CyberLink PowerDVD Ultra HD DVD and BD support

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Έκανα μερικές δοκιμές με H264 και έχει πάρα πολύ καλή συμπεριφορά.
Vista Ultimate RTM
Core 2 Duo 6400
2GB RAM
Quadro FX560 Forcware Vista 97.35

Audio
  • New! - DTS-HD
  • New! - DTS TrueHD
  • New! - Dolby Digital Plus
  • Dolby Digital 5.1
  • CLMEI-2
  • CyberLink Virtual Speaker
  • CyberLink Headphone
  • Pitch scaling technology
  • Audio equalizer presets
  • Audio visualizations
  • Direct 96/24 output
  • MP3, WAV
Video
  • New! - VC-1 High-Definition Video
  • New! - MPEG4 AVC H.264 High-Definition Video
  • New! - Adaptive CLEV-2 for video quality enhancement
  • CLPV - Non-linear stretch technology
  • Video smart de-interlacing
Playback Formats
  • New! - BD-ROM (HDMV Format)
  • New! - BD-RE (BDAV Format)
  • New! - VCPS for DVD+R with content protection*
  • New! - CPRM for DVD-R with content protection*
  • DVD-Audio*
  • External subtitles
  • Blu-ray Disc files (Blu-ray Disc Video) from any folder on your hard drive
  • DVD files (DVD-Video, DVD-VR, DVD+VR) from any folder on your hard drive
* - Available in Deluxe version
Advanced Features
  • New! - UPnP Support - Access your media from a Home Network*
  • New! - Say-It-Again - Automatically repeats the last movie scene
  • New! - See-It-All - Automatically speeds playback to show as much of the movie as possible
  • New! - Read-It-Clearly - Moves subtitles from the viewing screen
  • New! - Freestyle User Interface offers 5 different ways of using CyberLink PowerDVD
* - Available in Deluxe version

HV

Reaction score
0
Το εχω κατι μερες τωρα. Καλο αλλα εφοσον δεν εχουμε BD μαλλον αχρηστο ειναι για τωρα. Γενικα ομως φοβερο προγραμμα οσο αφορα τα DVD αν και με χαλαει το Activation για καθε extra :)

Reaction score
0
αν εχει καποιος hd-dvd του xbox360 μπορει να δοκιμασει να μας πει πως παιζει? αν εχει την δυνατοτητα σε pc πιο αδυναμα πχ P4 3 Ghz κλπ.

GTX

Reaction score
39
Πολύ περίεργα πράγματα. Το έβαλα και γώ σε 2 pc μου, στο ένα όλα καλά, στο άλλο (το καλό) ότι HD και να βάλω αντί για εικόνα μου δείχνει το visualization του Media Player ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο, ενώ ο ήχος παίζει κανονικά. Το ακόμα πιο περίεργο είναι οτι στο pc που έχει πρόβλημα η εγκατάσταση των windows (XP) είναι καινούρια, απλά είχα την προηγούμενη έκδοση (v7.0.2211) που έπαιζε κανονικά, την απεγκατέστησα και έβαλα την καινούρια! Τελικά επέστρεψα στην παλιά έκδοση και όλα καλά. Περίεργο :confused::confused:

Reaction score
0
GTX είναι αρκετά περίεργο αυτό που λες.
Έκανα και εγώ επεγκατάσταση το παλαιότερο PowerDVD και έβαλα το καινούργιο και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.
Tο PC μου είναι P4 @ 3,2Ghz με 1,5Gb Ram και Ati Radeon 9600Pro.

ΥΓ Όταν έβγαλες την παλιά έκδοση έσβησες και το φάκελο Cyberlink απο
C:\Program Files ;; αν όχι δοκίμασέ το.

Reaction score
5
H αλήθεια είναι ότι εγώ το έβαλα από πάνω από το 7. Μόνο του έκανε uninstall το προηγούμενο και εγκαταστάθηκε το 7.2. Παίζει καλά. Καμμία διαφορά από το προηγούμενο για κανονικά DVDs. Δεν έχω BD ή HDDVD για να δοκιμάσω τις νέες δυνατότητες.

Reaction score
0
Το δοκίμασα κι εγώ αλλά δεν μου παίζει αρχεία .mkv. Γιατί; Κανονικά είναι HD αρχεία.

Reaction score
0
Που μπορώ να βρώ το PowerDVD Ultra 7.2?
Οι ταινιούλες HD DVD φαίνεται ότι παίζουν μόνο με αυτό.
Είναι αλήθεια ότι χρειάζεται να έχεις HD DVD drive για να μπορέσεις να το εγκαταστήσεις?

Reaction score
0
Εγώ το εγκατέστησα, αλλά έχω τα εξής προβλήματα.
1. Ενώ μου παίζει μια χαρά τα κανονικά DVD, δεν αναγνωρίζει τίποτα από αυτά που έχω κατεβάσει στο δίσκο τοu PC, είτε είναι HD DVD format, είτε άλλο. Έχει να κάνει μήπως με θέματα protection?

2. Όταν το εγκατέστησα είχε ένα folder για HD DVD, ένα για BD και ένα γενικό. Από τους δύο παραπάνω folders το setup βγάζει error, έτσι το εγκατέστησα από το γενικό, αλλά αναγνωρίζει στο advisor μόνο BD και όχι HD DVD.

Βοήθεια!!!

Reaction score
2
Ονομασε το folder BDDVD σε BDDVD_OLD (ή κατι παρομοιο) και τον αλλο (HDDVD) σε bddvd και ξανακανε εγκατασταση.

KP

Reaction score
0
Εννοείς με directvobsub και τέτοια; Έτσι δεν γίνεται, αλλιώς ναι.....

Reaction score
0
Όταν τρέχω το PowerDVD 7.2 δεν μου δίνει επιλογή για φόρτωμα εξωτερικών υπότιτλων. Εσύ πως τα κατάφερες?

Reaction score
0
Το προγραμματάκι δουλεύει ανεξάρτητα από το πρόγραμμα το οποίο τρέχεις. Απλώς όταν αρχίσει η ταινία ξεκινάς τους υπότιτλους.

KP

Reaction score
0
Yπάρχει τρόπος να τους 'ενσωματώσεις' στην ταινια με αποτέλεσμα τέλειο συγχρονισμό και δυνατότητα skip chapters, ff, rw και ότι κάνουν με τους κανονικούς γενικότερα. Το Titledrome που αναφέρει ο φίλος Nodens έχει το κακό του κουραστικού συνχρονισμού και της αδυναμίας χειρισμού της ταινίας γενικότερα. Αν δεν σε κουράζει, είναι καλό όμως.

Reaction score
0
Το Titledrome που αναφέρει ο φίλος Nodens έχει το κακό του κουραστικού συνχρονισμού και της αδυναμίας χειρισμού της ταινίας γενικότερα. Αν δεν σε κουράζει, είναι καλό όμως.
Έχεις απόλυτο δίκιο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.677
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts