31 Μαϊου 2011 #1 A apostatis Μηνύματα 15 Reaction score 0 καλησπερα εχω την samsung LE37A656A1SXXA και θελω να ρωτησω αν καποιος εχει χρησιμοποιησει καρτα για το common interface ωστε να πιανει ολα τα καναλια της digea και γενικα να παιζει τα mpeg4 χωρις προβληματα ποια καρτα τετοια προτεινετε? ευχαριστω
καλησπερα εχω την samsung LE37A656A1SXXA και θελω να ρωτησω αν καποιος εχει χρησιμοποιησει καρτα για το common interface ωστε να πιανει ολα τα καναλια της digea και γενικα να παιζει τα mpeg4 χωρις προβληματα ποια καρτα τετοια προτεινετε? ευχαριστω
1 Ιουνίου 2011 #2 A apostatis Μηνύματα 15 Reaction score 0 Απάντηση: common interface samsung ευχαριστω
1 Ιουνίου 2011 #3 gstriftos gilectronikos Μηνύματα 17.739 Reaction score 4.436 Απάντηση: common interface samsung H μόνη που ξέρω είναι η Neotion. Πάντως πλέον και ελέω ert-hd καλύτερα να στραφείτε σε κάποιον αυτόνομο δέκτη.
Απάντηση: common interface samsung H μόνη που ξέρω είναι η Neotion. Πάντως πλέον και ελέω ert-hd καλύτερα να στραφείτε σε κάποιον αυτόνομο δέκτη.
2 Ιουνίου 2011 #4 A apostatis Μηνύματα 15 Reaction score 0 Απάντηση: common interface samsung οκ ευχαριστω