Cyberlink PowerDVD 9

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Νέα έκδοση του PowerDVD ανακοίνωσε η Cyberlink.
Το νέο PowerDVD 9 προσφέρει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

• NEW Unparalleled HD movie experience: The best video quality today with incomparable support for all HD video formats like AVCHD, AVCREC, MPEG-4 AVC (H.264), MPEG-2 HD and WMV-HD
  • NEW HDMI 1.3 Support: HDMI (High-Definition Multimedia Interface) simultaneously transfers 8 channels of audio over a single cable
  • NEW PC friendly: Play your HD movies on high or low spec CPUs.
  • High-Def Home Theater Audio: Supports Dolby TrueHD and DTS-HD... Learn more
  • NEW CyberLink TrueTheater™ HD: Presents movies the way they were meant to be, in picture-perfect quality on your HDTV. Utilizing an advanced upscaling algorithm... Learn more
  • NEW CyberLink TrueTheater™ Motion: By utilizing a frame rate upconversion technology, TrueTheater provides a smoother, judder-free playback... Learn more
  • Don't forget about TrueTheater™ Stretch, Lighting, and more
http://www.cyberlink.com/products/movie-playback/powerdvd/overview_en_US.html

Reaction score
0
Οσοι έχετε backup ταινιών (Bluray) στον σκληρό δοκιμάστε το πρώτα (πριν το αγοράστε) γιατί εμένα δεν μου τις έπαιξε παρότι τις έκανα mount με το virtual clone drive.

Reaction score
6
Απάντηση: Cyberlink PowerDVD 9

Είπα και εγώ να δοκιμάσω το PwoerDVD 9.0.1501D Ultra (+Ultra Advanced Audio Pack)....
Έπαιξε BD ripαρισμένο στον σκληρό (όχι σε iso - σε μορφή φακέλλων & αρχείων), ΑΛΛΑ:
Ενώ το powerDVD 7.3 αναγνώριζε ήχο DTS-HD MA (7.1 στα 6000Kbps), και τον πέρναγε από την spdif σαν DTS core, το powerdvd 9 (Ultra με το Ultra Advanced Audio Pack και τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις) βλέπει ότι η ταινία έχει ήχο DTS 2.0 στα 1.5 Mbps (!!!!) και δεν θέλει με τίποτα να τον περάσει από την spdif σαν DTS , τον δίνει ΠΑΝΤΑ σαν LPCM 16bit/48 από τις αναλογικές (στέρεο!) ακόμα και αν επιλέξετε "Spdif Output" στο Audio Configuration- Speakers !
Περιττό να σας πω , ότι όσo γρήγορα μπήκε , ακόμα πιο γρήγορα βγήκε και επιστροφή στο 7.3(2911) μέχρι να φτιάξουν τα "ηχητικά' του 9 !!! Μέχρι τότε... ΜΑΚΡΙΑ!!!!
Διαφορά στην εικόνα πάντως (με Hardware acceleration) δεν είδα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Cyberlink PowerDVD 9

Είπα και εγώ να δοκιμάσω το PwoerDVD 9.0.1501D Ultra (+Ultra Advanced Audio Pack)....
Έπαιξε BD ripαρισμένο στον σκληρό (όχι σε iso - σε μορφή φακέλλων & αρχείων), ΑΛΛΑ:
Ενώ το powerDVD 7.3 αναγνώριζε ήχο DTS-HD MA (7.1 στα 6000Kbps), και τον πέρναγε από την spdif σαν DTS core, το powerdvd 9 (Ultra με το Ultra Advanced Audio Pack και τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις) βλέπει ότι η ταινία έχει ήχο DTS 2.0 στα 1.5 Mbps (!!!!) και δεν θέλει με τίποτα να τον περάσει από την spdif σαν DTS , τον δίνει ΠΑΝΤΑ σαν LPCM 16bit/48 από τις αναλογικές (στέρεο!) ακόμα και αν επιλέξετε "Spdif Output" στο Audio Configuration- Speakers !
Περιττό να σας πω , ότι όσo γρήγορα μπήκε , ακόμα πιο γρήγορα βγήκε και επιστροφή στο 7.3(2911) μέχρι να φτιάξουν τα "ηχητικά' του 9 !!! Μέχρι τότε... ΜΑΚΡΙΑ!!!!
Διαφορά στην εικόνα πάντως (με Hardware acceleration) δεν είδα...
"CyberLink TrueTheater™ Motion: By utilizing a frame rate upconversion technology, TrueTheater provides a smoother, judder-free playback"

Αυτό το νέο ατού του 9 το δοκίμασε κανείς;

Υποτίθεται ότι λύνει το πρόβλημα κίνησης των 24p όταν έχουμε 60 Hz στο pc...

Επίσης έχει μία ακόμα νέα λειτουργία στα απλά dvd. Κάνει upscale τα 480p σε 1080p. Βέβαια το κάνει και η κάρτα γραφικών αλλά υποτίθεται ότι το 9 το κάνει με καλύτερο αποτέλεσμα...

Καμία δοκιμή;

Reaction score
1

Αριστερά το πρωτότυπο DVD αρχείο, δεξιά το νέο PowerDVD 9.

Φαίνεται πολύ καλή δουλειά στο upscale - εγώ πάντως βλέπω πλέον τα DVD μέσω Η/Υ και όχι από το DVD player.

