Dac - Streamer

• Thread starter Νίκος Τεγόπουλος
  • Ημερομηνία δημιουργίας

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.774
..ωραίο πάντως, έτσι Κώστα? Με ένα τεραχίλιαρο δε θα βγει λες?
Ούτε 4€ δε δίνω γω για τέτοιες αηδίες, εσένα όμως, άμα σου αρέσουν, όρμα! :D

Γω λέω να δώσω λεφτά για κάτι ενεργά Άνταμ, και πάλι το σκέφτομαι... :p

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.210
Δεν είναι πολυκάναλο. Τι να το κάνεις;

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Κράτα το τετραχίλιαρο να πάρεις καινούρια κεφαλή για το πικάπι σου βρε συ!:p
..μα έδωσα ένα τετρ. για κεφαλή..κ' αλλο?

Το πρόβλημα εναι άλλο, και αν παίξει καλύτερα απο το πικ άπ? Φαντάζεσαι τη δυστυχία μου? Θα γκρεμιστεί ο κοσμος γύρω μου, τα πάντα θα καρρεύσουν!!

Μα τι λεω στ' αλήθεια θεέ μου? Τι πικρές σκέψεις κανω και κλαίω? Ασχετο: ποιος το έλεγε αυτό?

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Ούτε 4€ δε δίνω γω για τέτοιες αηδίες
..γιατί ρε φίλε αηδίες? Dac, streamer είναι. Δεν (είμαι), είμαστε και οπαδοί των ψηφιακών; και δη των tidal, spoti;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.774
Ασχετο: ποιος το έλεγε αυτό?
Ρένα Βλαχοπούλου; Κωνσταντάρας; Βέγγος; Μη μου πεις ο Βουτσάς... Α, τον είδα στους 10 μικρούς Μήτσους!
[DOUBLEPOST=1528288905][/DOUBLEPOST]
Δεν (είμαι), είμαστε και οπαδοί των ψηφιακών; και δη των tidal, spoti;
Ναι ρε, κι από ένα media player των λίγων ευρώ, φτάνει, νισαφι με την πχιότητα..

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
ι άλλο, κι άλλο.
Χωρίς σταματημό.
Φτάνει αγαπητέ, ως εδώ. Αμ πως νομίζεις, έτσι απλά αποδεικνύεται η συντριπτική ανωτερότητα του βινυλίου;

Αστο, για dac μιλάμε!
[DOUBLEPOST=1528289077][/DOUBLEPOST]
Ναι ρε, κι από ένα media player των λίγων ευρώ, φτάνει,
Σιγά μη φτάνει! Άμαν ήταν έτσι...

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Αφού κατάφεραν το έτος 2018 να αναπαράγουν τα αρχεία 24/192 κάτι είναι κι αυτό.

Οοοοοοταν με το καλό έχουν τελικό προϊόν να επιδείξουν τότε το συζητάμε.
Γενικά όμως με σκληρό δίσκο μέσα, είναι καλό να αποφεύγονται καθώς είναι άχρηστος ο δίσκος των 500gb ssd των 150 ευρώ που τον βάζουν για να αυξάνουν το κοστος στον τελικό πελάτη.

Η Μουσικη στο δίκτυο και να τραβά από εκεί

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.774
Άμαν ήταν έτσι...
Έτσι και χειρότερα...
Δε φταίει η πηγή μωρέ, αυτή καλά τα λεει, τα ηχεία και τα ενισχυτικά πως να τα βγάλουν στο χώρο, και τι έχει να πει κι ο χώρος... Εκεί είναι το ζουμί, στο ηχείο-χώρο που να μπορεί να βγάλει δυναμικά μέχρι τις λάιβ στάθμες, κι όχι στα ψιλά γράμματα της πηγής..

Τες πα..

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Αφού κατάφεραν το έτος 2018 να αναπαράγουν τα αρχεία 24/192 κάτι είναι κι αυτό.

Οοοοοοταν με το καλό έχουν τελικό προϊόν να επιδείξουν τότε το συζητάμε.
Γενικά όμως με σκληρό δίσκο μέσα, είναι καλό να αποφεύγονται καθώς είναι άχρηστος ο δίσκος των 500gb ssd των 150 ευρώ που τον βάζουν για να αυξάνουν το κοστος στον τελικό πελάτη.

Η Μουσικη στο δίκτυο και να τραβά από εκεί
Το σκληρό καλά κάνει και τον έχει, ssd 500gb, δε το λες και άσχημα.

Το ζήτημα είναι ότι, ειδικά αυτές οι συσκευές, αλλάζουν τόσο γρήγορα, που μια αγορά τέτοιου μεγέθους, οικονομικά, είναι εντελώς ασύμφορη.
Παρ' όλα αυτά, πέρα από το κόστος, ίσως και να πρόκειται για ένα πολύ καλό μηχάνημα..

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Δεν είναι πολυκάναλο. Τι να το κάνεις;
Δημήτρη ισχύει η επιθυμία μου να ακούσω μια μουσική αναπαραγωγή σε πολυκάναλο φορμά, σε ένα προσεγμένο χώρο. Νομίζω ότι θα είναι μια θαυμάσια εμπειρία!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Νικο τι σου ελεγα προχθες;οτι και ο ΚωστΑυτιας"
"Δε φταίει η πηγή μωρέ, αυτή καλά τα λεει, τα ηχεία και τα ενισχυτικά πως να τα βγάλουν στο χώρο, και τι έχει να πει κι ο χώρος... Εκεί είναι το ζουμί, στο ηχείο-χώρο που να μπορεί να βγάλει δυναμικά μέχρι τις λάιβ στάθμες, κι όχι στα ψιλά γράμματα της πηγής.."
Ο ΧΩΡΟΣ βρε, τιποτα αλλο, φτιαξε την υπογα κι ασε τη σαλοτραπεζαριακουζινα, δεν παλευεται λεμεεε.
Με οσα κανει η μ@λακιουλα dac που παρεθεσες (λογω κοστους), θα φτιαξεις και τον γ@μω χωρο.
[DOUBLEPOST=1530700476][/DOUBLEPOST]
Δημήτρη ισχύει η επιθυμία μου να ακούσω μια μουσική αναπαραγωγή σε πολυκάναλο φορμά, σε ένα προσεγμένο χώρο. Νομίζω ότι θα είναι μια θαυμάσια εμπειρία!
Παμε dimifoot;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.572
Members
38.575
Νεότερο μέλος
dimoslecce