D.O. Analogue Frana: Πικάπ από Κροατία

Reaction score
715
όταν και αν πάς σε grado..
Μεσιέ Spock τι άποψη έχεις για την χρυσή βελόνα στη σειρά prestige; Τα αξίζει τα 100+€ ; Έχω μια παλιά ΧΤ+ και σκέφτομαι μήπως την αναβαθμίσω σε χρυσή.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.567
Μεσιέ Spock τι άποψη έχεις για την χρυσή βελόνα στη σειρά prestige; Τα αξίζει τα 100+€ ; Έχω μια παλιά ΧΤ+ και σκέφτομαι μήπως την αναβαθμίσω σε χρυσή.
- προχώρα άφοβα , η gold διαφέρει πολύ λίγο σε ήχο από την reference platinum των 300+eu , απλά έχει πλαστικό σώμα

A

AKARL

Guest
- προτεινόμενο βάρος για την εν λόγω εφαρμογή ;
Μόνο το βάρος κομπανιέρο; VTA, HTA, anti-skating τα ξεχνάμε; Πώς θα κάνει ξύσιμο υψηλής πιστότητας ο άνθρωπος αν αυτά είναι αρρύθμιστα; :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.567
Μόνο το βάρος κομπανιέρο; VTA, HTA, anti-skating τα ξεχνάμε; Πώς θα κάνει ξύσιμο υψηλής πιστότητας ο άνθρωπος αν αυτά είναι αρρύθμιστα; :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
- καλά τα λές , τελικά επειδή με την πλάτη και την μέση δεν ''παίζουμε'' , προτείνω φορετό παράλληλης μετατόπισης

A

AKARL

Guest
- καλά τα λές , τελικά επειδή με την πλάτη και την μέση δεν ''παίζουμε'' , προτείνω φορετό παράλληλης μετατόπισης
Elementary my dear Watson! :vinsent:
(Κι΄ ας μην υπάρχει η συγκεκριμένη φράση σε βιβλίο του Doyle - μόνο στις movies)

Reaction score
236
Ειμαστε εκτος θεματος, αλλα Δημητρη, εαν θυμαμαι καλα ειχες μια Stanton 500EE (?).

Εαν θες, για αυτη την κεφαλη, υπαρχουν ακομη μερικες "χοντρες" ελλειπτικες, σε φυσιολογικες τιμες.
Ειναι οι πολυ καλες (κατα την γνωμη μου), DLE (.4x.7mil, VTF 0.75-1.5 grams) που ακουγονται πολυ ευχαριστα.
Μιλαω για NOS παντα.

Ειναι ενα καλο "παντρεμα" του παλιου ζεστου ηχου, με την υψηλοτερη αναλυση του "μοντερνου".
Επειδη εψαχνες κατι σε στυλ Grado.

Εαν θες να την βρεις, στειλε μου ενα PM.

Reaction score
715
Ειμαστε εκτος θεματος, αλλα Δημητρη, εαν θυμαμαι καλα ειχες μια Stanton 500EE (?).

Εαν θες, για αυτη την κεφαλη, υπαρχουν ακομη μερικες "χοντρες" ελλειπτικες, σε φυσιολογικες τιμες.
Ειναι οι πολυ καλες (κατα την γνωμη μου), DLE (.4x.7mil, VTF 0.75-1.5 grams) που ακουγονται πολυ ευχαριστα.
Μιλαω για NOS παντα.

Ειναι ενα καλο "παντρεμα" του παλιου ζεστου ηχου, με την υψηλοτερη αναλυση του "μοντερνου".
Επειδη εψαχνες κατι σε στυλ Grado.

Εαν θες να την βρεις, στειλε μου ενα PM.
Ισχύει! Βασικά έχω καμιά δεκαριά κεφαλές, και τις μαζεύω σιγά σιγά. Όπου να'ναι τελειώνω με τα ηχεία μου τα οποία είχαν θέματα και τα έχω στείλει στην Αθήνα για επισκευή και μετά θα αρχίσω τις αναβαθμίσεις. Με αργά βήματα όμως γιατί η κρίση μου έχει κάτσει στο σβέρκο και δεν λέει να πάει καμιά βόλτα παραπέρα..!
500ΕΕ είναι μια από τις βελόνες που έχω. Οι κεφαλές είναι μια 500v3, μια 500MK2 και 2 trackmaster. Από Grado έχω την χτ+ η οποία παρά του ότι είναι πολύ παλιά και εισαγωγική παίζει πολύ ωραία.
Όταν έρθει η ώρα θα σου στείλω μήνυμα αν είναι για info.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ναι ρε παίχτη, αλλά συ όταν αλλάζεις κεφαλή (σε ολίγα δευτερόλεπτα) κάνεις τις ρυθμίσεις της επόμενης κεφαλής σε ..ολίγα δευτερόλεπτα!

