τελικα ειμαι τρια χρονια μελος του avsite και δεν μπορεσα να εκμαιευσω μια αρκετα σταρατη απαντηση (οσον και εαν υποτιθεται οτι ο υποκειμενικος παραγοντας παιζει αναμφησβητητα σημαντικο ρολο) για το ποιο η ποια dac ειναι μεταξυ των προτων επιλογων στην αγορα σημερα !! λεγω μπας και προλαβω να αντικαταστησω το v-dac σαν το πρωτο βιολι στο συστημα μου -κυριως σαν μετατροπεα των ψηφιακων μου αρχειων και σαν συνδεση με το λαπ-τοπ + hiface !!!δεν μπορει θα υπαρχουν καποιες σταθερες -γνωμες -αποψεις περι αυτου !!οσοι λοιπον εχουν την καλοσυνη ας παραθεσουν την αποψη τους και εγω αφου διαβασω και σταθμισω τις αποψεις θα λαβω υπ οψιν τον μεσο ορο -θα σκεφτω και θα αποφασισω-αυστηρα μεσα στο συγκεκριμενο budget (δεν ειμασυε για πολλα τωρα )-κυριως συστημα yamaha as2000-yamaha soavo 1-marantz cd52 mkii -hiface +lap-top turbo x -και δευτερευον συστηματακι logitech z4-logitech 623 καΙ στα υπ'οψιν αργοτερα ολοκληρωση του δευτερου σηστηματος μα καποιο ζευγος αυτοενισυομενα ηχεια τυπου fostex-beringher -krk κτλ !!!
Most visitors online was 4606 , on 14 Nov 2025