cyber-shot DSC-W120

Reaction score
0
H γνώμη μου ειναι

α) Να μας πεις τις απαιτήσεις σου
β) Τι χρήματα θελεις να δώσεις
γ) Τι σου αρέσει να φωτογραφίζεις περισσότερο

Ωστε να σου προτείνουμε μια καλή μηχανή που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σου

Reaction score
4.238
Σωστος, λοιπον την θελω για να τραβαω απλες ψηφιακες φωτογραφιες, το διαθεσιμο ποσο ειναι μεχρι 200 ευρω.

Reaction score
0
Απάντηση: cyber-shot DSC-W120

Δεν κοιτας και καμια casio σε αυτα τα λεφτα..Η canon καλη αλλα πολυ χαλι σε εμφανιση..Και αρκετος θορυβος σε ανεβασμενο το iso...Παντως απο της 4 ψηφιακες που αλλαξα η casio εχ1000 ητανε πολυ καλυτερη απο ολλες...Τωρα με την scyber dsc-t300 εχω παθει πλακα..Η πιο πολλες λυψεις δεν θυμιζουνε σε τιποτα compact..Απιστευτη μηχανη...Βεβαια η w απο οτι ειδα ειναι πιο απλες με περισσοτερα κολπα αλλα οχι τοσο καλες φωτο..Ειχα δει την w300 με τα 13,6 αν δεν κανω λαθος

Reaction score
14
Re: Απάντηση: cyber-shot DSC-W120

Δεν κοιτας και καμια casio σε αυτα τα λεφτα..Η canon καλη αλλα πολυ χαλι σε εμφανιση...
Φωτογραφική ζητάει.
Για εμφάνιση μπορεί να την...πέσει σε κανένα μοντέλο. :126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: cyber-shot DSC-W120

Δεν κοιτας και καμια casio σε αυτα τα λεφτα..Η canon καλη αλλα πολυ χαλι σε εμφανιση..Και αρκετος θορυβος σε ανεβασμενο το iso...Παντως απο της 4 ψηφιακες που αλλαξα η casio εχ1000 ητανε πολυ καλυτερη απο ολλες...Τωρα με την scyber dsc-t300 εχω παθει πλακα..Η πιο πολλες λυψεις δεν θυμιζουνε σε τιποτα compact..Απιστευτη μηχανη...Βεβαια η w απο οτι ειδα ειναι πιο απλες με περισσοτερα κολπα αλλα οχι τοσο καλες φωτο..Ειχα δει την w300 με τα 13,6 αν δεν κανω λαθος
Oλες οι compact εχουν θόρυβο στα 400 + ISO Λογω αισθητήρα
Μην λέμε οτι θελουμε..

Kai τελικά διαλέγουμε τι θελουμε : μηχανή ή φιγούρα ;

Αν η απαντηση ειναι μηχανή τοτε δεν μπορει να ειναι Sony..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.106
Members
38.651
Νεότερο μέλος
Gver1