DAC, κάρτα ήχου και σύνδεση ηλεκτρικής κιθάρας

Reaction score
89
Η ερώτηση έχει ως εξής:
Θέλω να συνδέσω την ηλεκτρική κιθάρα στο PC μου. Με μία πρώτη αναζήτηση έπεσα στο Behringer UCG-102 και στο M-Audio Fast Track MkII. Το ερώτημα που μου δημιουργήθηκε είναι μήπως κάποιο DAC ή κάποια καλή κάρτα ήχου με καλύψει και αντί να δώσω χρήματα για μια συσκευή που θα συνδέσω μόνο κιθάρα ή έστω και μικρόφωνο, πάρω και κάτι που ήθελα μια και έχω στο πρόγραμμα να πάρω ή μια καλή κάρτα ήχου ή ένα DAC.

Reaction score
89
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το τι διαφορά σχετικά με σύνδεση μιας κιθάρας έχουν π.χ. η Asus xonar essence stx ή ένα DAC που ίσως έχει και μια είσοδο για mic και κιθάρα από τα προϊόντα που έχουν σύνδεση "ειδική" για κιθάρα ή π.χ. την E-MU 1212M.
Έχω άγνοια στο θέμα οπότε αν μπορείτε κατατοπίστε με λίγο...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: DAC, κάρτα ήχου και σύνδεση ηλεκτρικής κιθάρας

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το τι διαφορά σχετικά με σύνδεση μιας κιθάρας έχουν π.χ. η Asus xonar essence stx ή ένα DAC που ίσως έχει και μια είσοδο για mic και κιθάρα από τα προϊόντα που έχουν σύνδεση "ειδική" για κιθάρα ή π.χ. την E-MU 1212M.
Έχω άγνοια στο θέμα οπότε αν μπορείτε κατατοπίστε με λίγο...
H ΕΜU 1212M είναι ειδική κάρτα. Για δες:

http://www.emu.com/products/product.asp?product=9872&nav=introduction

:107:

Reaction score
11
Απάντηση: DAC, κάρτα ήχου και σύνδεση ηλεκτρικής κιθάρας

Kαι μην ξεχάσω ότι στην έκδοση PCIe, διαθέτει και προστασία από παρεμβολές RFI του υπολογιστή. Πρόσεξε το καπάκι:

:107:

Reaction score
89
Φαίνεται ωραία κάρτα. Αν είδα καλά δεν έχει drivers για windows 7. Βέβαια έχω ΧΡ τώρα. Κοιτάζω και κάποιες USB εξωτερικές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red