dab+/cd player

Reaction score
60
Καλησπέρα παιδιά εδώ και λίγες μέρες ψάχνω συσκευή με dab+/cd player και optical out Ώστε να χρησιμοποιώ του dac του ενισχυτή μου

Παρατήρησα ότι δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές 🥲

αυτό που βρήκα είναι το TEAC PD-301DAB-X το οποίο δεν με τρελαίνει εμφανισιακά

Γνωρίζετε καμιά άλλη επιλογή καμιά πρόταση θα μπορούσα να κοιτάξω

Reaction score
60
Καλησπέρα, όντως δεν υπάρουν πολλές επιλογές, ένα ακόμα είναι αυτό.
Ευχαριστώ δείχνει ενδιαφέρον δεν μπορώ να βρω όμως να γράφει κάπου ξεκάθαρα ότι Είναι digital out και όχι input

Reaction score
60
Η λύση σας είναι το νέο Eversolo play cd edition !
Και ναι και όχι. Έχει αυτά που χρειάζομαι αλλά κι άλλα τόσα που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ Γιατί τα έχω σε καλύτερη υλοποίηση πχ phono Ενισχυτής κτλ Επίσης έχει 800 €

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.354
Δεν παίρνεις χωριστά ένα dab κι ένα δισκοπαιχτικο; Μπορεί να σου έρθουν και πιο φτηνά!
Αφου έχεις dac θα μπορούσες να πάρεις ένα φορητό dab και ένα bluray και να τα συνδέσεις επάνω στον ενισχυτή.

Reaction score
60
Δεν παίρνεις χωριστά ένα dab κι ένα δισκοπαιχτικο; Μπορεί να σου έρθουν και πιο φτηνά!
Αφου έχεις dac θα μπορούσες να πάρεις ένα φορητό dab και ένα bluray και να τα συνδέσεις επάνω στον ενισχυτή.
https://www.skroutz.gr/s/38428752/Technisat-0001-3989-Digitradio-143-V3-Hi-Fi-CD-Player-Asimi.html

βρηκα παιδια Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή Παραθέτω link ίσως χρειαστεί κάποιος κάτι παρόμοιο (έχει και WiFi)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.248
Members
38.671
Νεότερο μέλος
Katerinanota