Courier κοροιδια στον καταναλωτη

Μηνύματα
6.923
Reaction score
4.574
2 παραγγελίες την προηγούμενη εβδομάδα στο Αλιβέρι, 1 μία από Αθήνα με ΕΛΤΑ courier παραγγελια Τρίτη απόγευμα παραλαβή Σάββατο, η 2η από Λάρισα με Γεν. Ταχυδρομική παραγγελία Τετάρτη παραλαβή Δευτέρα. Ηταν και η Πρωτομαγιά οποτε παρέλαβα σε 3 μέρες, ολα καλα. Μικρά δέματα και τα 2.
Εννοείται πηρα και παρέλαβα εγω από το κατάστημα.
Γίνεται διανομή στο Αλιβέρι;
Έχω την εντύπωση ότι όλοι κατάστημα πάνε
 

Μηνύματα
461
Reaction score
221
Καποια courier κανουν διανομη, ή τουλάχιστον εκαναν μεχρι πρόσφατα, μου εχουν φερει δεμα πριν μερικούς μήνες, νομίζω acs ήταν ή γεν. Ταχυδρομική
 


Μηνύματα
158
Reaction score
300
Θαύμα!!! Μεγάλο δεμα (2 15ιντσα)Πέμπτη μεσημέρι έφυγε από Πάτρα Δευτέρα πρωί Γλυφάδα με acs αντικαταβολή
 

Μηνύματα
259
Reaction score
411
Ένα πράγμα δεν έπρεπε να αργήσει... και αυτό φυσικά κόλλησε!

11 μέρες στο ΚΔΤ - ΑΘΗΝΑΣ στα ΕΛΤΑ Courier και στο τηλ. το παίζουν τρελλίτσα...

Το φελέκι μου.
 

Μηνύματα
525
Reaction score
387
Ένα πράγμα δεν έπρεπε να αργήσει... και αυτό φυσικά κόλλησε!

11 μέρες στο ΚΔΤ - ΑΘΗΝΑΣ στα ΕΛΤΑ Courier και στο τηλ. το παίζουν τρελλίτσα...

Το φελέκι μου.
Εγώ μίλησα μέσω της ιστοσελίδας https://www.elta-courier.gr/search ("Πού είναι το δέμα μου" ή κάπως έτσι) ανήμερα πρωτομαγιάς και μου απάντησαν άμεσα στις 23:00 το ίδιο βράδυ ότι το δέμα μου βρισκόταν στην Αγία Παρασκευή. Περίμενα 2-3 μέρες και όταν την επόμενη Τρίτη (5/5) το πρωί πήγα στο κατάστημα μου είπαν ότι δεν το έχουν παραλάβει και ότι βρισκόταν στο ΚΔΤ Αθήνας, όπως έλεγε η ενημέρωση. Όταν τους έδειξα το email μου είπαν ότι μπορεί και να το έχουν παραλάβει γιατί είχαν 8 κοντέινερ που δεν είχαν ανοίξει, αλλά δεν ξέρουν. Μετά από 2 ώρες με ειδοποίησαν ότι το βρήκαν και να πάω να το παραλάβω από το κατάστημα.
 

Μηνύματα
259
Reaction score
411
Τυχερός είσαι.
Εγω μου είπαν όσο είναι στο ΚΔΤ δεν γίνεται παραλαβή.
Πρέπει να πάει στο ΚΤΕΠ Αχαρναί, ή να ζητήσει ο έμπορας επιστροφή στο κατάστημα η οποία... μπορεί να αργήσει και αυτή!

Ευτυχώς υπάρχει και η εκπληκτική ρυθμιστική επιτροπή ( ΕΕΤΤ ) που κάνει θαυματουργή δουλειά!

( προφανώς οι εταιρίες μεταφορών δεν σκέφτηκαν πως έχουν περιθώρια προσλήψεων προσωπικού σε ΚΔΤ, logistics και διανομείς, παρά τον κατά πολύ αυξημένο όγκο παραγγελιών άρα και τζίρου... )
 

Μηνύματα
329
Reaction score
442
Το Πόρτα-Πόρτα πρέπει να έχει χτυπήσει κάποιο ρεκόρ διάλυσης. Το τελευταίο δίμηνο έχω παραλάβει με ACS, FCM (ή κάπως έτσι), Γενική, DHL ακόμα και με ΕΛΤΑ. Αυτό το χάλι με το Πόρτα-Πόρτα δεν υπάρχει μιλάμε για 15 μέρες minimum!!! Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Ι απλά. Οι υπόλοιποι είναι μέσα στις 5 εργάσιμες max....
 

Μηνύματα
345
Reaction score
531
Καλά εγώ από acs δεν παρέλαβα ΠΟΤΕ. Αφού αναγκάστηκε η εταιρεία να μου στείλει άλλο τροφοδοτικό με δικό της φορτηγάκι αν και πρήζανε την acs νεας σμύρνης καθημερινά.
Παίζει να είναι το χειρότερο κατάστημα της acs στην Ελλάδα.
 

Μηνύματα
259
Reaction score
411
Αφού έγινε ένας μικρός χαλασμός, ξαφνικά βρέθηκε το δέμα στο ΚΤΕΠ αχαρναί... πήγα σαν λαλάκας να το πάρω από εκεί, γιατί αν περίμενα από τα ... καλό μου Σεπτέμβρη.
 

Μηνύματα
314
Reaction score
109
Τι να πω, είναι τελείως λαχείο το τι θα συμβεί. Την προηγούμενη εβδομάδα δέμα από Θεσ/νίκη->Μελίσσια με acs ήρθε σε 2 εργάσιμες και δέμα από Αθήνα πάλι κάπου τόσο. Αυτή την εβδομάδα από Αθήνα κέντρο σε Μελίσσια έχει κολλήσει 2 μέρες στο "φεύγει από hub Π.Ράλλη προς Μαρούσι".
Άσε που αν πας εσύ να παραλάβεις στην ACS, δίνεις νούμερο και περιμένεις με τις ώρες να παραλάβεις, λες και μέσα τα έχουν ατάκτως ερριμμένα και ψάχνουν στην τύχη το δικό σου...

Από την άλλη συστημένο ΕΛΤΑ δεματάκι, χτες στάλθηκε από κέντρο Αθήνας, σήμερα το πρωί παρέλαβα (τον τελευταίο καιρό τα συστημένα ελτα σε 2 το πολύ εργάσιμες είναι στα χέρια μου(!) ).
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
154.244
Μηνύματα
2.347.221
Members
35.065
Νεότερο μέλος
olly
Top