DAC Η ΟΧΙ?

Reaction score
0
καλησπερα ειμαι κατοχος μιας lynx 2 συνδεδεμενης μεσω ενος budget mixer(soundcraft) σε genelec 8030a και σαν πηγη κυριως ενα pc και ενα cd της sony που και που. to mixer το χρησιμοποιω κυριωσ για να γραφω καποια πραγματα στο pc αλλα και σαν volume control .απο το pc ακουω wav flac mp3 αλλα κανω και καμια επεξεργασια-μιξη σε wavelab cubase...αλλα λιγα πραγματα κυριως για ταινιακια και βιντεο φιλων.Το ερωτημα μου λοιπον αξιξει να αγορασω ενα dac?το ποσο που θα εδινα αν επαιρνα ειναι το πολυ 700 και απαραιτητα το dac πρεπει να χει balanced out και volume.μετα απο μια εκτεταμενη ερευνα κατεληξα αναμεσα στα audiolab m dac και σε καποιο απο audio gd λογω ποιοτητας υλικων.Με καποιο απο αυτα τα dac θα δω διαφορα σε σχεση με τη lynx η θα ναι τοσο μικρη που να μην δικαιολογει τα χρηματα(700 ευρω ειναι πολλα χρηματα).διευκρινιζω οτι και να αγορασω dac η lynx θα μεινει για τις εισοδους της οποτε θα παιξει και το ρολο του transport.Ευχαριστω

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939
Απάντηση: DAC Η ΟΧΙ?

όχι, δεν αξίζει, διότι δε μπορείς να ξεπεράσεις τις επιδόσεις της Lynx ως DAC με το κοστολόγιο που λες. άστα ως έχουν, μια χαρά είναι, έχεις ένα εξαιρετικό σετάπ - με μόνη εξαίρεση τον μίκτη, ο οποίος δε ξέρω κατά πόσο αλλοιώνει το σήμα σου.

Reaction score
0
Απάντηση: DAC Η ΟΧΙ?

ναι σ αυτο που λες εχεις δικιο για το μικτη(στην ουσια ενα κονσολακι ειναι).σε περιπτωση που δεν αγορασω dac ισως ψαξω για ενα παθητικο volume control

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@