Crustal Audio THX T3

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.
Ενδιαφέρομαι να ακούσω-αγοράσω τα εν λόγω ηχεία. Υπάρχει κανείς που να ξέρει που μπορώ να τα βρώ για ακρόαση και καλές τιμές?

Ευχαριστώ

Reaction score
250
2106134767 ,2106138225

Να ζητήσεις τον Βασίλη Τσακίρη .

Πες του ότι είσαι φίλος μου !

Τα συγκεκριμένα ηχεία είναι πολύ καλά !

Γενικά οι πρόσφατες υλοποιήσεις της εταιρίας είναι πολύ καλές

και δεν έχουν σχέση με τις αντίστοιχες του μακρινού παρελθόντος !

Reaction score
0
Κατα αρχή φιλέ Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Ψάχνοντας αρκετό καιρό για ηχεία, ενισχυτή (αρχικά για στερεο σύστημα), και αφού "ξεπέρασα" :? το ζευγάρι klipsch rf 35 & Cav A10 που θεωρώ ότι σπέρνει, στρέφομαι προς τη συγκεκριμένη λύση (μαζί με τον Pioneer VSX-1016S λόγω χαμηλού κόστους) για 2 λόγους:
α) Διάβασα στο τελευταίο τευχος του Hitech ότι τα εν λόγω ηχεία έχουν πολύ καλό ήχο (8.6 ενώ το klipsch 8.5 αν κ αυτά είναι λίγο σχετικά), ποιότητα κατασκευής, THX πιστοποίηση και αρκετά καλές στάθμες/ευαισθησία.
β) Κόστος. Και εξηγούμαι. Ενώ το βαλάντιό μου σηκώνει το klipsch-cav, για να προχωρήσω, έστω κ αργότερα, σε ολοκλήρωση Home Theater (με βάση πάντα klipsch + πολυκάναλο) θα πρέπει να βάλω υποθήκη το σπίτι μου :lol:

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν τα έχω ακούσει και είμαι κ λίγο μπερδεμένος σχετικά με την τιμή τους (στο hitech τα εχει τιμή καταλόγου 750€ ένώ κάπου διάβασα για 1.000€).

Αν κάποιος τα έχει ή τα έχει ακούσει ας πει την άποψή του.

Και πάλι ευχαριστώ

Reaction score
250
1) Ο Βασίλης είναι ο ιδιοκτήτης της Crystal audio .

2) Aν πεις ότι είσαι φίλος μου θα έχεις special τιμή (παζάρεψέ το!!!).

3) Τα έχω ακούσει και είναι πολύ καλά !

4) Το αμέσως μικρότερο μοντέλο χρησιμοποιώ εγώ με τον 1015

με εξαιρετικά αποτελέσματα με 2 12ιντσα THX sub της Crystal! Και μην νομίζεις ότι είμαι ολιγαρκής

στον ίδιο χώρο υπάρχουν και τα Martin Logan Summit .......

Reaction score
23
Γενικά οι πρόσφατες υλοποιήσεις της εταιρίας είναι πολύ καλές

και δεν έχουν σχέση με τις αντίστοιχες του μακρινού παρελθόντος !
Aυτό είναι το πιο σημαντικό αν ισχυει γιατι ότι είχα ακούσει απο΄Crystal στο παρελθον ήταν πολύ "σκληρό" με προτίμησγ στο home theater παρα στο audio.
Eλπίζω αυτό να άλλαξε! :D

Reaction score
1
Απάντηση: Crustal Audio THX T3

τα εχω...αρκετα μπασατα,με πολυ καλα vocals,που σημαινει,πολυ καλες μεσαιες και σε πολυ υψηλες σταθμες!
με κλειστα ματια!
και σε audio και σε home σινεμα(εχω για surround τα TX-T2) ειναι super...

Reaction score
1

με τον 663 τα οδηγω και παιζουν τελεια :107:βεβαια αρχιζω και σκεφτομαι και προενισχυση γιατι αρχιζω και σκεφτομαι και back surround τωρα:116:
παντως,ειμαι σιγουρος οτι θα σου παιζουν καλυτερα με τον 663,πολυ καλο και τιμιο μηχανακι:)

Reaction score
0

Η Crystal Audio θα είναι και στην έκθεση HiEnd και φαντάζομαι θα έχει στημένο το THX-3D12 για ακρόαση οπότε όλες οι απορίες σου θα μπορούν να λυθούν εκεί λογικά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας