ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ εχει και η SONY 40W4000.
οταν βλεπω τηλεοραση ή BD δεν φαινεται τιποτα οποτε δεν το ψαχνω περισσοτερο.
(το backlight το εχω στο 2)
Το backlight στο 2 δεν επηρεαζει συνολικα την εικονα;(υπερβολικα σκοτεινες σκηνες)
Γενικα καταληγω στο συμπερασμα πως τετοια φαινομενα ειναι ανεπαισθητα σε κανονικη θεαση οποτε και εξαρταται απο το ποσο "ψειρας" ειναι ο καθενας και το ποσο ευαισθητο ματι εχει, για να τον ενοχλουν ή οχι...:139:

Reaction score
0
"Το backlight στο 2 δεν επηρεαζει συνολικα την εικονα;(υπερβολικα σκοτεινες σκηνες)"
στη SONY δεν υπαρχει προβλημα υπερβολικα σκοτεινων σκηνων με Το backlight στο 2.( οι αλλες ρυθμισεις που εχω ειναι"αντιθεση 50 στα 100 και φωτεινοτητα
53 στα 100)αν θελεις δοκιμασε να μου πεις εντυπωσεις.

Reaction score
164

Σε δωμάτιο που δεν έχει ήλιο, και το 1 και το 0 καλό είναι.

Reaction score
0

Και εγώ σε Samsung 40Α656 που αγόρασα είχα μεγάλο πρόβλημα clouding και φωτεινές γωνίες. Μετά από δύο επισκέψεις των τεχνικών και αφού τους πίεσα απίστευτα μου την αντικατέστησαν. Όμως και η καινούργια που μου παρέδωσαν την περασμένη Παρασκευή έχει τα ίδια προβλήματα σε πολύ μικρότερο βαθμό.

Reaction score
0
"Το backlight στο 2 δεν επηρεαζει συνολικα την εικονα;(υπερβολικα σκοτεινες σκηνες)"
στη SONY δεν υπαρχει προβλημα υπερβολικα σκοτεινων σκηνων με Το backlight στο 2.( οι αλλες ρυθμισεις που εχω ειναι"αντιθεση 50 στα 100 και φωτεινοτητα
53 στα 100)αν θελεις δοκιμασε να μου πεις εντυπωσεις.
Δοκιμασα τις ρυθμισεις αλλα η εικονα ειναι αρκετα σκοτεινη, οποτε και ανεβασα το backlight στο 4 αντιθεση-φωτεινοτητα στα 60.

Reaction score
0

Αφου χαμηλονεται τα backlight και αντιμετιπιζεται τοσα προβληματα και σκατε για την αγορα σας,απορω γιατι δεν πατε σε πλασμα και τελος ολα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Clouding και Backlight bleeding σε Samsung 40A756...

γιατι τωρα την αγορασαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα προβληματα των lcd ειναι παρα πολυ γνωστα στο κοινο που ψαχνεται για αγορα tv .Αρα μιλαω για αγορα εξ αρχης σε πλασμα, και τελος τα προβληματα, σε μαυρο, σε κινηση,σε ομοιομορφοια, σε χρωματα,σε τηλεοπτικα καναλια,σε ζωντανια,φυσικοτητα, κ.α. Για το παρον οι πλασμα οποια προβληματα ειχαν πριν καποια χρονια,εχουν ξεπεραστει και δινουν την πιο αψογη εικονα, στον ποιο απαιτιτηκο χρηστη.Με λιγο ψαξιμο στα forum του ειδους, και με τα ματια σου στην αγορα,ειμαι σιγουρος γενικα, οτι το over all στη θεαση εικονας, ειναι πλασμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou