A
Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Μεσιέ Spock τι άποψη έχεις για την χρυσή βελόνα στη σειρά prestige; Τα αξίζει τα 100+€ ; Έχω μια παλιά ΧΤ+ και σκέφτομαι μήπως την αναβαθμίσω σε χρυσή.όταν και αν πάς σε grado..
Beam me up, Scotty, Warp speed 9!
- προχώρα άφοβα , η gold διαφέρει πολύ λίγο σε ήχο από την reference platinum των 300+eu , απλά έχει πλαστικό σώμαΜεσιέ Spock τι άποψη έχεις για την χρυσή βελόνα στη σειρά prestige; Τα αξίζει τα 100+€ ; Έχω μια παλιά ΧΤ+ και σκέφτομαι μήπως την αναβαθμίσω σε χρυσή.
Ρε σεις, βάλτε και έναν τέταρτο 12" για να ξύνεις την πλάτη σου!Ευκολάκι, ένας βραχίονας για την "καλή" κεφαλή, ένας για τη μονοφωνική, και ένας για τις 78άρες πλάκες.![]()
- προτεινόμενο βάρος για την εν λόγω εφαρμογή ;Ρε σεις, βάλτε και έναν τέταρτο 12" για να ξύνεις την πλάτη σου!
Μόνο το βάρος κομπανιέρο; VTA, HTA, anti-skating τα ξεχνάμε; Πώς θα κάνει ξύσιμο υψηλής πιστότητας ο άνθρωπος αν αυτά είναι αρρύθμιστα;- προτεινόμενο βάρος για την εν λόγω εφαρμογή ;
- καλά τα λές , τελικά επειδή με την πλάτη και την μέση δεν ''παίζουμε'' , προτείνω φορετό παράλληλης μετατόπισηςΜόνο το βάρος κομπανιέρο; VTA, HTA, anti-skating τα ξεχνάμε; Πώς θα κάνει ξύσιμο υψηλής πιστότητας ο άνθρωπος αν αυτά είναι αρρύθμιστα;![]()
Elementary my dear Watson!- καλά τα λές , τελικά επειδή με την πλάτη και την μέση δεν ''παίζουμε'' , προτείνω φορετό παράλληλης μετατόπισης
Ισχύει! Βασικά έχω καμιά δεκαριά κεφαλές, και τις μαζεύω σιγά σιγά. Όπου να'ναι τελειώνω με τα ηχεία μου τα οποία είχαν θέματα και τα έχω στείλει στην Αθήνα για επισκευή και μετά θα αρχίσω τις αναβαθμίσεις. Με αργά βήματα όμως γιατί η κρίση μου έχει κάτσει στο σβέρκο και δεν λέει να πάει καμιά βόλτα παραπέρα..!Ειμαστε εκτος θεματος, αλλα Δημητρη, εαν θυμαμαι καλα ειχες μια Stanton 500EE (?).
Εαν θες, για αυτη την κεφαλη, υπαρχουν ακομη μερικες "χοντρες" ελλειπτικες, σε φυσιολογικες τιμες.
Ειναι οι πολυ καλες (κατα την γνωμη μου), DLE (.4x.7mil, VTF 0.75-1.5 grams) που ακουγονται πολυ ευχαριστα.
Μιλαω για NOS παντα.
Ειναι ενα καλο "παντρεμα" του παλιου ζεστου ηχου, με την υψηλοτερη αναλυση του "μοντερνου".
Επειδη εψαχνες κατι σε στυλ Grado.
Εαν θες να την βρεις, στειλε μου ενα PM.
Ναι ρε παίχτη, αλλά συ όταν αλλάζεις κεφαλή (σε ολίγα δευτερόλεπτα) κάνεις τις ρυθμίσεις της επόμενης κεφαλής σε ..ολίγα δευτερόλεπτα!
Αυτοί για να αλλάξουν κεφαλή θέλουν ένα ελεύθερο πρωινό, και μπορεί να χρειαστεί και το απόγευμα..
Βέβαια αυτοί έχουν σοβαρά πικάπ με και γ@μω τους βραχίονες, κι εσύ έχεις την κλανιά το μκ2.
Δεν με παρακολουθείς.ΥΓ : - όταν και αν πάς σε grado , προσπάθησε να πάς στη sonata ( είναι το καλύτερο value for money της οικογένειας ) , από εκεί και πάνω οι η ηχητικές διαφορές είναι πολύ μικρές , ενώ ποιό κάτω είναι εμφανέστερες , ουσιαστικά η sonata είναι η βασική ξύλινη reference platinum με nude elliptical διαμάντι , έναντι elliptical της ref-platinum . . .
- μπερδεύτηκα λίγο με το θέμα της ''σχολής'' , όπως και να έχει η sonata είναι σημαντική αναβάθμιση , όταν τις είχε ο Πετρόπουλος ίσχυε η απόσυρση ( σε καλή τιμή ) , με σκοπό την αναβάθμιση σε άλλη , πιστεύω και ο τωρινός να κάνει το ίδιο ( πολιτική του κατασκευαστή είναι εξ΄ άλλου )Δεν με παρακολουθείς.
Έγραψα πως έχω και Grado και Denon, (και Shure, Stanton, Audio Technica) απλά έχω επιλέξει να ακούω να με την Denon dl-160. H Grado έχει να δουλέψει κάτι χρόνια. H Platinum Reference είναι.
Θα την στήσω σύντομα σε ένα Roksan Radius που έχω στο πατάρι.
Αρχικά φορούσε έναν Roksan Tabritz, αλλά τώρα θα δουλέψει με έναν ADC χαμηλής ενεργής μάζας γύρω στα 8 gr. Ταιριάζει με την ανάρτηση της Grado.- ο βραχίωνας του Roksan Radius τι ενεργό μάζα έχει ;