petros32
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 127
Πωλούνται τα ακόλουθα στα 100 ευρώ, πακέτο. Μόνο η μητρική κι ένας SSD σας λείπει και είστε κομπλέ!
Γλυτώνετε και από κόπο να ψάχνετε αριστερά και δεξιά για ένα ένα τα parts
Α) RAM DDR3 2x4GB HyperX HX316C10FR/4 χρώμα κόκκινο
Β) CPU Core i5 4460 (s1150) + intel ψύκτρα + αχρησιμοποίητο αυτοκολλητάκι Core i5
ark.intel.com
C) Power Supply Corsair CX450 (διαθέτει ένα PCI-E connector για γραφικών)
D) Κουτί Υπολογιστή Aerocool QS-240
www.skroutz.gr
(κατάσταση άριστη, απλά πρέπει να έχει γρατσουνιστεί λίγο το πλαστικό cage του σκληρού - εσωτερικά - γιατί μου είχε σφηνώσει ο σκληρός και τον έβγαλα με λάθος χειρισμό).
Όλα λειτουργούν άψογα. Δίνονται μόνο ως πακέτο προς το παρόν. Δεν υπάρχουν κουτιά / εγγυήσεις.
Συνάντηση στο Περιστέρι, Λεωφόρος Τζων Κέννεντυ 154 για τη συναλλαγή, αλλά μπορώ και μετρό Αγίου Αντωνίου (δεν στέλνω εκτός της πόλης μου).
Πέτρος
Γλυτώνετε και από κόπο να ψάχνετε αριστερά και δεξιά για ένα ένα τα parts
Α) RAM DDR3 2x4GB HyperX HX316C10FR/4 χρώμα κόκκινο
Β) CPU Core i5 4460 (s1150) + intel ψύκτρα + αχρησιμοποίητο αυτοκολλητάκι Core i5
Intel® Core™ i5-4460 Processor (6M Cache, up to 3.40 GHz) - Product Specifications | Intel
Intel® Core™ i5-4460 Processor (6M Cache, up to 3.40 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies.

C) Power Supply Corsair CX450 (διαθέτει ένα PCI-E connector για γραφικών)
D) Κουτί Υπολογιστή Aerocool QS-240

Aerocool QS-240
Βρες τιμές για Aerocool QS-240 σε 10 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!

Όλα λειτουργούν άψογα. Δίνονται μόνο ως πακέτο προς το παρόν. Δεν υπάρχουν κουτιά / εγγυήσεις.
Συνάντηση στο Περιστέρι, Λεωφόρος Τζων Κέννεντυ 154 για τη συναλλαγή, αλλά μπορώ και μετρό Αγίου Αντωνίου (δεν στέλνω εκτός της πόλης μου).
Πέτρος