Αυτοί για να αλλάξουν κεφαλή θέλουν ένα ελεύθερο πρωινό, και μπορεί να χρειαστεί και το απόγευμα..

Βέβαια αυτοί έχουν σοβαρά πικάπ με και γ@μω τους βραχίονες, κι εσύ έχεις την κλανιά το μκ2.

Θα τους δείξω εγώ!

Πανακατεβάσω το Thorens απ το πατάρι.

:p:D

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.430
ΥΓ : - όταν και αν πάς σε grado , προσπάθησε να πάς στη sonata ( είναι το καλύτερο value for money της οικογένειας ) , από εκεί και πάνω οι η ηχητικές διαφορές είναι πολύ μικρές , ενώ ποιό κάτω είναι εμφανέστερες , ουσιαστικά η sonata είναι η βασική ξύλινη reference platinum με nude elliptical διαμάντι , έναντι elliptical της ref-platinum . . .
Δεν με παρακολουθείς.
Έγραψα πως έχω και Grado και Denon, (και Shure, Stanton, Audio Technica) απλά έχω επιλέξει να ακούω να με την Denon dl-160. H Grado έχει να δουλέψει κάτι χρόνια. H Platinum Reference είναι.
Θα την στήσω σύντομα σε ένα Roksan Radius που έχω στο πατάρι.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.567
Δεν με παρακολουθείς.
Έγραψα πως έχω και Grado και Denon, (και Shure, Stanton, Audio Technica) απλά έχω επιλέξει να ακούω να με την Denon dl-160. H Grado έχει να δουλέψει κάτι χρόνια. H Platinum Reference είναι.
Θα την στήσω σύντομα σε ένα Roksan Radius που έχω στο πατάρι.
- μπερδεύτηκα λίγο με το θέμα της ''σχολής'' , όπως και να έχει η sonata είναι σημαντική αναβάθμιση , όταν τις είχε ο Πετρόπουλος ίσχυε η απόσυρση ( σε καλή τιμή ) , με σκοπό την αναβάθμιση σε άλλη , πιστεύω και ο τωρινός να κάνει το ίδιο ( πολιτική του κατασκευαστή είναι εξ΄ άλλου )

- ο βραχίωνας του Roksan Radius τι ενεργό μάζα έχει ;

Reaction score
1.754
Ασχετο

Οταν μπουσουλαγε ο γιος μου, για να τον ταϊζει η μανα του, τον αφηνε να παιζει με τους δισκους μου. Καποια φορα λοιπον, παω να βγαλω τη Joni Mitchell και πεταχτηκε χωρις σωβρακο ο Ted Nugent. Tην ψυλλιαζομαι και την επομενη σκαω μυτη 3 ωρες νωριτερα ....
Ο μικρος εβγαζε καθημερινα τους δισκους πανω στο μαρμαρινο πατωμα, και τους εστριβε με τα δαχτυλα του, ενω μπουσουλαγε σε στρωμα βυνιλιων.
Τελικα τους πεταξα και δεν εψαξα να τους ανανεωσω. Κριμα γιατι ηταν δισκοι που τους ειχα λιωσει απο το δημοτικο. Εκει λοιπον μου την εδωσε, και κατεβηκα μοναστηρακι με 200 δισκους που δεν ακουγα πια. Τους εδωσα ολους και κρατησα μονο οσους μπορουσα να κλειδωσω σε ντουλαπι. Το επομενο βημα ηταν να σηκωσω ολο το συστημα (απο το πατωμα που το ειχα πανω σε γρανιτες), σε βιβλιοθηκη που αναγκαστηκα να αγορασω γιατι ειχα βαρεθει να φωναζω για τις 5R4, 300B που εβρισκα σπασμενες καθε τοσο. Ομως στα ραφια της βιβλιοθηκης δε χωραγε βεβαια το κτηνωδες πικαπ, οποτε ξεκινησε η γνωριμια με περιπου 7-8 πικαπ και 12-13 βραχιωνες. Οι κεφαλες που περασαν αμετρητες και ολες κορυφαιες MC .
Δε χωραγαν ομως ουτε οι προενισχυτες οποτε εφυγαν κι αυτοι.
Τελος παντων, ετσι εκλεισε ενας χαϊενταδικος κυκλος με αναγκαστικη ανωμαλη προσγειωση για να μη χαθουν οι πολυτιμες ισορροπιες και οικογενειακες προτεραιοτητες

Τωρα που ακουσα για Hammill μου 'ρθε ολη η φλασια
Συγνωμη για ολο αυτο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.430
- ο βραχίωνας του Roksan Radius τι ενεργό μάζα έχει ;
Αρχικά φορούσε έναν Roksan Tabritz, αλλά τώρα θα δουλέψει με έναν ADC χαμηλής ενεργής μάζας γύρω στα 8 gr. Ταιριάζει με την ανάρτηση της Grado.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988