Console Wars - New Round

Reaction score
5
Οκ. Φόρεσα 3 αλεξίσφαιρα, κράνος από τιτάνιο, τις μπότες του Batman και το ρολόι του Τζέμις Μπόντυ.

Το 360 έχει ρίξει τις τιμές του και ετοιμάζει και πακέτα με μεγαλύτερους σκληρούς δίσκους. Το PS3 έριξε και αυτό τις τιμές του αλλά πρώτο δεν έγινε ακόμα,ε; Το Wii στην κοσμάρα. Πρώτο σε πωλήσεις, καμία πτώση στην τιμή του. Και γιατί να κάνει αλλωστε; Αφού πουλάει!

Παρακαλώ όλα τα fanboys να επιστρέψουν και να σφαχτούν για την κονσόλα τους. Δεν ανέχομαι τους φλ...ε....τους χαϊεντάδες να κάνουν μεγαλύτερους καυγάδες από εμάς :138:

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία της μαύρης αηδίας και τι κατάφερε μέχρι τώρα;;; Τόσα πολλά που δεν μπορώ να τα γράψω.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι φφφφφφφανταστικό μας έδωσε;;; :145:

Reaction score
5
O pseiras το 'πε!!! :141::142:
κι εσύ τι κάνεις; Είσαι ή δεν είσαι ο πιο εμπιστος φαντάρος μου; Θα έπρεπε ήδη να έχεις ξεκινήσει διαδικασίες για την μεγάλη επιστροφή.

Αλλά έτσι είσαστε όλοι με το PS3. Άλλα λέτε κι άλλα κάνετε

Reaction score
0
κι εσύ τι κάνεις; Είσαι ή δεν είσαι ο πιο εμπιστος φαντάρος μου; Θα έπρεπε ήδη να έχεις ξεκινήσει διαδικασίες για την μεγάλη επιστροφή.

Αλλά έτσι είσαστε όλοι με το PS3. Άλλα λέτε κι άλλα κάνετε
Ρώτησα στα κεντρικά της Sony Defense Force και μου είπαν ότι είναι σε undercover αποστολή. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί θα τον βάλω σε κίνδυνο :435:

Reaction score
164
Ρώτησα στα κεντρικά της Sony Defense Force και μου είπαν ότι είναι σε undercover αποστολή. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί θα τον βάλω σε κίνδυνο :435:
Τι undercover; Στο myxbox.gr είναι και τον πήραν χαμπάρι αμέσως και άρχισαν να του τη λένε για το.. swiffer! :142:

Reaction score
5
Εγώ σας δηλώνω ότι είμαι διατεθιμένος να χρηματοδοτήσω την επιστροφή Του στο AVSite.

Παιδιά δεν το αντέχω. Αλήθεια σας λέω. Υποτίθετε ότι έπρεπε να έχουμε ένα flame κάθε μέρα και εδώ δεν έχουμε τίποτα :116:

Reaction score
0
Τι undercover; Στο myxbox.gr είναι και τον πήραν χαμπάρι αμέσως και άρχισαν να του τη λένε για το.. swiffer! :142:
Δεν το ήξερα, πλάκα έκανα. Τον έχω χάσει, τελευταία φορά τον είχα δει να τσακώνεται στο avclub αλλά δεν είμαι μέλος εκεί να χαρώ κι εγώ λίγο.

Στο myxbox λοιπόν. Προσπαθεί να βάλει τους άπιστους στον ίσιο δρόμο, άξιος! :138:

Reaction score
0
εγώ ξέρω ότι το xbox 360 είναι μια ηλεκτρική σκούπα που μοιάζει με dell optiplex gx280 , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πάρεις μια κονσόλα η οποία έχει άπειρα προβλήματα με τα backup δισκάκια ... πχ πήγα σε ένα φίλο και του λέω βάλε μου games Που έχω στο ps3 να δω πως είναι στο 360. Μου λέει κάτσε να δεις γραφικά το army of two , ωραίο δε λέω αλλά το metal gear solid είναι πολύ καλύτερο ... next

βάζει burnout paradise οι σκιές στο game δεν ήταν καλές και είχα την αίσθηση ότι τα αμάξια πιξελιαζανε στις γωνίες πάρα πολύ, τέλος πάντων δεν έχει και τεράστιες διαφορές .

λεω βάλε το gta βλέπουμε την εισαγωγή βγάζει το όνομα του load και περιμέναμε ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ έβαλα τα γέλια ... βγαίνω από το σπίτι και μόλις βγαίνω στο δρόμο μου έκανε αμέσως εντύπωσή πόσο χάλια φαινότανε η σκιά του παίχτη και ο δρόμος... παίρνω ένα αμάξι και αρχίζω μια χαλαρή βόλτα , τα δέντρα και τα κτήρια στο βάθος αργούν να εμφανιστούν χαχαχαχα λέω κάτσε να πάρω ένα μπατσικο που πάει ποιο γρήγορα ε εκεί τα είδαμε όλα ... φτάσαμε σε σημείο να μην ξεχωρίζουμε που να στρίψεις οι άνθρωποι να περπατάνε ποιο κάτω από τον δρόμο , το μπατσικο και αυτό το μισό κάτω από τον δρόμο, τα γραφικά απίστευτα απλά κλπ κλπ το παιχνίδι ήταν unplayable .

ο μόνος λόγος για να πάρεις ηλεκτρική σκούπα είναι οτι παίζει backup δίσκους ... αν δεν τους παίζει σωστά τότε γιατί να την πάρεις ;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas