Command & Conquer 3 : Kane's Wrath

Reaction score
5

Οκ... Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. ΔΕΝ γλυτώνουμε από τον Kane. Όσες φορές κι αν νομίσατε οτι τον έχετε κατατροπώσει αυτός απλά επιστρέφει ξανά και ξανά. Μάλιστα, αν θυμάστε, τον είχαμε δει και στα Red Alert να παρουσιάζεται ως ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Στάλιν (Τονίνιοοοοοοοοο!!! :138:)

20 χρόνια μετά την επανεμφάνιση των NOD και την, για ακόμα μία φορά, ήττα τους από τις δυνάμεις των GDI, ο Kane επιστρέφει με δυνατότερα όπλα, νέες δυνάμεις και με περισσότερο πάθος για νίκη από ποτέ! Και οι συντάκτες της Gaming του AVSite (sic! :139:) λίγες, μόλις, ώρες μετά την κανονική κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι έτοιμοι να σας το παρουσιάσουν.

Stay tuned! Τα υπόλοιπα, μόλις γυρίσω σπίτι :138:

Attachments

Reaction score
62
Και οι συντάκτες της Gaming του AVSite (sic! :139:) λίγες, μόλις, ώρες μετά την κανονική κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι έτοιμοι να σας το παρουσιάσουν.

Λέω να βγάλουμε περιοδικό και να το ονομάσουμε AVPixel!!!:142::142::142:

Reaction score
4
Λέω να βγάλουμε περιοδικό και να το ονομάσουμε AVPixel!!!:142::142::142:
Οντως φοβερες εποχες!!!
Εγραφα τα προγραμματακια στις μεσαιες σελιδες που ποτε δεν δουλευαν... :138:

Reaction score
5
~ Γενικά ~

Πολλά από τα expansions διαφορων παιχνιδιών που έχω αγοράσει, δεν δικαιολογούν την παρουσία τους στην αγορά. Ένα από αυτά είναι το Zero Hour της σειράς Command & Conquer : Generals. Και εδώ που τα λέμε ούτε το ίδιο το Generals άξιζε να φέρει τον τίτλο "Command & Conquer".

Όμως η ιστορία μας έδειξε ότι η ΕΑ έμαθε από αυτό και με το "Command & Conquer 3" διόρθωσε τα λάθη της και μας έδωσε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κατά την γνώμη μου, το ίδιο έκανε και με το expansion.

Οι προσθήκες στο παιχνίδι είναι αρκετές και δεν μένουν, απλά, στο να προσθέτουν νέες μονάδες στην διάθεσή μας, αλλά και νέα gaming modes.

Οι αλλαγές που... "βγάζουν μάτι" είναι τα χρώματα του κεντρικού μενού ώπου κυριαρχεί το κόκκινο (είναι το χρώμα της Brotherhood of NOD) και τα αναναιωμένα γραφικά. Το παιχνίδι σε ανάλυση 1680x1050 δεν παρουσιάζει, σχεδόν, κανένα πρόβλημα "πιξελιάσματος" ακόμα και με το zoom στο μέγιστο.

Το κλασσικό "Campaign" σας ξεκινάει ως NOD αυτή τη φορά. 30 χρόνια μετά το τέλος του 2ου Tiberium War (σενάριο του C&C3) ο Kane είναι ακόμα ζωντανός όταν τον έχουν για νεκρό, ακόμα και οι δικοί του άνθρωποι. Οι NOD έχουν διασπαστεί σε διάφορα στρατεύματα. Οι αρχικές απόστολές σας, θα είναι να τους... "μαζέψετε" κοντά στον Kane ώστε να αρχίσει ένας νέος πόλεμος. Ο 3ος Tiberium War!

Reaction score
5
~ The Armies ~

Τα διαθέσιμα στρατεύματα πήραν ένα μικρό... boost! Έτσι, από 3 που είχαμε στην διάθεσή μας στο C&C3, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από 9(!!!) στρατεύματα! Αυτά είναι :
  • GDI
  • Steel Talons
  • ZOCOM
  • NOD
  • Black Hand
  • Marked of Kane
  • Scrin
  • Reaper-17
  • Traveler-59
[attachf]12348[/attachf]
Όπως ίσως καταλάβατε καια πό την παραπάνω εικόνα, οι 3 βασικοί στρατοί (GDI, NOD, Scrin) παραμένουν μόνο που πλέον έχουμε και τις elite δυνάμεις τους. Ο κάθε στρατός υπερέχει κάπου αλλά υστερεί αλλου. Για παράδειγμα, οι Steel Talons μπορούν να κατασκευάσουν πανίσχυρα άρματα μάχης και κάποιες εξτρα μονάδες (θα βρείτε τα Titans και τα Wolverines από το πρώτο C&C!!!) αλλά αδυνατούν εξαιρετικά στις δυνάμεις πεζικού.

Αντίστοιχες διαφορές θα βρείτε και μεταξύ των υπολοιπων στρατευμάτων. Αν πάντως θέλετε λίγο... "balance" (yeah right. GDI rulez!!!) μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους βασικούς στρατούς.

Αλλά δεν θα έχει πλάκα :138:

Attachments

Reaction score
5
~ Gaming Modes ~

Εντάξει λοιπόν! Άλλο ένα expansion; Και λοιπόν; Σου έχει καμια 10αριά μονάδες, καμια 20αριά νέα maps και νέο campaign. Αυτά δεν τα βρίσκουμε και σε mods;

Ναι παιδιά μου. Δεν έχετε άδικο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Για αρχή βρίσκουμε τα Campaign και Skirmish.

Στο Campaign ξεκινάτε σαν NOD και σκοπός σας είναι να επαναφέρετε τους NOD στην δύναμη που είχαν πριν χάσουν τον πόλεμο με τους GDI (το είπαμε και πιο πάνω)

Το Skirmish είναι το Free Map. Διαλέγετε χάρτη, στρατό και έχετε τα πάντα στην διάθεσή σας για να διαλύσετε τον αντίπαλο.

Η νέα προσθήκη, η οποία κατά την γνώμη μου κατατάσει το Kane's Wrath ως το καλύτερο C&C Expansion που έχω παίξει, είναι το Global Conquest. Καλά μου παιδιά, Command and Conquer σε turn-based strategy!!!!
Όλος ο πλανήτης μπροστά σας με σκοπό να τον κατακτήσετε για χάρη του στρατού σας!

Reaction score
5
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω πολλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι expansion παιχνιδιού. Όχι βασικό παιχνίδι.

Όσοι το παίξουν, θα έχουν ήδη ιδέα από το C&C3. Οι υπόλοιποι ξεκινήστε από το C&C3.

Αν είστε φαν της σειράς C&C αγοράστε το, με κλειστά τα μάτια. Αν όχι δώστε του μια ευκαιρία γιατί την αξίζει.

Το κόστος του είναι περίπου 25€ και μέσα θα βρείτε και serial key για την Multiplayer Beta του Red Alert 3!

Welcome back Commander!

Γραφικα | 8,5 / 10
Ήχος | 8 / 10
Σενάριο | 7 / 10
Gameplay | 9 / 10
Γενικά | 8,5 / 10

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540