DaC or Dac+Headphone amp for Genelec 8030

Reaction score
2
Καλησπέρα.

Είμαι κάτοχος των genelec 8030 και της emu0404 pci.Ταυτόχρονα έχω τα earsonic sm3 ακουστικά και μόλις παρήγγειλα τα yuin pk1 τα οποία για να αποδώσουν τα μέγιστα χρειάζονται ενισχυτή.Σκέφτομαι την αγορά ενός usb dac και αν είναι δυνατόν να περιέχει και headphone amp.Μέχρι στιγμής έχω αποκλείσει το dacmagic,yulong d100 και έχω ακούσει καλα για το Little Dot DAC_II DAC Headphone AMP.Τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι μέχρι 300 ευρώ και σίγουρα κοιτάω και εκτός ελληνικής αγοράς.

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
2
Απάντηση: DaC or Dac+Headphone amp for Genelec 8030

http://www.audio-gd.com/Pro/Headphoneamp/NFB12/NFB12EN.htm

Το χω κ εγω. Βγαινει ακριβουτσικα με μεταφορικα κλπ (κοντα στο 300αρι) αλλα σκοτωνει..
Νομιζω θα σε καλυψει κ σαν προ για τα τζενελεκ κ σαν ενισχυτης ακουστικων.

Οδηγω με αυτο beyer 770 και sennheiser 600 χωρις κανενα προβλημα. Τα 600αρια φυσικα ακουγονται καλυτερα στο λαμπατο little dot μου, αλλα δεν ειναι ντακ κ παραειναι ευφωνικος για στουντιο χρηση :)

Reaction score
2

και εγώ αυτό είχα σαν πρώτη επιλογή, αλλα δεν θυμάμαι γιατί , ίσως επειδή είχαν έλλειψη σε συσκεύες; προχωρησα στην αγορά του matrix mini-i το οποίο και παρέλαβα εχθες ;)

Reaction score
2

Μεγειες!

Ειχαν οντως καθυστερησεις μεγαλες στην αρχη.. Εγω το περιμενα συνολικα 1.5 μηνα - κ ημουν απ τους τυχερους! Αλλοι καναν 3μηνα..

Γραψε κ εντυπωσεις μετα απο λιγες μερες ακροασεις του ματριξ :)

Reaction score
2

χμμμμμμ στα pk1 δεν εντυπωσιάστικα.....μη σου πω πιο πολύ μου άρεσε ο ήχος τους στο sansa clip+ αν και ακουγόταν ψιθυριστα.....Στα genelec δεν μπορώ να πω οτι έιναι η μέρα με την νύχτα γιατί και η emu ήταν μια χαρα ακουστικα....Να δούμε στο στρώσιμο τι θα γίνει....Παρήγγειλα και ενα usb cable ποιοτικότερο απο monster cables....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan