Confederations Cup. Υψηλώτατη ποιότητα!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Χθές Eγραψα απ'ευθείας σε DVD τον αγώνα της εθνικής μας. Θα γράψω και τους υπόλοιπους. όποιος θέλει με υψηλή ποιότητα, να έχει την τριάδα των αγώνων αλλα και την συνέχεια εαν τα καταφέρουμε, όπως επίσης και τον τελικό της διοργάνωσης, ας γράψει εδώ, δηλώνοντας ενδιαφέρον απόκτησης των DVD'S. 8)

Και κάτι για χθές. Μάθατε για το ενδιαφέρον των Γερμανών στον αγώνα της εθνικής μας;
Σας παραθέτω απο το site ert.gr.

Αναστέναξαν οι... καναπέδες

Το ντέρμπι μεταξύ της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και της Πρωταθλήτριας Ευρώπης στη Λειψία "τίναξε στα ύψη" τα ποσοστά τηλεθέασης της γερμανικής τηλεόρασης, καθώς πέτυχε μερίδιο 25,2%, την ώρα που ο άλλος αγώνας του ομίλου (Ιαπωνία-Μεξικό) προσέλκυσε το ενδιαφέρον μόλις 3,22 τηλεθεατών στη Γερμανία. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι 6.6 εκατομμύρια συμπατριώτες του εκλέκτορα της Εθνικής, Οτο Ρεχάγκελ καθηλώθηκαν μπροστά στους δέκτες τους για να δούνε τι θα καταφέρει το "γαλανόλευκο" δημιούργημα του Γερμανού τεχνικού, απέναντι στο βγαλμένο από… Playstation συγκρότημα της "σελεσάο". :roll:

Reaction score
0
Και εγω θα τα ηθελα αν ηταν ευκολο και σε οποιαδηποτε βοηθεια ειμαι μεσα.
:D
Ευχαριστω προκαταβολικα

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν για το 1ο παιχνίδι. Θα το πάω σήμερα στην παρουσίαση της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ. Οποιος θέλει, ας σπεύσει να μου πεί. Τώρα που γυρίζει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508