καλησπερα,
δε γνωριζω τιποτα απο μηχανες οποτε θελω τη βοηθεια σας.
εχω δει την παραπανω μηχανη και μου αρεσε αρκετα.
βεβαια κοστιζει γυρω στα 250€ και εγω λεω να διαθεσω μεχρι 400€
ενας φιλο-ψιλογνωστης μου ειπε πως αν μπορω να δωσω μεχρι 400€ compact δεν αξιζει λογω του οτι εχουν απειροελαχιστη διαφορα.
μου εφερε παραδειγμα πως για μια ιντσα παραπανω οθονη υπολογιστη δεν αξιζει να δωσεις 100+ € που κοστιζει.
οποτε μου προτεινε να παρω αυτη διοτι και καλη ειναι και μπορω να την εχω στη τσεπη μου ανετα και αργοτερα παιρνω μια dslr και ειμαι κυριος.
αν ειναι να δωσω παραπανω χρηματα τοτε να παρω αυτες που ειναι ποιο φαρδιες αλλα εχουν περισσοτερο ογκο.
τι λετε? ευσταθει αυτο που λεει?
οποτε :
1.στο θεμα μεταφορας τι λετε?
2.στα 250€ ποια προτεινετε και γιατι?
3.ποια compact μεχρι 400€ κανει μεγαλη διαφορα και αξιζουν τα παραπανω χρηματα?
βοηθεια βρε παιδια γιατι εχω χασει το μπουσουλα
εχω βρει τα παρακατω μοντελα που περα απο τις sony που εχουν διάφορα οπως hdmi κ.τ.λ ποια ειναι καλυτερη μεταξυ των παρακτω kodak και canon?
I.kodak p880 = 300
II.canon ixus 850 is = 350
III.olympus sp 550
IV.nikon coolpix p5000
συμφωνα με αυτο που ξερω και μονο σαν μεγαλυτερη πρεπει να ειναι καλυτερη η kodak και olympus αλλα γιατι ειναι αρκετα φθηνοτερη?
διοτι αν δε κανω λαθος καπου διαβασα πως με τιποτα μαι compact δε φτανει σε ποιοτητα τις ΄΄χοντρες''...
αληθεια για να μη τις λεω χοντρες πως λεγονται?
αν μπορειτε γραψτε μου ποια τα απαραιτητα εχνικα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει μια φωτογραφικη μηχανη και απο εκει και περα τα συνοδευτικα τεχνικα χαρακτηριστικα.
δε γνωριζω τιποτα απο μηχανες οποτε θελω τη βοηθεια σας.
εχω δει την παραπανω μηχανη και μου αρεσε αρκετα.
βεβαια κοστιζει γυρω στα 250€ και εγω λεω να διαθεσω μεχρι 400€
ενας φιλο-ψιλογνωστης μου ειπε πως αν μπορω να δωσω μεχρι 400€ compact δεν αξιζει λογω του οτι εχουν απειροελαχιστη διαφορα.
μου εφερε παραδειγμα πως για μια ιντσα παραπανω οθονη υπολογιστη δεν αξιζει να δωσεις 100+ € που κοστιζει.
οποτε μου προτεινε να παρω αυτη διοτι και καλη ειναι και μπορω να την εχω στη τσεπη μου ανετα και αργοτερα παιρνω μια dslr και ειμαι κυριος.
αν ειναι να δωσω παραπανω χρηματα τοτε να παρω αυτες που ειναι ποιο φαρδιες αλλα εχουν περισσοτερο ογκο.
τι λετε? ευσταθει αυτο που λεει?
οποτε :
1.στο θεμα μεταφορας τι λετε?
2.στα 250€ ποια προτεινετε και γιατι?
3.ποια compact μεχρι 400€ κανει μεγαλη διαφορα και αξιζουν τα παραπανω χρηματα?
βοηθεια βρε παιδια γιατι εχω χασει το μπουσουλα
εχω βρει τα παρακατω μοντελα που περα απο τις sony που εχουν διάφορα οπως hdmi κ.τ.λ ποια ειναι καλυτερη μεταξυ των παρακτω kodak και canon?
I.kodak p880 = 300
II.canon ixus 850 is = 350
III.olympus sp 550
IV.nikon coolpix p5000
συμφωνα με αυτο που ξερω και μονο σαν μεγαλυτερη πρεπει να ειναι καλυτερη η kodak και olympus αλλα γιατι ειναι αρκετα φθηνοτερη?
διοτι αν δε κανω λαθος καπου διαβασα πως με τιποτα μαι compact δε φτανει σε ποιοτητα τις ΄΄χοντρες''...
αληθεια για να μη τις λεω χοντρες πως λεγονται?
αν μπορειτε γραψτε μου ποια τα απαραιτητα εχνικα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει μια φωτογραφικη μηχανη και απο εκει και περα τα συνοδευτικα τεχνικα χαρακτηριστικα.