dac/streamer

Reaction score
1.438
dac η dac/streamer ως 2,5Κ?

Οπως...
North Star Design SUPREMO
MOON NEO 230 HAD DSD DAC

Azur 851N
oppo 205/ sonica
auralic altair
Questyle Audio CAS192D

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Μπλέκετε ενισχυτές ακουστικών με Blu Ray player και Dac και Streamer.
Μήπως να καταλήγατε καλύτερα σε τι είναι αυτό που σας χρειάζεται περισσότερο για να ικανοποιήσει η αγορά σας, περισσότερα γούστα και μετά να δείτε τις επιλογές σας;

Reaction score
1.438
και οι ενισχυτες ακουστικων ειναι μεσα στα dac αφου σχεδον το 90% σημερα εχουν και αυτη τη δυνατότητα.
προτιστως ο ηχος και μετα οι ευκολίες

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.776
Πιο συγκεκριμένα κάνε το τι θες να κάνει και τι εξόδους θες.

Reaction score
1.438
Κυρίως ξέρω να παίζω απ ο σκληρό δίσκο Την ευκολία μιας ταμπλέτας... Απ έξοδους μου αρκεί αυτή που θα πηγαίνει στον προ.....

Reaction score
1.438
Στην παρούσα φάση δε με νοιάζει. Ο προ μου δεν έχει XLR

BLUES

TV
Reaction score
996
Καλημερα
Να υποθεσω οτι το ""η"' του τιτλου ειναι διαζευτικο,αν οχι τοτε η κατηγορια ντακ+στριμμερ ενσωματομενο παιζει απο 2000 ε-εως 6000 ε------και συνεχιζει ανοδικα για τους απαιτητικους
Αν παμε με ορους ηχου θα προτεινα ξεχωριστο ντακ και στριμερ
Ετσι και αλλιως εως 2500 ε οι all in one λυσεις ειναι λιγες και αμφιβολου αποδοσης,με εξαιρεση την auralic mini +dac(600e) and auralic altair(2000e) που μπορει να δεχτει μελλοντικα και εξωτερικο ντακ
Sto altair φορτωνεις το ρουν και τα μεταντατα του για να διαχειριζετε τις μουσικες σου βιβλιοθηκες και τελειωνεις αξιοπρεπως με κατω απο 2000 ε

Reaction score
1.438
Θα προτιμούσα dac + streamer όπως το Altair η to azur. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι για το Altair επιβάλλεται η αγορα και IPad (300ευρω στην καλύτερη για used) .... Οπότε το συνολικό κόστος ανεβαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω την πολιτική της auralic να πετάει έξω απ το πελατολόγιο της τους κατόχους Android. Η επιλογή καθαρού dac
σαφώς υπερέχει στον ήχο αλλά ανεβαίνει σε κόστος συν ότι πολύ καλά dac όπως t+a η simaudio δεν έχουν καν αντιπροσώπους πια....

BLUES

TV
Reaction score
996
Θα προτιμούσα dac + streamer όπως το Altair η to azur. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι για το Altair επιβάλλεται η αγορα και IPad (300ευρω στην καλύτερη για used) .... Οπότε το συνολικό κόστος ανεβαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω την πολιτική της auralic να πετάει έξω απ το πελατολόγιο της τους κατόχους Android. Η επιλογή καθαρού dac
σαφώς υπερέχει στον ήχο αλλά ανεβαίνει σε κόστος συν ότι πολύ καλά dac όπως t+a η simaudio δεν έχουν καν αντιπροσώπους πια....
Καλησπερα
Υποστηριζει πλεον web apps και χειρισμο απο adroid tablet
http://support.auralic.com/hc/en-us/articles/221252547-Beta-Firmware-Release-Notice

Reaction score
38
Λοιπον φιλε klamia κατεληξες καπου; Ρωταω γιατι ψαχνομαι και εγω. Ειδα και ακουσα το cocktail audio x50 με σκληρο και cd player και ripper χωρις dac.
Υποστηριζει και tidal που με ενδιαφερει πολυ αν και η εφαρμογη ειναι δυσχειστη.
Υπαρχει και το Moon 390 που θα ηθελα να ακουσω οποτε καθε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.573
Members
38.575
Νεότερο μέλος
dimoslecce