Crt άνω των 29'' 4:3....μ΄ακούει κανείς;

Μηνύματα
5.087
Reaction score
14
Μπα δεν νομίζω....σ΄αυτή την χώρα μόνο 16:9 και plasma πωλούνται.
Αν ζητήσεις σε αλυσίδα τηλέοραση κάτω από 3000 euro που δεν είναι LCD ή Plasma σε κοιτάνε λες και κατέβηκες από κανά χωριό. Έτσι και ζητήσεις δε 4:3 τηλεόραση σε κοιτάνε με μία συμπόνια....

Λοιπόν...από χωριό κατέβηκα (Παγκράτι) και θα ήθελα να αλλάξω την αρχαίζουσα 28άρα Toshiba μου με μία 32-33-34άρα αναλογιών 4:3, 100hz ...κατά προτίμηση "επώνυμου" κατασκευαστή. (όχι orion-crown-firstline και τα ρέστα).
Επίσης θα εκτιμούσα το σασί της να είναι μαύρο και όχι αυτό το σιχαμερό (για εμένα) ασημί που έχει κυριαρχήσει στις τηλεοράσεις.
Μάλλον μόνο εγώ έχω αλλεργία στο εξόφθαλμα ενοχλητικό ασημί χρώμα του πλαισίου. Όταν συγγενής μου πήρε την ασημένια του τηλεόραση και κάτσαμε να την δούμε...κάτι με ενοχλούσε. Το κατάλαβα όταν γύρισα σπίτι και άνοιξα την τότε κατάμαυρη 29άρα Sony της μάνας μου. Μαζί με την οθόνη έδινα σημασία και στο ανοιχτόχρωμο πλαίσιο! Μαύρη τηλεόραση για εμένα λοιπόν.

Η μόνη τηλεόραση που έχω βρεί μέχρι στιγμής στην αγορά μας που δυστυχώς πληρεί μόνο μέρος της ιδέας που εχω για την αναβάθμιση είναι η SONY KV29XL70 ή οποία αφενώς μάλλον θα αποτελέσει ελάχιστη αναβάθμιση από πλευράς μεγέθους, αφετέρου έχει πάνω της ένα κομμάτι ασημί...που άντε το τρώω. (ή το καλύπτω με μαύρο αυτοκόλλητο) :wink:

Σημαντική λεπτομέρεια. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ηχητικό κομμάτι της ούτε το tuner της καθόσον λαμβάνω τηλεοπτικό σήμα αποκλειστικά μέσω NOVA (δεν πιάνει τίποτα η περιοχή) ενώ ήχο παίρνω από τον AV ενισχυτη πάνω στον οποίο είναι συνδεδεμένα και το NOVA και το DVD player.
Κοινώς χρησιμοποιώ την τηλεόραση ώς ένα απλό monitor και στην ουσία ψάχνω για κάτι ανάλογο με 4:3 λόγο εικόνας, μεγαλύτερο και πιο προηγμένης τεχνολογίας.

Ζητάω πολλά; (σαν τον τυπάκο από την διαφήμιση της ΤΙΜ) :p :lol:

Κάθε βοήθεια/πρόταση θα εκτιμηθεί δεόντως. :)
 


Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.188
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top