Cosmote VS Vodafone VS Wind

minas

Πισιά
Μηνύματα
3.907
Reaction score
3.700
Στον Cosmote πάντως μου είχαν πει κατώτατο όριο στα 100 Mbit, τα 70 και με θορύβησε και πρακτικά με απώθησε από το να κάνω το συγκεκριμένο πακέτο.
Από την καμπίνα απέχω ενάμιση τετράγωνο αλλά και πάλι, δε τους εμπιστεύομαι καθώς το έργο στην Καλλιθέα όπου μένω, είναι της Wind και ο Cosmote αγοράζει χονδρική από αυτούς.
Αν τώρα δεν παίρνεις από καμπίνα, αλλά θέλεις μεγαλύτερη ταχύτητα, δεν μπορείς να βάλεις δοκιμαστικά 50 Mbps και μετά να το αναβαθμίσεις?
 

Sugah

Ζαχαρούλης
Μηνύματα
1.974
Reaction score
3.326
Από καμπίνα παίρνω, αλλά είμαι σε CosmOTE και το έργο για τις οπτικές εδώ το έχει πάρει η Wind όπως έγραψα παραπάνω. Στα 50 που έκανα το upgrade, πιάνω 54 όποτε καλά είμαι.
Απλά επειδή είμαστε αχάριστοι άνθρωποι, σκεφτόμουν τα 100
 


Μηνύματα
4.059
Reaction score
776
Προσωπική μου άποψη είναι οτι σήμερα το vdsl δέν το βάζουμε για 8κ, 50κ ή για να "μαρσάρουμε τη μηχανή" είτε αυτό λέγεται τηλεόραση είτε προβολέας.

Τα mbps είναι αναγκαία δεδομένου οτι σε μία τετραμελή οικογένεια μπορεί την ίδια στιγμή να μπαίνουν στο ιντερνετ και τα 4 μέλη και να τραβάνε έκαστος 7mbps για βίντεο κτλ. Δέν είναι μόνο τα mbps είναι και τα φθηνορούτερ που φτάνουν στα όρια τους, ειδικά στο επίπεδο του ασύρματου.

Κοιτάω τώρα μήπως αγοράσω κάποιο ρούτερ να πατήσω πάνω το δίκτυο του σπιτιού, τις τηλεοράσεις κτλ.

Δέν θέλω modem γιατί αλλάζουν συνέχεια οι τεχνολογίες σε αυτόν τον τομέα και πιθανότατα σε κανα δύο χρόνια να είναι άχρηστο. Τουλάχιστον το σκέτο router / access point αντέχει λίγο παραπάνω.
 

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Πολλά χρονια συνδρομητής της cyta χωρις κανένα προβλημα. Μετα την εξαγορά της απο την Vodafone ξεκίνησαν ολα τα προβλήματα . Το πιο πιθανό να μην μπορούν να διαχειριστούν τον όγκο των πελατών. Πολυ κακή ποιότητα απο τηνVodafone.
 

Μηνύματα
3.060
Reaction score
632
Πολλά χρονια συνδρομητής της cyta χωρις κανένα προβλημα. Μετα την εξαγορά της απο την Vodafone ξεκίνησαν ολα τα προβλήματα . Το πιο πιθανό να μην μπορούν να διαχειριστούν τον όγκο των πελατών. Πολυ κακή ποιότητα από τηνVodafone.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.575
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top