Conan Duology (1982,1984)

Reaction score
1
Mόλις μου τα έφεραν φρέσκα σαν το χαβιάρι από τη λίμνη Βαϊκάλη :116: Το καλό με την περιοχή C είναι ότι βγαίνουν τα δισκάκια τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την Ευρώπη, το κακό είναι ότι πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό να μιλάει ρώσσικα για να στα φέρει :116: ...Πληροφοριακά τα Ρώσσικα Κόναν δισκάκια έχουν και ελληνικούς υπότιτλους :111: αλλά τα εξώφυλλα είναι σπαστικά με το κυριλλικό αλφάβητο !

Περιμένω να νυχτώσει για να τα δώ και να σας γράψω εντυπώσεις...αύριο :116:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Απάντηση: Conan Duology (1982,1984)

Mόλις μου τα έφεραν φρέσκα σαν το χαβιάρι από τη λίμνη Βαϊκάλη :116: Το καλό με την περιοχή C είναι ότι βγαίνουν τα δισκάκια τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την Ευρώπη, το κακό είναι ότι πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό να μιλάει ρώσσικα για να στα φέρει :116: ...Πληροφοριακά τα Ρώσσικα Κόναν δισκάκια έχουν και ελληνικούς υπότιτλους :111: αλλά τα εξώφυλλα είναι σπαστικά με το κυριλλικό αλφάβητο !

Εγώ πήρα το Conan The Barbarian από εδώ Ελλάδα που βγήκε από την Odeon πριν από μερικές μέρες (6 Ιουλίου) και επειδή έχω και τα 2 Conan σε DVD μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα και με την εικόνα (πεντακάθαρη και με λεπτομέρειες) και με τον ήχο.

Reaction score
1

Το ψιλικατζίδικο είναι για τσιγάρα και παγωτά, όχι για ταινίες...ούτε μισό ευρώ δεν βλέπουν από μένα.

Reaction score
29.653

Ετσι πέστα χρυσόστομε, εε Νίκο ήθελα να πω.:111:

Reaction score
39
Mόλις μου τα έφεραν φρέσκα σαν το χαβιάρι από τη λίμνη Βαϊκάλη Το καλό με την περιοχή C είναι ότι βγαίνουν τα δισκάκια τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την Ευρώπη, το κακό είναι ότι πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό να μιλάει ρώσσικα για να στα φέρει ...Πληροφοριακά τα Ρώσσικα Κόναν δισκάκια έχουν και ελληνικούς υπότιτλους :111: αλλά τα εξώφυλλα είναι σπαστικά με το κυριλλικό αλφάβητο !

Νικόλα από που αγοράζεις τα ρώσικα (δισκάκια);:107:

Reaction score
802

Μια δύσκολη ερώτηση αν ξέρει κάποιος.
Στην πρώτη ταινία υπάρχει τελικά κομμένη σκηνή που δείχνει τον Κοναν να σκοτώνει τα σκυλιά έξω από την σπηλιά που βρίσκει το σπαθί;

Reaction score
1

Μια δύσκολη ερώτηση αν ξέρει κάποιος.
Στην πρώτη ταινία υπάρχει τελικά κομμένη σκηνή που δείχνει τον Κοναν να σκοτώνει τα σκυλιά έξω από την σπηλιά που βρίσκει το σπαθί;
Οντως είναι urban myth αυτή η σκηνή Χρήστο ! ...στα έξτρα που υπάρχει το φιλμάκι από τα γυρίσματα, υπάρχει συνέντευξη του Σβαρτς και του Μίλιους που αναφέρονται σε αυτό, ενώ εξηγούν πως τα σκυλιά ξέφυγαν και επιτέθηκαν στον Σβαρτς πριν ο εκπαιδευτής προλάβει να τα πιάσει, και έτσι έπεσε από το βράχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, μάλιστα δείχνουν το footage που τραβήχτηκε, το Σβαρτς να γκρεμοτσακίζεται και τους εκπαιδευτές να τρέχουν :142: ...στην συνέχεια ο Μίλιους εξηγεί ότι ήταν τόσο αληθοφανές που δεν τον άφησε να τον καθαρίσουν από τα αίματα, και συνέχισε το γύρισμα για να είναι πιο αληθινό !!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Conan Duology (1982,1984)

Νικόλα από που αγοράζεις τα ρώσικα (δισκάκια);:107:

To έχω ξαναγράψει στο νήμα για το TRON LEGACY Μάνο ! Εχω δυό γειτονάκια στο διπλανό σπίτι παλλινοστούντες από την Τασκένδη, φοβερά παιδιά και ταινιάκηδες, ότι τους στέλνουν από εκεί μου τα δίνουν και τα ριπάρω αφού τα Dune παίζουν full BD :116: ...

