COmpiz Fusion....απλώς μαγικό.

Reaction score
0
Ετοιμάζομαι να κάνω την ετήσια καθιερωμένη μου δοκιμή επιστροφής - μόνιμης αλλαγής σε linux
(πριν 5-6 περίπου χρόνια ¨χρησιμοποιούσα μόνιμα linux, αλλά δυστυχώς οι απαιτήσεις της δουλειάς με ανάγκασαν να επιστρέψω στα xp, καθώς κάποια απαραίτητα προγράμματα δεν μπορούσα να τα δουλέψω σε linux)

Τέλος πάντων....ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό
Τι Vista και μικρομαλακή...τι add ons και τι να λέμε τώρα...
Δείτε το πιο υπέροχο interface σε pc...το look 'n' feel που προσφέρει είναι μαγικό :respect::respect::respect:

http://www.youtube.com/watch?v=_ImW0-MgR8I&feature=related

Reaction score
0
Φιλε τα σπαει..
Απλα και ομορφα
Αυτο στο λεει ενας ubunt-ας και linux-ας εδω και καιρο

Ρωτα και το παλικαρι που απαντησε ποιο πανω (spresv) που παω στοιχημα οτι θα ηταν σιγουρος οτι θα ποσταρω εδω !!

Reaction score
0
Πολύ όμορφο δε μπορώ να πω.
Εμένα η μόνιμη απορία μου είναι γιατί να ανοίγω νέο desktop γιά να τρέξψ ένα πρόγραμμα και να μη τρέω πολλά προγράμματα σ ένα desktop εκτός του προφανούς ότι διατηρείς πιό καθαρό desktop με το μειονέκτημα ότι αυξάνεις το χάος.
Επίσης γιά το πιτσιρικά μου θα βρω πουθενά παινιδάκια σε στυλ bigfish games γιά να ώσω λίγη ζωή στο παλιό notebook?

Reaction score
0
Πολύ όμορφο δε μπορώ να πω.
Εμένα η μόνιμη απορία μου είναι γιατί να ανοίγω νέο desktop γιά να τρέξψ ένα πρόγραμμα και να μη τρέω πολλά προγράμματα σ ένα desktop εκτός του προφανούς ότι διατηρείς πιό καθαρό desktop με το μειονέκτημα ότι αυξάνεις το χάος.
Επίσης γιά το πιτσιρικά μου θα βρω πουθενά παινιδάκια σε στυλ bigfish games γιά να ώσω λίγη ζωή στο παλιό notebook?
Να σου πω την αλήθεια δεν είναι και το πιο χρήσιμο πράγμα, αλλά κάποιες φορές βοηθάει. Δεν είναι λίγες οι φορές που ανοίγω τόσα πολλά παράθυρα ώστε στην μπάρα με το ζόρι φαίνονται καθαρά τα tabs...
οπότε βοηθάει στο να έχεις μια καλή οργάνωση και να χρησιμοποιείς κάθε desktop για ξεχωριστή δουλειά. 1 για προγράμματα γραφείου, 1 για πολυμέσα, 1 για διαδίκτυο...το καθένα με τα δικά του εικονίδια κλπ κλπ

Για τον πιτσιρικά ρίξε μια ματιά στην έκδοση Edubuntu
http://www.edubuntu.org/
Είναι εξειδικευμένη διανομή για παιδιά....την είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή πέρσι και με είχε εντυπωσιάσει. Ρίξε μια ματιά και αν το δοκιμάσεις πες μου σε παρακαλώ πως του φάνηκε του μικρού :happy_4:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
oφειλω να πω ενωπιον σας πως.............ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Reaction score
5
Πολυ εντυπωσιακό ειδικά το κομμάτι με το real time preview.
Αλλά σαν σκληροπυρηνικός XPακιας θα την πω την κακία μου (πάλι καλά που πέρασε καιρός απο τότε που δεινοπάθησα με τις διάφορες εκδόσεις Linux).Ας φτιάξουν ένα απλό και κατανοητό σύστημα αρχείων με ανθρώπινα ονόματα χωρίς χίλιους μύριους υποφακέλους και άπειρες μικρορυθμίσεις για να δεί ένα modem.....και τώρα που το θυμήθηκα όταν κάνει εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα να ενημερώνει που στον ..... το βάζει.
Το Linux είναι ένα υπερόπλο διαστημικής κλίμακας εγκλωβισμένο στο φτωχό σώμα μια σφεντόνας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.669
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale