- Reaction score
- 10
η αλλιως...ενα πεταμενο 50αρικο....:609:
Θα μπορουσα να βαλω κι αλλους τιτλους, οπως πχ επιστροφη στο dialup κλπ.
αλλα
ας ζητησω πρωτα τη βοηθεια σας και μετα θα δουμε.
Λοιπον, εχω το πακετακι αλλα ενω εδω που ειμαι λεει οτι εχει 3G, επισης το βλεπει και το στικακι οτι ειναι διαθεσιμο, αλλα οταν το επιλεγω δε με συνδεει.
Το αποτελεσμα ειναι να με βαζει μονο με 2G, δηλαδη για παραδειγμα η σελιδα του φορουμ στη καλυτερη περιπτωση θα ανοιξει μετα τα 3 λεπτα...
Απο τη Κυριακη περιμενω τους κοσμοτεδες να με παρουν τηλεφωνο αλλα....
Αν εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει ( εκτος απο το οτι το διαφημιζομενο 3G ειναι παραμυθι ), αν πρεπει να κανω καμια ρυθμιση καπου, ας μου πει.
Ο υπολογιστης μου ειναι ενα netbook που τρεχει winXP/SP3.
Αναρωτιεμαι μηπως το firewall κανει κατι αλλα δε δοκιμασα να το απενεργοποιησω.
gkontoletaaaaaa ξερεις απο βεσπα ?????
ΥΓ. οποιος τα καταφερει να συνδεθω με 3G κερδιζει φωτο με τα brazil της παραλιας.....:204:
Θα μπορουσα να βαλω κι αλλους τιτλους, οπως πχ επιστροφη στο dialup κλπ.
αλλα
ας ζητησω πρωτα τη βοηθεια σας και μετα θα δουμε.
Λοιπον, εχω το πακετακι αλλα ενω εδω που ειμαι λεει οτι εχει 3G, επισης το βλεπει και το στικακι οτι ειναι διαθεσιμο, αλλα οταν το επιλεγω δε με συνδεει.
Το αποτελεσμα ειναι να με βαζει μονο με 2G, δηλαδη για παραδειγμα η σελιδα του φορουμ στη καλυτερη περιπτωση θα ανοιξει μετα τα 3 λεπτα...
Απο τη Κυριακη περιμενω τους κοσμοτεδες να με παρουν τηλεφωνο αλλα....
Αν εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει ( εκτος απο το οτι το διαφημιζομενο 3G ειναι παραμυθι ), αν πρεπει να κανω καμια ρυθμιση καπου, ας μου πει.
Ο υπολογιστης μου ειναι ενα netbook που τρεχει winXP/SP3.
Αναρωτιεμαι μηπως το firewall κανει κατι αλλα δε δοκιμασα να το απενεργοποιησω.
gkontoletaaaaaa ξερεις απο βεσπα ?????
ΥΓ. οποιος τα καταφερει να συνδεθω με 3G κερδιζει φωτο με τα brazil της παραλιας.....:204: