Most visitors online was 3714 , on 1 Oct 2025
επειδή έχω το 12 ΤΗΧ και είχα παλιότερα το 515 ,για εμένα είναι λίγο δύσκολη η σύγκριση...και τα δυο μου άρεσαν ,αλλά ίσως να βάλω ένα κλικ ποιο επάνω το yamaha σαν ποιο απόλυτο στον ήχο του....α και μεταξυ αyτων των 2 sub yiamaha 515 & crystal 12 thx
Αγαπητέ φίλε Tomy,
Η ΤΗΧ ουσιαστικά είναι το απόλυτο σετ προδιαγραφών για τον ήχο
1 απολυτο σετ δεν υπαρχει απο την στιγμη που μπαινει στην μεση η λεξη εξελιξη (αφορα και το ιδιο το thx)
2 ο χολμαν την εχει κανει χρονια με ελαφρα και εφτιαξε την δικη του εταιρια που αναλογικα με το ραντσο εχει παρουσιασει περισοτερες τεχνολογιες.
3 H teuefel εχει παρουσιασει περισοτερα προιοντα thx απο ολους τους αλλους κατασκευαστες την στιγμη που μιλαμε, καμποσο πριν-και για καμποσο μετα.-
Τα Creative έχουν THX Multimedia πιστοποίηση, που αφορά μικρά ηχειάκια για υπολογιστή και δε συγκρίνεται με τις πιστοποιήσεις Select & Ultra2 που αφορούν μεγάλα ηχεία για ποιοτική αναπαραγωγή μουσικής και κινηματογράφου.Πολύ THX έχει πέσει και θα τρομάξει ο κόσμος.
Απλά for the record και τα Creative ΤΗΧ certification έχουν έτσι για να υπάρχει ρε παιδί μου.
oχι ολες, parasound -lexicon-mark -rotel-arcam εκοψαν το σφραγισμα εδω και καιροΤα Creative έχουν THX Multimedia πιστοποίηση, που αφορά μικρά ηχειάκια για υπολογιστή και δε συγκρίνεται με τις πιστοποιήσεις Select & Ultra2 που αφορούν μεγάλα ηχεία για ποιοτική αναπαραγωγή μουσικής και κινηματογράφου.
Και οχι μονο mm
Συμφωνώ ότι η Teufel έχει τα περισσότερα ηχεία με πιστοποίηση THX, αγαπητέ argi. Τώρα το ότι έφυγε ο Holmann ίσως δε λέει και τίποτα από μόνο του...
o hol συνεχισε να βγαζει εμπνευσμενα προιοντα
στον λουκα δεν ξερουμε ποιος δουλευει ?
Και οι Bowers & Wilkins δε ζουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η B&W δεν είναι ιδιαίτερα αξιόλογη στις μέρες μας!!
δεν ειπα οτι το ραντσο ειναι λιγο , απλα ο αλλος ειναι χοτ ονομα, οτι ηταν το thx στα τελη της 90s
Όσο για διαφήμιση/δυσφίμηση για την ΤΗΧ... η THX δεν πουλάει προϊόντα! Αντιθέτως προϊόντα από όλες τις κορυφαίες εταιρίες έχουν πιστοποιήσει τα καλύτερά τους μοντέλα. Οπότε τι νόημα θα είχε η διαφήμισή της;... :108:
Σας αντιγράφω από προηγούμενο μήνυμα κάποιες σημαντικές πληροφορίες από την ΤΗΧ, την εταιρεία που δημιούργησε τις προδιαγραφές για πολυκάναλο ήχο κι είναι η μόνη που πιστοποιεί τις κορυφαίες συσκευές όλων των κατασκευαστών είτε για επαγγελματικές εφαρμογές σε studio ηχογραφήσεων μέχρι και τις οικιακές για Home Cinema.τι προδιαγραφες πρεπει να εχει 1 μεγαφωνο για να ειναι THX ειναι ποιο καθαρο για παραδειγμα το crystal audio thx-t3 απο το crystal audio tx-t2 που δεν ειναι THX;οποιος γνωριζει ας γραψει και ποση σημασια εχει εαν ειναι διπολα τα περιφεριακα;με ενδιαφερει πρωτα απο ολλα η καθαριωτητα ενος μεγαφωνου