Clouding και Backlight bleeding σε Samsung 40A756...

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Clouding και Backlight bleeding σε Samsung 40A756...

Τα προβληματα των lcd ειναι παρα πολυ γνωστα στο κοινο που ψαχνεται για αγορα tv .Αρα μιλαω για αγορα εξ αρχης σε πλασμα, και τελος τα προβληματα, σε μαυρο, σε κινηση,σε ομοιομορφοια, σε χρωματα,σε τηλεοπτικα καναλια,σε ζωντανια,φυσικοτητα, κ.α. Για το παρον οι πλασμα οποια προβληματα ειχαν πριν καποια χρονια,εχουν ξεπεραστει και δινουν την πιο αψογη εικονα, στον ποιο απαιτιτηκο χρηστη.Με λιγο ψαξιμο στα forum του ειδους, και με τα ματια σου στην αγορα,ειμαι σιγουρος γενικα, οτι το over all στη θεαση εικονας, ειναι πλασμα.
Εκτός αν πέσεις σε πράσινα φίδια... :121:

Reaction score
0

Εκτός αν πέσεις σε πράσινα φίδια... :121:
Και αυτα μονο σε πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις, και να κολησης τα ματια σου στην οθονη, και να προσπαθεις να τα βρεις,και μονο αυτο στα τοσα κατα των lcd,που για μενα με 50'' δεν εχω δει το παραμικρο,ενω φιλοι μου με ακριβες επωνυμες lcd εχω βαρεθει με τις ρυθμισεις να πρωσπαθω να τους λυσω τα προβληματα τους και τιποτα σχεδον να μη γινεται,μολις στρωνεις το ενα να ερχεται το αλο.ΕΛΕΟΣ. Και μιλαμε οτι δεν ειναι γνωστες εικονας,αλλα καποια Backlight bleeding κανουν μπαμ.

Reaction score
164

Και αυτα μονο σε πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις, και να κολησης τα ματια σου στην οθονη, και να προσπαθεις να τα βρεις.
Προσωπικά τα είδα ανετότατα και χωρίς να κολλήσω στην οθόνη. Και όχι μόνο εγώ...

Τέλος πάντων, κάθε τεχνολογία έχει τα υπέρ και τα κατά της. Και σε μεγάλο βαθμό η επιλογή είναι θέμα γούστου.

Reaction score
180
Απάντηση: Clouding και Backlight bleeding σε Samsung 40A756...

Βρε παιδια τι πρασινα φιδια και ασπρα συννεφα ειναι αυτα? Τωρα που θα παρω TV, πραγματικα με τρομαξατε. Ειμαι και γκαντεμης με τις αγορές μου, αλλοιμονο μου.

Reaction score
164
Απάντηση: Clouding και Backlight bleeding σε Samsung 40A756...

Βρε παιδια τι πρασινα φιδια και ασπρα συννεφα ειναι αυτα? Τωρα που θα παρω TV, πραγματικα με τρομαξατε. Ειμαι και γκαντεμης με τις αγορές μου, αλλοιμονο μου.
Αν είσαι γκαντέμης, πρόσεξε! :142:

Κοίταξε να αποφύγεις τα επικίνδυνα μοντέλα (πχ κάποιες Sony), τα καινούρια μοντέλα, χαμήλωσε το backlight σε φυσιολογικά επίπεδα και προσευχήσου! :126:

Σοβαρά τώρα, το να έχεις πρόβλημα με backlight είναι σχετικά μικρό.
Όταν λέω πρόβλημα δεν εννοώ "βλέπω bleeding, σε μαύρη οθόνη, με κλειστά τα φώτα, το backlight στο τέρμα και υπό μεγάλη γωνία", έτσι; :136:

Reaction score
0

Προσωπικά τα είδα ανετότατα και χωρίς να κολλήσω στην οθόνη. Και όχι μόνο εγώ...

Τέλος πάντων, κάθε τεχνολογία έχει τα υπέρ και τα κατά της. Και σε μεγάλο βαθμό η επιλογή είναι θέμα γούστου.
Nαι δεν αμφιβαλω σε καμια samsunc η' lg και αυτα μπωρει παλια μοντελα,τελος παντων ωπος το λες η επιλογή είναι θέμα γούστου,αλλα 3 πολυ δικα μου ατομα μετα απο αγορα lcd οταν ειδαν τη δικια μου,και οχι μονο,αλλα και σε καταστηματα που εχουμε παει και τσεκαραμε παρεα καποιες panasonic διοτι εγω εχω την κουρο,και ενοω οτι ειδαμε πλασματα σε αριστες τιμες,μετανοιωσαν για την αγορα τους.Και γιατι οι κολημενοι και οι ειδημονες το 90% πανε μονο σε πλασμα?Και εγω οταν ξεκινησα πριν 2 χρονια lcd ηθελα και μετα απο παρα παρα πολυ ψαξιμο μετα απο 2 χρονια κατεληξα σε πλασμα.Δεν ειμαι ειδημονας και ουτε λεω οτι εχω ματια αετου αλλα παιδια οι πλασμα εχουν αλη μαγεια στην εικονα,πραγματικα φευγης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.828
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou