dac εως 700-800 ευρω !

Reaction score
28
τελικα ειμαι τρια χρονια μελος του avsite και δεν μπορεσα να εκμαιευσω μια αρκετα σταρατη απαντηση (οσον και εαν υποτιθεται οτι ο υποκειμενικος παραγοντας παιζει αναμφησβητητα σημαντικο ρολο) για το ποιο η ποια dac ειναι μεταξυ των προτων επιλογων στην αγορα σημερα !! λεγω μπας και προλαβω να αντικαταστησω το v-dac σαν το πρωτο βιολι στο συστημα μου -κυριως σαν μετατροπεα των ψηφιακων μου αρχειων και σαν συνδεση με το λαπ-τοπ + hiface !!!δεν μπορει θα υπαρχουν καποιες σταθερες -γνωμες -αποψεις περι αυτου !!οσοι λοιπον εχουν την καλοσυνη ας παραθεσουν την αποψη τους και εγω αφου διαβασω και σταθμισω τις αποψεις θα λαβω υπ οψιν τον μεσο ορο -θα σκεφτω και θα αποφασισω-αυστηρα μεσα στο συγκεκριμενο budget (δεν ειμασυε για πολλα τωρα )-κυριως συστημα yamaha as2000-yamaha soavo 1-marantz cd52 mkii -hiface +lap-top turbo x -και δευτερευον συστηματακι logitech z4-logitech 623 καΙ στα υπ'οψιν αργοτερα ολοκληρωση του δευτερου σηστηματος μα καποιο ζευγος αυτοενισυομενα ηχεια τυπου fostex-beringher -krk κτλ !!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: dac εως 700-800 ευρω !

Τα μοντελα που κυκλοφορουν στην αγορα κατω απο τα 1000 κ απο 1000~1500 ευρω ειναι γνωστα. Μετα ειναι προσωπικο θεμα το πιο καθεται στο αυτι σου κ στο συστημα σου. Αλλος επιλεγει το Benchmark, αλλος βρισκει οτι το Young στο 1000ρικο του ταιριαζει καλυτερα, αλλος περιμενει το m-dac σαν να ναι η γυναικα της ζωης του...

Παντως νομιζω οτι αν θες να δεις ουσιαστικη διαφορα σε αυτο που ακους τωρα, πρεπει να κινηθεις στο 1000ρικο κ ανω.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: dac εως 700-800 ευρω !

ας κανω μια αντιθετη υποθεση και ας πω οτι σκεπτομαι -αφηνωντας εξω το τι θα κανω με το κυριως συστημα -και ας το θεσω αλλοιως τι θα μπορουσε να αναβαθμισει τον ηχο που λαμβανω απο το λαπ τοπ+ v-dac +logitech z4 η το 623 ? σκετη αγορα ζευγους ηχειων αυτοενισχυομενων αλα fostex-yamaha -m5 -krk κτλ η επι πλεον αγορα καποιου αλλου dac-καρτας ηχου ? λαμβανομενου υπ'οψιν οτι ισως ο μονιτορ χαρακτηρας των προαναφερθεντων ηχειων θα φερνει στην επιφανεια τα προβληματα των κακων ηχογραφησεων !!

Reaction score
5.889
συνηθως πρωτα αναβαθμιζουμε το 1 συστημα και μετα αν δεν μας κανει κατι η βρουμε κατι αλλο φοβεροτερο το βαζουμε στο 2ο ...
αποφασισε πρωτα τι θελεις να βελτιωσεις και που δινεις κυριοτερο βαρος ...

Reaction score
28
τηρουμενων των αναλογιων και τα δυο !! με πιθανη αγορα ενος νεου dac το v-dac παει στο pc-lap-top και το νεο στο κυριο και ετσι με ενα σμπαρο δυο ......κτλ !!

Reaction score
38

Εγώ θα έλεγα να βάλεις μια ζήτηση στις αγγελίες για βουβάλι (ES9018 sabre 32) στα 600Ε και μαζί με το laptop + hiface θα δώσεις άλλη πνοή στον Yamaha...
Όσες φορές το έχω ακούσει, με διαφορετική υλοποίηση, διαφορετικό σύστημα, διαφορετική μουσική προσωπικά με έχει ικανοποιήσει...

Αν έχεις και κάποιο γνωστό που εμπιστεύεσαι να σε βοηθήσει με τον έλεγχο / καταλληλότητα της υλοποίησης (diy-ούικο dac γαρ) δεν θα έχεις να φοβηθείς τίποτα...
Πιστεύω ότι αυτήν την εποχή όλο και κάτι θα βρεις, μιας και βγήκε η επόμενη γενιά (bufallo III) και πολύ κάτοχοι του ΙΙ το σκέφτονται.
Θα σου μείνει και ένα 500άρικο στη τσέπη...

