component 1080P , υπαρχει ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
αν υπαρχει λεει ?, απλα η τεχνολογια μας οδηγει οπου θελει................http://www.synergisticresearch.com/home-theater/tricon-1080p/, ....μαλλον το ακριβοτερο καλωδιο του ειδους.Τρεχει στην ελλαδα σε ενα τριφακο με αναλογο σκειλερ.Κατα τα αλλα καρβουνο τελος.-

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: component 1080P , υπαρχει ?

Υπάρχουν κι άλλες εταιρίες που έχουν component καλώδια 1080p...ποιο είναι το θέμα-γιατί ρωτάς;;;:113:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

γιατι θυμαμαι το 03 ειχα ενα ultralink videophile pro και ενα σκειλερακι cinemateq και γουσταρα πολυ.Ξαφνικα σε λιγα χρονια αλλαξαμε ποσες φορες (εγω οχι ) hdmi......γιατι να μην το εχουμε σαν επιλογη - analog rulez ......λεω τωρα.....

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Γι' αυτό τον λόγο όλοι οι προβολείς και οι τηλεοράσεις, έχουν και αυτήν την επιλογή στις συνδέσεις!
Πολλοί ισχυρίζονται ότι η εικόνα με αυτήν την σύνδεση είναι πιο λεπτομερή! όμως τι γίνεται με το HDCP?
αυτό ήταν το πρόβλημα, και επιλέξαμε HDMI, και οχι τα καλώδια! HDCP και Component δεν πάνε μαζί νομίζω!

Reaction score
5.722
περναει και 4κ!!!

οσο για το hdcp υπαρχει λυση ...
sdi λεγεται . αλλα κοστιζει ...
αλλα ειναι οι καλυτερο !

Reaction score
8.349
Απάντηση: Re: component 1080P , υπαρχει ?

τι εννοεις Μακη?Το sdi δεν τοχω δουλεψει ,θυμαμαι που πουλαγε ο φιλος μας ο γερμανος,αλλα απ οσο γνωριζω to sdi δεν δουλευει HDCP.

Reaction score
5.722
περναει ,περναει !
εαν βαλεις sdi πχ σε blu ray λειτουργει καθαρα σαν τρανσπορτ .
κοινως ξεκλειδωνεις τα παντα ...
αλλα κοστιζει 1000 ευρω περιπου η μετατροπη ...
μαζι με ενα crystalio τελιωσες ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
μακη αναλογα με το μπλε , ξεκινας απο 350-1600+ για το κιτακι.Δεν ειναι αναγκη να παει εξω το μπλε , το περνανε και εδω.Και απο σκειλερς βρωμα ο τοπος.Δεν σηκωνω λινκ γιατι θα βγει ο αλλος που βλεπει φαντασματα και θα λεει οτι τον σαμποταρω.........................:126::126::126::126:

Reaction score
1

Ρε παιδιά για διαφωτίστε με τον αδαή, αν έχω καταλάβει καλά αυτά τα 3 RCA καλώδια και υποδοχές που ακόμα έχουν και τα σύγχρονα μηχανήματα, μπορούν να δώσουν την ίδια εικόνα με το HDMI ;

Reaction score
5.722
εχει και με 5 καλωδια .
δεν ειναι απλα rca ...

χρωματικη παλετα πολυ καλυτερη εαν εννοεις αυτο ...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ρε παιδιά για διαφωτίστε με τον αδαή, αν έχω καταλάβει καλά αυτά τα 3 RCA καλώδια και υποδοχές που ακόμα έχουν και τα σύγχρονα μηχανήματα, μπορούν να δώσουν την ίδια εικόνα με το HDMI ;
Ίσως και καλύτερη, είναι η άποψη πολλών που ασχολούνται με την εικόνα, εξάλλου γι' αυτό την έχουν ακόμα τα μηχανήματα
και για συμβατότητα φυσικά! Πώς νομίζετε βλέπουμε εμείς με τους αναλογικούς προβολείς τόοοοοοσα χρόνια blue ray? όπως τα επαγγελματικά μόνιτορ με 5 BNC, και έναν μικρό μετατροπέα που μετατρέπει το HDMI σε RGBHV, δηλαδή 5 καλώδια BNC!
την οποία σύνδεση, έχουν και πολλοί ψηφιακοί προβολείς!!!

NIX

Reaction score
0

Αναλογικη συνδεση σε ψηφιακο μεσο να δινει καλυτερη εικονα?
Για κουνηστε το κεφαλι σας λιγο! :114:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Η αναλογική σύνδεση λένε πολλοί, (προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει), δίνει λίγο πιο sharpnes εικόνα, και εμείς το κεφάλι μας το κουνάμε
αντίθετα με ορισμένους που το έχουν σταθερά μπροστά!!! :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound