Dac magic κολλημένο στα 44.1

Reaction score
325
Εχώ βάλει πάνω στο dac magic το squeezebox μαζί με το update που μπορεί να παίξει highres αρχεία. Το θέμα είναι ότι σε ότι και να του σερβίρω στο dacmagic αυτό είναι κολλημένο στα 44.1! Ακόμα και flac να του βάλω αυτό δεν πάιρνει χαμπάρι και συνεχίζει το ίδιο.
Να σημιώσω ότι το έχω συνδέση με οπτική και όχι με usb που υπάρχει εκεί ο περιορισμός. Τέλος να προσθέσω ότι το έχω χρόνια το dacmagic αλλά έπαιζε με χαμηλής κατηγορίας media player και θεωρούσα ότι απλά δεν είχαν δυνατότητες αυτά τα μηχανήματα.
Το παράδοξο είναι ότι και στο cdplayer βγάζει το ίδιο ενώ μόνο στην τηλεόραση βγάζει 48!

Reaction score
384
Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με ένα luxman dac που έχω.Ότι και να το ταίσω βγάζει 44.1 ενώ στην Tv βγάζει 48.Και είναι από coaxial και optical 24/96.Παίζει τίποτα με το ρολόι χρονισμού?

Reaction score
325
Απο τι είδα μάλλον είναι θέμα της οπτικής και ότι στο dac magic υποστηρίσει μέχρι 48 σε οπτική παραπάνω πρέπει να πας σε coaxial. Τώρα έχω παραγγείλει ένα τέτοιο καλώδιο και θα ενημερώσω.

Reaction score
325
Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με ένα luxman dac που έχω.Ότι και να το ταίσω βγάζει 44.1 ενώ στην Tv βγάζει 48.Και είναι από coaxial και optical 24/96.Παίζει τίποτα με το ρολόι χρονισμού?
Οντός στην τηλεόραση μου βγάζει 48 ενώ οπουδήποτε αλλού βγάζει 44.1. Το παράξενο είναι ότι βρήκα ένα καλώδιο coaxial που δεν ξέρω αν είναι toslink και το έβαλα πάνω και αυτό σταθερά εκεί συνέχιζε να βγάζει 44.1. Θα περιμένω να έρθει και το καινούργιο καλώδιο αλλά χλωμό το κοβο. Το ρολόι χρονισμού τι είναι?

Reaction score
325
Τελικά ήταν καθαρά τα αρχεία. Του σέρβιρα flac πραγματικά υψήλης ανάλυσης και τα έπαιξε κανονικά στα 96. Που να μου πήγαινε το μυαλό ότι τα flac που είχα όλο αυτόν τον καιρό ήταν απλά mp3 ριπαρισμένα η από cd

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.631
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7