Στη χειρότερη περίπτωση που δεν θα σου κάνει θα το πουλήσεις ίδια τιμή, άντε 50Ε κάτω...
Μπορεί να στο αγοράσω κι εγώ για παράδειγμα...:116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

τελικα ειμαι τρια χρονια μελος του avsite και δεν μπορεσα να εκμαιευσω μια αρκετα σταρατη απαντηση (οσον και εαν υποτιθεται οτι ο υποκειμενικος παραγοντας παιζει αναμφησβητητα σημαντικο ρολο) για το ποιο η ποια dac ειναι μεταξυ των προτων επιλογων στην αγορα σημερα !! λεγω μπας και προλαβω να αντικαταστησω το v-dac σαν το πρωτο βιολι στο συστημα μου -κυριως σαν μετατροπεα των ψηφιακων μου αρχειων και σαν συνδεση με το λαπ-τοπ + hiface !!!δεν μπορει θα υπαρχουν καποιες σταθερες -γνωμες -αποψεις περι αυτου !!οσοι λοιπον εχουν την καλοσυνη ας παραθεσουν την αποψη τους και εγω αφου διαβασω και σταθμισω τις αποψεις θα λαβω υπ οψιν τον μεσο ορο -θα σκεφτω και θα αποφασισω-αυστηρα μεσα στο συγκεκριμενο budget (δεν ειμασυε για πολλα τωρα )-κυριως συστημα yamaha as2000-yamaha soavo 1-marantz cd52 mkii -hiface +lap-top turbo x -και δευτερευον συστηματακι logitech z4-logitech 623 καΙ στα υπ'οψιν αργοτερα ολοκληρωση του δευτερου σηστηματος μα καποιο ζευγος αυτοενισυομενα ηχεια τυπου fostex-beringher -krk κτλ !!!
Δηλαδή γέρασες και μυαλό δεν έβαλες:107:
Αντικειμενικά δεν υπάρχει τίποτα πιό υποκειμενικό από τον καλό ήχο

Στην ηλικία μας:120: πρωταρχικό ρόλο πρέπει να παίζει η μουσική .Τις μικροδιαφορές της αναπαραγωγής δεν μπορούμε πιά να τις πιάσουμε σαν τα 25χρόνα χρυσά αυτιά .Για να κάνει μπαμ μια ηχητική διαφορά πρέπει να κάνει πολλά μπαμ-μπουμ στην τσέπη.Τα dac είναι σε φάση συνεχών αλλαγών και βελτιώσεων.Το σημερινό καλό του 1000ρικού αύριο θα υπάρχει στα 680 με άλλο όνομα και ίσως καλύτερο σε κάτι άλλο.Πάρε κάτι που αντέχεις και σου αρέσει-βολεύει και σταμάτα το ψάξιμο του "Δισκοπότηρου".Οταν το πάρεις να είσαι σίγουρος οτι θα υπάρχει κάτι καλύτερο και ίσως και οικονομικότερο.Αλλά δεν θα έχει καμμιά σημασία.Γιατί η δική σου επιλογή θα παίζει καλύτερα την μουσική σου στο σπίτι σου.
Η ζωή είναι λίγη και η μουσική απέραντη

Reaction score
28
Re: Απάντηση: dac εως 700-800 ευρω !

Δηλαδή γέρασες και μυαλό δεν έβαλες:107:
Αντικειμενικά δεν υπάρχει τίποτα πιό υποκειμενικό από τον καλό ήχο

Στην ηλικία μας:120: πρωταρχικό ρόλο πρέπει να παίζει η μουσική .Τις μικροδιαφορές της αναπαραγωγής δεν μπορούμε πιά να τις πιάσουμε σαν τα 25χρόνα χρυσά αυτιά .Για να κάνει μπαμ μια ηχητική διαφορά πρέπει να κάνει πολλά μπαμ-μπουμ στην τσέπη.Τα dac είναι σε φάση συνεχών αλλαγών και βελτιώσεων.Το σημερινό καλό του 1000ρικού αύριο θα υπάρχει στα 680 με άλλο όνομα και ίσως καλύτερο σε κάτι άλλο.Πάρε κάτι που αντέχεις και σου αρέσει-βολεύει και σταμάτα το ψάξιμο του "Δισκοπότηρου".Οταν το πάρεις να είσαι σίγουρος οτι θα υπάρχει κάτι καλύτερο και ίσως και οικονομικότερο.Αλλά δεν θα έχει καμμιά σημασία.Γιατί η δική σου επιλογή θα παίζει καλύτερα την μουσική σου στο σπίτι σου.
Η ζωή είναι λίγη και η μουσική απέραντη
Γεια σου Μανο μου χρονια πολλα και καλη χρονια !!χαθηκαμε φετος εκθεση γιοκ και ευτυχως μου εμεινε το μπλουζακι xl avsite !! μαλλον εχεις δικιο !!προς τι η αγωνια ? θα ακολουθησω την συμβουλη σου ! και παλι καλη χρονια !!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@