Crimson Rivers 2: Angels Of The Apocalypse

Reaction score
49
Οχι σαν το πρωτο...
Αλλα ο Ζαν Ρενό αποδεικνυει οτι εχει ταλεντο και φινετσα (ακομα και μετα τον Γκοτζιλα)
Γιώργο το "Crimson Rivers"(2001) μου άρεσε πολύ!
Και ο Jean Reno (Commissioner Pierre Niemans) έπαιξε πολύ καλά.
Καλός ήταν και ο -Monica Bellucci- Vincent Cassel (Lieutenant Max Kerkerian) αλλά με ψιλοχάλασε λιγάκι το τέλος!

Σε γενικές γραμμες ο σκηνοθέτης (Mathieu Kassovitz) έδωσε καλό αποτέλεσμα (λογικό άλλωστε αφού έδεσε την ταινία με βάση τα Χολυγουντιανά δεδομένα........)
Την έχω δει 2 φορές και άνετα την ξαναέβλεπα!

Ο Μιχάλης θα γελάει τώρα γιατί κάναμε πλάκα με την αίσθηση που μας έδινε το home cinema (ήταν από τις πρώτες ταινίες που βλέπαμε σε αυτό τότε!!!) και χαρακτηριστικότερη όλων η σκηνή με το ποδήλατο την στιγμή μου έφθανε ο "Pierre Niemans" (Jean Reno ) με την 5άρα ΒMW του στο πανεπιστήμιο............

Το 2 ΔΕΝ το έχω δει ακόμα.........
Αλλά θα το δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ όταν βγει σε DVD.......
Αν δεν κάνω λάθος ΔΕΝ σκηνοθετεί ο Mathieu Kassovitz

Reaction score
786

Ο Πιερ Νιμαν, βετερανος "ασφαλίτης" με πολλες επιτυχιες στο ενεργητικο του, μαζι με τον (διακοσμητικο) βοηθο του και μια νοστιμη εγκληματολογο, ερευνουν μια σειρα αγριων φονων που ολα δειχνουν οτι γινονται απο τους εγκλειστους ενος μυστηριωδους μοναστηριου.

Συνεχεια της επιτυχιας του 2000, που οχι μονο δεν φτανει το πρωτοτυπο, αλλα δεν εχει και κανενα κοινο σημειο πλην του Ρενώ (οχι του Μεγκαν). Η απουσια του Κασοβίτς ειναι εμφανεστατη τοσο μπροστα οσο και πισω απο την καμερα, η κατευθυνση της ταινιας αμφιταλαντευεται αναμεσα στην δραση και το θριλερ (αποτυγχανοντας και στα δυο) και το φιναλε ειναι παραδοσιακα ουρανοκατεβατο. Οταν ο θεατης εχει καταλαβει απο το πρωτο εικοσαλεπτο ολο το "μυστικο" της ταινιας και παρακολουθει τους πρωταγωνιστες να... προσπαθουν να το ανακαλυψουν, τοτε το seven ειναι τοσο μα τοσο μακρια (συγκεκριμενα σε αλλη ηπειρο). Ενδιαφερουν παρουσιαζουν οι καλογεροι-δολοφονοι, που πρεπει να βλεπουν οταν εχουν ελευθερο χρονο στο μοναστηρι πολυ Ζhang Yimou και Watchofski, καθως ξεφευγοντας απο τους διωκτες τους επιδιδονται σε ασκησεις εδαφους αερος αψηφωντας τους νομους της βαρυτητας! Ο κακος εγκεφαλος Christofer Lee εμφανιζεται ελαχιστα και δεν προσφερει τιποτα στο πληκτικο (πλην ελαχιστων δυνατων στιγμων) συνολο. Ο Luc Besson μπορει να συνεσεφερε (πλην της παραγωγης) και στο σεναριο, τελικα ομως τα Πορφυρα Ποταμια 2 του δεν παρασυρουν κανεναν.

Παραγωγη: Europa Corp, Γαλλια, 2004
Διαρκεια: 95'
Σκηνοθεσια: Olivier Dahan
Παιζουν: Jean Reno, Benoit Magime, Christopher Lee, Camille Natta

DVD: Προοπτικη
Anamorphic 2.35:1
Dolby 5.1 (Γαλλικα)
DTS (Γαλλικα)
Εξτρα: Making of

Reaction score
49
Παρ' όλα αυτά μάλλον θα το δω........
Απλά για να δω (και να επιβεβαιώσω....) πως μια νόστιμη ταινία μπορεί απλά να χαλάσει στην δεύτερη έκδοσή της..........

Όταν την βρω και την δω, θα σας πω πως μου φάνηκε!! (όχι ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει.......κουβέντα να γίνεται!! :p :wink: )

Reaction score
13
Το περιμένω σήμερα σε DVD....Οπότε από αύριο θα έχετε και μερικές φωτογραφίες μαζί με τις εντυπώσεις μου....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera