CRYSTAL AUDIO TEEVY5 στo eshop

Reaction score
7.069
το μοντελο 5 με αυτη την τιμη, ειναι η εκδοση που εχει και wi-fi εκτος απο bluetooth.

Reaction score
852
Αυτό που πόσταρε ο φίλος Ταντο δεν έχει καμμία σχέση με αυτό του eshop, εκτός της παρόμοιας φιλοσοφίας ...

Reaction score
110
Διαβάζω τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και φαίνονται ίδια. Ποιο θεωρείται καλύτερο σε απόδοση;

Reaction score
852
Η διαφορά είναι το του eshop είναι και wifi αλλά και λόγω σχήματος όγκου, προορίζεται κυρίως για σύντροφος της τηλεόρασης ...

Αν ενδιαφέρει η ηχητική απόδοση και όχι το στυλ, και χωρίς να έχω ακούσει το του eshop, θεωρώ ότι το του Κωτσόβολου θα παίζει καλύτερα, λόγω σχήματος καμπίνας και μόνον,,,

Reaction score
7.069
τα μεγαφωνα ειναι τα ιδια,ο ογκος της καμπινας μαλλον λιγο μεγαλυτερος στο teevy (λιγο ομως),η βασικη διαφορα ειναι το wifi,αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ενα widaptor κοστιζει 55-60 (η καποια συσκευη σαν το widac που την βρισκει κανεις στο amazon με 30-40 ευρω με τα μεταφορικα,με το μειονεκτημα οτι δεν υπαρχει η application για smartphone-tablets-ios+android) και η διαφορα στην τιμη των ηχειων ειναι 30 ευρω,τοτε ισως και να μην εχει τοση σημασια. Παντως η δυνατοτητα wi-fi,ειτε ενσωματωμενο ειτε εξωτερικα με additional εξαρτηματακι,αξιζει τον κοπο σε συγκριση με το απλο bluetooth. Προσωπικα θα πηγαινα στο teevy αν ηθελα αποκλειστικα να το συνδεσω με τηλεοραση και περισσοτερο για αισθητικους λογους (η μπαρα κατω απο την τηλεοραση).Το δικο μου cuby 5 το εχω συνδεμενο και με την τηλεοραση (διπλα σε αυτη,μ ε την οπτικη ψηφιακη συνδεση) και ο ηχος μοιραζεται μια χαρα στον χωρο. Το θεμα του design ειναι υποκειμενικο,αν και το περιτυλιγμα του cuby με το ηχοπερατο υφασμα και την οροφη απο γυαλιστερο mdf ,ειναι μαλλον πιο ομορφο (definitive technology style γαρ.....).

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l