- Reaction score
- 2
Πρόσφατα αγόρασα την samsung B650 40" και τώρα ψάχνομαι για ενα προσιτό σύστημα ήχου. Δε θέλω να βάλω τα Ζ5500 που έχω χρόνια στο pc για τους γνωστούς λόγους... Σκέφτηκα αρχικά για ενα ετοιματζίδικο σύστημα της samsung αλλά δεν διάβασα και τα καλύτερα. Μέσα απο το φόρουμ διάβασα για τα τεφελ.
Είδα τη σειρά Concept E 300 Digital € 399. Είμαι οριακά μέσα στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω και είναι ίδια τιμή με τα ετοιματζίδικα LG-SAMSUNG κλπ. Πιστέυω όμως έχουν άλλη ποιότητα...εσείς;;
Πόσο να μου κοστίσουν με τα μεταφορικά;
Δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα για επιμέρους κομμάτια (ηχεία-ενισχυτή). Σαν player θα έχω την ίδια την tv και σκοπέυω να συνδέσω πάνω τους το wii και τον dm800.
Stand M 50 P Black € 58,00
Concept E 300 Digital € 399,00
Shipping costs € 68,00
Total price € 525,00
Είδα τη σειρά Concept E 300 Digital € 399. Είμαι οριακά μέσα στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω και είναι ίδια τιμή με τα ετοιματζίδικα LG-SAMSUNG κλπ. Πιστέυω όμως έχουν άλλη ποιότητα...εσείς;;
Πόσο να μου κοστίσουν με τα μεταφορικά;
Δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα για επιμέρους κομμάτια (ηχεία-ενισχυτή). Σαν player θα έχω την ίδια την tv και σκοπέυω να συνδέσω πάνω τους το wii και τον dm800.
Stand M 50 P Black € 58,00
Concept E 300 Digital € 399,00
Shipping costs € 68,00
Total price € 525,00