Crash

Reaction score
6
Απο σημερα 22-9-05

Θα λεγα αρκετα ενδιαφέρουσα.
Σε αυτήν την ταινία δεν έχουμε να κανουμε με ένα πρωταγωνιστή αλλα με τις ιστορίες πολλων και διαφορετικών  ανθρωπων .
Φόβος μισος κα καχυποψία σε μια κοινωνια εντονα ρατσιστική.
Αν και απαισιόδοξο το θεμα της, στο τέλος βγαίνει ένα διαφορετικό πρόσωπο που μπορεί μεν να είναι λιγο τραβηγμένο και μάλλον εξω από την πραγματικότητα που βλέπουμε ως εκείνη την στιγμή ,  αλλά αν εισαι οπαδός του hapy end , αυτό θα σε γλυκάνει.
Προσωπικά μου άρεσε

Παιζουν
Sandra Bullock, Don Cheadle, Matt Dillon, Jennifer Esposito, William Fichter

Reaction score
5
Ανδρέα,

Μάλλον έχουμε κοινά γούστα......

Η ταινία ήταν σούπερ ! Γι'αυτό που ήταν την κατατάσω από τις καλύτερες.....

Reaction score
6
Και να συμπληρώσω πως για αυτήν την βδομάδα προτείνετε ως την καλύτερη επιλογή.

Μάλλον έχουμε κοινά γούστα......
Τελικα Stelio πλεον ειμαι πεπεισμενος πως εχουμε τα ιδια γουστα.Αφου δεν σου αρεσε και το Sin Cιty οπως και σε μενα ... 8)

Reaction score
0
Είναι πράγματι πολύ αξιόλογο. Δίνει μια άλλη οπτική στο θέμα 'ρατσισμός μετά το χτύπημα της 11/9'. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η κατάσταση στην Αμερική είναι τόσο έκρυθμη, εντυπωσιάστηκα.
Η σκηνοθεσία, το μοντάζ και ο τρόπος σύνδεσης των ιστοριών είναι δάνεια από Traffic και Magnolia χωρίς αυτό να είναι κακό. Οι ερμηνείες πολύ σωστές. Αν δεν θέλετε κάτι τελείως άμυαλο (βλέπε '40 ετών παρθένος') είναι καλή επιλογή.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Σήμερα το είδα κι εγώ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Πολύ καλές ερμηνείες σε μια ταινία δεμένη με μαεστρία. Οι ταινίες με αλληλοσυνδεόμενες ιστορίες είναι μια μεγάλη πρόκληση για τη σκηνοθεσία και το μοντάζ, κι εδώ οι δημιουργοί τα έχουν καταφέρει πάρα πολύ καλά.

Βλέπω κι εγώ να υπάρχουν κάποια δάνεια από Magnolia - βλ. μεταξύ άλλων και το συμβολικό χιόνι που πέφτει στο τέλος επί δικαίων και αδίκων -, αλλά με το παλαιότερο έργο να κερδίζει κατά κράτος (ας επιτραπεί η σύγκριση παρά το διαφορετικό θέμα).

Θα θεωρούσα το Crash εξαιρετική ταινία αν δεν μου άφηνε την αίσθηση ότι κάτι προπαγανδιστικό υπάρχει πίσω από όλη αυτή την ανθρωπιά που πετάνε στα μούτρα του θεατή..

Reaction score
0
Δυνατη ταινια με πολυ καλες ερμηνειες και με πολλα νοηματα.Σπονδηλωτη με ωραιο δεσιμο μεταξυ τους.
Ισως παρει κατι στην απονομη. :D

Reaction score
0
Xτες την ειδα και εγω!!
Δυνατη ταινια.
Θυμιζει Robert Altman αλλα εχει αλλο υφος.
Μου αρεσε γιατι δεν υπαρχουν στερεοτυπα.Καλοι-Κακοι.Ακομα και στο στερεοτυπο Ασπρος-Μαυρος υπαρχει αποκαθηλωση.
Νομιζω οτι η ταινια ειναι στο βαθος ειναι Ουμανιστικη .
Υπαρχει το προσωπικο Δραμα και η τραγικοτητα των ηρωων ,υπαρχουν τα στερεοτυπα, αλλα στο τελος, πισω και πανω απο ολα ,η ταινια αναδεικνυει τον Ανθρωπο και την Ανθρωπινη Φυση .
Οπως καταλαβατε....μου αρεσε :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.783
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo