27 Οκτωβρίου 2006 #1 C cpapacon Μηνύματα 10 Reaction score 0 θα ήθελα κάποια προταση για ένα δορυφορικό δέκτη με ενσωματωμένο δέκτη επιγείας τηλεόρασης. Τον δέκτη τον χρειάζομαι κυριως για την ακατανομαστη την οποια την βλεπω μεσω card splitter.
θα ήθελα κάποια προταση για ένα δορυφορικό δέκτη με ενσωματωμένο δέκτη επιγείας τηλεόρασης. Τον δέκτη τον χρειάζομαι κυριως για την ακατανομαστη την οποια την βλεπω μεσω card splitter.
27 Οκτωβρίου 2006 #2 Χρήστος Ακρατόπουλος Επίτιμο μέλος Μηνύματα 14.836 Reaction score 53 Εγώ έχω έναν digimax ο οποίος είναι κάτι φθηνό και απλό αλλά έχει και ucas...
28 Οκτωβρίου 2006 #3 C cpapacon Μηνύματα 10 Reaction score 0 o digimax δουλευει με την ακατανομαστη μεσω card splitter ?? επισης απο πλευρας επιγειου είσαι ευχαριστημένος?
o digimax δουλευει με την ακατανομαστη μεσω card splitter ?? επισης απο πλευρας επιγειου είσαι ευχαριστημένος?
3 Δεκεμβρίου 2006 #4 johnny_jo Μηνύματα 133 Reaction score 0 Ego exw ena axrishmopioito Arion AW-8790 PIP 4 minwn me eggyhsh agoras sto koyti toy !!!
3 Δεκεμβρίου 2006 #5 C cpapacon Μηνύματα 10 Reaction score 0 πηρα τελικα ενα ΜVISION FCIS9085USB Combo Net kai ειμαι ικανοποιημενος.