Da lite για σιδέρωμα

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.832
Κι αφού έχω τελειώσει την εγκατάσταση του home cinema και άρχισα επιτέλους να απολαμβάνω τους καρπούς τόσων εξόδων και προσπάθειας, χθες συνειδητοποίησα ότι κατά την θέαση ποδοσφαιρικού αγώνα σε κάποια σημεία η οθόνη μου έκανε κάποια πιο σκούρα κύματα. (Από το κέντρο προς τις άκρες)
Βρε μπας και άρχισα να βλέπω rainbow; Μπας και κάνει hotspot ξαφνικά; Άναψα τα φώτα και κοίταξα από την πίσω πλευρά της οθόνης. Η μαύρη επιφάνεια ήταν γεμάτη βαθουλώματα. Και δε μιλάμε για ένα και δύο.
Η οθόνη είναι χειροκίνητη και βρίσκεται μπροστά από την μπαλκονόπορτα. Έχω δεν έχω 11 ώρες θέασης. Αυτό που παρατήρησα είναι κάποια ανεπαίσθητη ταλάντωση της κάτω μεριάς του πανιού όταν περνάει λίγο αεράκι μέσα στο σπίτι. Να υποθέσω ότι δεν διορθώνεται το πρόβλημα; Εάν υπήρχε ηλεκτρική που δεν άφηνε το κάτω τμήμα ελεύθερο θα υπέφερα έτσι;

Υ.Γ. Να διευκρινήσω ότι όταν πήρα το προϊόν ήταν μια χαρά και δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα

Reaction score
1
Άστα να πάνε, έμπλεξες άσχημα! Όπως περιγράφεις το πρόβλημα, ακόμα και αν την αντικαταστήσεις θα έχεις ξανά το ίδιο πρόβλημα μετά από μερικές ώρες. :141:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Από ότι θυμάμαι από το avforum, κάποια μέλη με αντίστοιχο πρόβλημα στις οθόνες τους, είχαν πειραματιστεί με το να αντικαταστήσουν την κάτω βέργα με κάποια βαρύτερη ή ακόμα και να κρεμάνε κάποια μικρά βάρη από τη κάτω βέργα για να βοηθήσουν την οθόνη να τεντώνει καλύτερα. :113:
<o:p></o:p>
Στη θέση σου θα δοκίμαζα τη πρώτη μέθοδο, δηλαδή θα αντικαθιστούσα τη κάτω βέργα με κάποια άλλη, αρκετά βαρύτερη. Ίσως αυτό να βοηθήσει…

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.832
Χμ...η ιδέα να κρέμασω κάποια βαρύδια ίσως είναι καλύτερη ή τουλάχιστον πιο εφικτή. Αρκεί να μην μου έλθει το πανί στο κεφάλι. Με εντελώς κλειστά παράθυρα πάντως και πλήρη άπνοια στο χώρο η κατάσταση βελτίωθηκε αισθητά.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.140
Απάντηση: Da lite για σιδέρωμα

Αν κρεμάσεις βαρίδια πάντως να τα κρεμάσεις στις άκρες μόνο.
Μη βάλεις και στο κέντρο σαν κάποιον έξυπνο από δω μέσα που την έκανε την οθόνη του σαν ............ καλλιγραφίας.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.832
Δεν θεωρώ ότι είναι μεμονωμένο πρόβλημα της συγκεκριμένης οθόνης Δημήτρη. Να μου κάνει τι ο αντιπρόσωπος; Εξάλλου από την αρχή το προϊόν ήταν σε άριστη κατάσταση και χωρίς ζάρες.
Φίλε spilegou αν ζαρώσει η δική σου Stewart (θα μου πεις η Stewart δε ζαρώνει) θα το αναφέρεις ή θα το γράψεις στο προσωπικό σου ημερολόγιο; Θα μιλήσεις στον αντιπρόσωπο ή όχι; Έχω υπόψη μου σε ποιό θέμα αναφέρεσαι αλλά δεν έχει καμία σχέση. Δεν αναφέρεται για να λοιδορήσουμε τον αντιπρόσωπο. Αναζητούνται πιθανές λύσεις του προβλήματος. Και φυσικά μέσα από τα στραπάτσα που τρώει ο καθένας να μπορεί να βοηθήσει τους υπόλοιπους να μην την πάθουν, όπως ο ίδιος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO