DAC με USB 96Khz και πάνω

Reaction score
5
Χαιρετώ άπαντες στην παρέα. Πρόσφατα πήρα το πρώτο μου "σοβαρό" σύστημα (Cayin A100T και Chario Pegasus).
Θέλω να πάρω και μιά πηγή cd player και συχρόνως να βρώ λύση να παίξω και τα flac που διαθέτω. Βλέποντας την πληθώρα των dacs που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχω βρεις αρκετά που να είναι προσιτά και να μπορούν να παίξουν και αρχεία ανάλυσης τουλάχιστον 96Khz.
Η βασική ιδέα ήταν να παίζω από laptop me foobar, το οποίο θα συνδέεται με κάποιο dac. Ταυτόχρονα θα ήθελα ένα αξιόλογο cd player (αν είναι δυνατό και SACD player) ώστε να ακούω και τα cd μου. (φυσικά και αυτό θα συνδέονταιν με το dac).
Επίσης επειδή ο ενισχυτής δεν διαθέτει εξοδο για ακουστικά θέλω απαραίτητα μία λύση μέσω του dac. (έχω δει πολλά dac που λειτουργούν και ως ενισχυτές ακουστικών)

Στα υπόψη μου είναι η περίπτωση audiolab 8200 cdq που καλύπτει όλα τα παραπάνω (πέρα από το sacd) και μάλλον με οικονομικό τρόπο. Αλλά προς το παρών το μηχάνημα το περιμένουμε αλλά δεν το βλέπουμε.

Κάποιες άλλες προτάσεις με usb port 96khz και πάνω ???? (δεν χρειάζεται φυσικά να είναι all in one όπως της audiolab)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Το Audiolab αξίζει την αναμονή πιστεύω.
Εναλλακτικά κοίτα το Wyred4Sound DAC-2 και το M2Tech Young. Και τα δύο ανεβαίνουν στα 24/192 (και 32/192 το M2Tech) αλλά και η τιμή τους είναι στο 1000ρικο.
Υπάρχει πάντα η λύση να επιλέξεις όποιο DAC σου αρέσει εντός budget και να το συνδυάσεις με ένα M2Tech HiFace των 100 ευρώ.

Reaction score
250
Απάντηση: DAC με USB 96Khz και πάνω

...............
Στα υπόψη μου είναι η περίπτωση audiolab 8200 cdq που καλύπτει όλα τα παραπάνω (πέρα από το sacd) και μάλλον με οικονομικό τρόπο. Αλλά προς το παρών το μηχάνημα το περιμένουμε αλλά δεν το βλέπουμε.

Κάποιες άλλες προτάσεις με usb port 96khz και πάνω ???? (δεν χρειάζεται φυσικά να είναι all in one όπως της audiolab)
Το Audiolab αξίζει την αναμονή πιστεύω.
.............
Δεν κατανοώ γιατί περιμένεις το 8200 CDQ . Το 8200CD που μάλλον χρειάζεται στην περίπτωσή σου, έχει έλθει στην Ελλάδα εδώ και κάποιες εβδομάδες .
Μπορώ μάλιστα να πω ότι έχω και επαρκέστατη άποψη-εμπειρία από την συμπεριφορά του και την χρήση του .........

Reaction score
5

Δεν κατανοώ γιατί περιμένεις το 8200 CDQ . Το 8200CD που μάλλον χρειάζεται στην περίπτωσή σου, έχει έλθει στην Ελλάδα εδώ και κάποιες εβδομάδες .
Μπορώ μάλιστα να πω ότι έχω και επαρκέστατη άποψη-εμπειρία από την συμπεριφορά του και την χρήση του .........
Παιδιά ενδιαφέρομε για τον CDQ γιατί θέλω να ακούω και με ακουστικά. Ο Cayin δεν διαθέτει αντίστοιχη έξοδο.

Reaction score
4.417

Περιμενουμε Βασιλη τα συμπερασματα σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.576
Members
38.575
Νεότερο μέλος
dimoslecce