Reaction score
6

Εμένα πάλι γιατί μου θυμίζει εκείνες τις τηλεοράσεις που "εκόβαν" την εικόνα στη μέση , και το αριστερό κομμάτι ήταν για εμετό ενώ το δεξί (που εφαρμόζοταν όλες οι τεχνολογίες) χαιρόσουν να το βλέπεις...(σαν να είχες μυωπία και σου βάλανε γυαλιά ένα πράγμα...):116:

ΥΓ: Ότι και να λέτε, αν δεν διορθώσουν τα προβλήματα με τον ήχο, δεν το ξαναβάζω το Powerdvd 9 !!! (7.3.3516 και ξερό ψωμί...!)

Reaction score
150
Και που να το βάλεις να κάνει και decoding...σαλάτα! Αλλά να μην περνάει σωστά και bitstreaming πάει πολύ.

Εγώ πάντως έκανα το εξής: Τα δισκάκια που θέλω να έχω τα κάνω rip στο σκληρό και όταν θέλω να τα 'δω τα γράφω σε ένα BD-RE και μετά στο Samsung 2500 με bitstreaming στον AV. Ότι άλλο και να δοκίμασα μου ακούγεται χειρότερο. Περιμένω να δω τι θα γίνει και με την Auzentech...

Reaction score
1.847

Υπάρχει version του PowerDVD που παίζει αρχεία mkv και με ποιο τρόπο γίνεται αυτό; :421:

Reaction score
453

Υπάρχει version του PowerDVD που παίζει αρχεία mkv και με ποιο τρόπο γίνεται αυτό; :421:
Έλα ντε !!!
Γι αυτό και δεν το χρησιμοποιώ πλέον.

Reaction score
1.847

ΟΧΙ!!!!
:406: έτσι ξερά, χωρίς ίχνος συναισθήματος; :204:

Βρήκα στις ακτές των πειρατών :612: πως προσθέτεις κάτι codecs (H264), αλλά με το κατέβασμα αναστατώθηκε το Avira Antivir και σουτάρησα το αρχείο. Θα το ξαναδώ ... κάντε και σεις ότι μπορείτε.

Μόλις βρήκα αυτό.
Install DirectShow MKV splitter, then just rename the file in Movie.avi, not convert the file, just rename and it works on power dvd 8.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

:406: έτσι ξερά, χωρίς ίχνος συναισθήματος; :204:

Βρήκα στις ακτές των πειρατών :612: πως προσθέτεις κάτι codecs (H264), αλλά με το κατέβασμα αναστατώθηκε το Avira Antivir και σουτάρησα το αρχείο. Θα το ξαναδώ ... κάντε και σεις ότι μπορείτε.

Μόλις βρήκα αυτό.
Ναι όντως αναπαράγει το video, δυστυχώς δεν δείχνει υπότιτλους ούτε ακόμη και τους ενσωματωμένους.

Reaction score
1.847

Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω, αλλά, αφού είναι έτσι, skata! :420:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

PowerDVD 9 Ultra build 1530
General updates for Blu-Ray Disk title compatibility.

http://www.cyberlink.com/downloads/support/powerdvd/patches_en_US.html

Δεν αναπαράγει τίποτα από Blu-Ray, αντίθετα το 7.3 Ultra αναπαράγει σχεδόν τα πάντα και το Arcsoft TMT 3 δεν κωλώνει πουθενά.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Cyberlink PowerDVD 9

PowerDVD 9 Ultra build 1530
General updates for Blu-Ray Disk title compatibility.

http://www.cyberlink.com/downloads/support/powerdvd/patches_en_US.html

Δεν αναπαράγει τίποτα από Blu-Ray, αντίθετα το 7.3 Ultra αναπαράγει σχεδόν τα πάντα και το Arcsoft TMT 3 δεν κωλώνει πουθενά.
Τι εννοείς δεν αναπαράγει τίποτα από blu-ray?

Δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα το 9...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Έχω περίπου 40 Blu-Ray rips σε μορφή iso και σε μορφή φακέλων-αρχείων.
Όταν κάνω mount τα iso βγάζει μήνυμα ότι ο δίσκος δεν έχει συμβατή μορφή, κλείνω το 9 και ανοίγω το 7.3 το οποίο αναπαράγει την ταινία σωστά.
Όταν επιλέγω αναπαραγωγή από φάκελο τις περισσότερες φορές δεν αναγνωρίζει την δομή, αλλά και όταν την αναγνωρίσει κάνει διάφορα κουλά, αντίθετα το 7.3 αναγνωρίζει πάντα τη δομή σωστά και τα αναπαράγει σχεδόν όλα.
Tο TMT 3 της Arcsoft(demo) αναπαράγει όλα τα Blu-Ray που έχω.

Reaction score
8
Δοκιμαστε και τουτο 'δω ρε παιδοπουλα, να δειτε τι ψαρια πιανει.

...........

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: Cyberlink PowerDVD 9

Δοκιμαστε και τουτο 'δω ρε παιδοπουλα, να δειτε τι ψαρια πιανει.

...........
Φίλε noizmaker θα σε παρακαλούσα να γράψεις ποιο πρόγραμμα εννοείς και να δόσεις την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Cyberlink PowerDVD 9

Φίλε noizmaker θα σε παρακαλούσα να γράψεις ποιο πρόγραμμα εννοείς και να δόσεις την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.
Οκ. Με συγχωρειτε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.544
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas