Dac Magic σε ρολο interface

Reaction score
2.420
Παιδια καλησπερα ειμαι στην αναζητηση εδω και πολυ καιρο για αγορα interface που να βγαζει εξοδο coxial 75Ωm για να στειλω σημα στο Dac.Σκεφτομουν να παρω το Evo αλλα εχει και 350€ .Ειδα οτι το Dac Magic πουλιεται μεταχειρισμενο στα 200€ .Αν παρω αυτο και παρω ψηφιακη εξοδο θα εχω τα ιδια αποτελεσματα με το Evo?

Reaction score
498
Τα 350 Ευρώ του Evo έχουνε νόημα εάν κάποιος έχει ήδη ένα πάρα πολύ καλό dac χρηματικά μιλώντας.Αλλιώς, καλύτερα ένα hiface.Το Evo πάντως είναι καλύτερο του hiface και ακούγεται..:126:..

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.314
Το ακουσες? Γιατι νομιζω πως μ ενδιαφερει , για να βγαζω κατ ευθειαν AES/EBU αντι για οπτικη μεσω upsampler που εχω τωρα.

Reaction score
498
Το ακουσες? Γιατι νομιζω πως μ ενδιαφερει , για να βγαζω κατ ευθειαν AES/EBU αντι για οπτικη μεσω upsampler που εχω τωρα.
Σε σετάπ με Mac/Amarra σκότωνε..Μία φορά το έχω ακούσει σε ένα σετάπ φίλου.Θα ξαναπάω για μια φωτοτυπία σύντομα..:144:..Μέσω coaxial έπαιζε ο φίλος..

Reaction score
209
Τα ειχα και τα δυο, M2tech και Evo, δεν τιθεται θεμα το Evo ειναι καλυτερο. Το ποσο καλυτερο θα ακουστει εξαρταται φυσικα απο το Dac που εχεις. Παντος ακομα και με το Vdac των 180Ε οι διαφορες ηταν ακουστες. Εαν μαλιστα σου κανουν και οι εξοδοι που εχει ειναι μονοδρομος για τα λεφτα του. Επισης παιρνει και εξωτερικη τροφοδοσια (του εχω 12v) και εξωτερικο ρολοι (που δεν του εχω).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.595
Members
38.577
Νεότερο μέλος
periskyr