Reaction score
39
To έχω ξαναγράψει στο νήμα για το TRON LEGACY Μάνο ! Εχω δυό γειτονάκια στο διπλανό σπίτι παλλινοστούντες από την Τασκένδη, φοβερά παιδιά και ταινιάκηδες, ότι τους στέλνουν από εκεί μου τα δίνουν και τα ριπάρω αφού τα Dune παίζουν full BD :116: ...
Δεν παιζεσαι... Δε μου βγαζει και smilies απο το κινητο για να εκφραστω ολοκληρωμενα...

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Reaction score
0

Τελικά η έκδοση της ODEON ειναι η extended 130 Min? η απλή 126Min? Έχω μπερδευτεί!!!!

Reaction score
2

Ήθελα και εγώ να πάρω τον Κόναν αλλά δυστυχώς με αυτά που βλέπω μετά από ψάξιμο ούτε αυτό θα πάρω! (όλο από το κακό στο χειρότερο πάνε αυτά τα bluray. στο lion king βγάζουν τα σύννεφα, στα άλλα Disney θα αλλάξουν τα χρώματα, στο star wars θα τα αλλάξει όλα, στο predator θα εφαρμόσουν DNR και τα πρόσωπα θα φαίνονται σαν κέρινα.. τι να πω...)

Συγκεκριμένα στο Κόναν λείπει η χορωδία από τα χορωδιακά κομμάτια (πχ στην αρχική σκηνή της επιδρομής), και επειδή ασχολούμαι πολύ με την κινηματογραφική μουσική είναι κάτι που με ενοχλεί, ειδικά στον Κόναν που είναι φημισμένος για τη μουσική του.
Προφανώς από την μετατροπή του mono sountrack σε 5.1 ξέχασαν να βάλουν τις χορωδίες (όπως βλέπω να λέγεται παντού) και δεν πρόκειται να βγει άλλη διορθωμένη έκδοση..

Reaction score
0

καλησπέρα παιδεία....λοιπόν αγόρασα και την Ελληνική της Odeon και και απο amazon.com και τις δύο. Της odeon που είναι της "Fox" είναι η full ταινία με την extra σκηνή που μιλάει ο Αρνι με τον συμπολεμιστή του καθώς ετοιμάζονται για την μάχη στον πέτρινο λόφο, αλλα λείπουν ορισμένα δευτερόλεπτα κατα την επίθεση και συγκεκριμένα η σκήνη που χτυπάει το άλογο (έχει λογοκριθεί για βίαιη συμπεριφορά σε ζώο). τώρα στην Αμερικάνικη βερσιόν που είναι της "Universal" δέν υπάρχει η σκηνή με την συνομιλία αλλά η μάχη δεν είναι λόγοκριμένη. Όσο αναφορά τον ήχο όντος στην Ευρωπαϊκή βερσιόν έχει γίνει αστοχία, αντίθετα στην Αμερικάνικη είναι Κανονικότατη....τελικά μετά από χρόνια ενασχολήσεις....Αμερική Αμερική καλά μου το παν μερικοί ότι εκεί είναι η πυγή !!! Οι ευρωπαϊκές εκδόσεις είναι ένα μαύρο χάλι....άλλα μας τρώει το region σε αρκετές περιπτώσεις.....

Reaction score
2

Με ένα απλό προγραμματάκι και μπορείς να βλέπεις ό,τι περιοχή θέλεις (εκτός αν βλέπεις σε bluray player; δεν ξέρω αν γίνεται εκεί. Πάντως στο pc γίνεται.) Όλο Αμερικάνικα bluray πάιρνω πάντως γιατί τα Ευρωπαϊκά όντως είναι χειρότερα..

Πάντως δεν ξέρω τι εννοείς με τον ήχο, αλλά αυτό που είπα για τη μουσική ισχύει και στην Αμερικάνικη και στην Ευρωπαϊκή εκδοχή.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm